18 januari

Grattis till mig. Jag har gått och blivit förkyld. Igen! Fasst det är ju klart, har ju varit här i hela, vad blir det nu, två veckor helt frisk. So I guess it´s about time!

Idag har jag haft oförskämt kul. Antar att jag tog igen lite för gårkvällen då jag jobbade men ALLA andra var ute och lirade. Dock vart jag rätt trött idag för att "bara" ha jobbat igår. Detta för att under natten så vaknade barnen om vart annat, och sen messade min värdmamma att dom skulle bli sena och därefter messade Jossan.

Vi var iallafall i Kingston och utövade lite (välförtjänt) reashopping. Och jag måste bara säga att jag har så himla roligt med Josefin och Camilla. Hejdlöst! I löv U!

Jag älskar att åka buss här. Man ser så mycket. Jag blir så varm och glad inombords när jag ser allt. Dom spruckna husfasaderna, soporna på gatan, grafittin, pubarna, tegelhusen, barn med skoluniformer, flygplanen, naturen. Allt känns så riktigt. Det känns så bra. Jag älskar verkligen det här. Det är svårt att förklara. Men kärlek kommer i många former.

Imorgon har jag sovmorgon. Vet ni hur skönt det är eller?! My göd! Jag med bok och syster även hon med tillhörande bok ska vandra bortåt East Sheen och snosa upp något lungt kafe att sätta oss att läsa på. Låter bra va?

Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0