Storleken HAR betydelse (tydligen)

Vi ( jag och Emma med barn) hade en quick playdate igår. Det eftersom jag inte kunde hitta lekplatsen och gick totalt vilse. Men det var ju inte första gången denna veckan kan jag ju bara säga.

Iallafall... Jag lider med Emma och hennes hundfobi men jag trodde abslout inte att hon var rädd för små hundar så när en liten svart vit hund kommer springades mot oss så blir jag lite halvpaff när Emma typ börjar tjuta.

- Men Emma den är ju verkligen jätte liten!

Varpå Emma uttalar dom små orden som jag funderar på kan vara sanna när det kommer till det mesta.

- Det är dom små som är värst!

Hej hopp lingon....

Nu ska jag möta Emma!

By the way...

Jag har en flatscreen på mitt rum! Inhandlades häromdagen och Indiern i butiken sa att den visar fem kanaler men är det bra mottagningen kan den visa 40!

Jag gillar det positiva sättet att se på saker i det här landet!!

Imorgon sover Camilla i London!♥

En kväll i Augusti

Igår satt jag och väntade på att Emma skulle natta klart barnen. Valet av plats var väl dock lite intresseant. Kyrkan som ligger rätt nära Emma. Men det var rätt mysigt faktiskt med tanke på att det repades musik på andra sidan gatan av något band. Så där satt jag, ensam i mörkret med mina pringleschips med live musik spanandes efter Joey Tempest. Den otroligt smickrande bilden på mig är enbart så att mina föräldrar ska se att jag mår bra (?)


Dumt dumt!

Yesssss.....

Jag har tappat bort min kamerasladd!

Fy fan!

Starkt jobbat!

Jag kan nu lite skamset meddela att sladden låg bakom datorn!


Hm...


Something special

Det är något med gatorna i Barnes. Man känner sig lite odödlig nästan filmstjärneaktig när man spatserar här. Nu vet jag att det inte är gatorna utan faktumet att jag faktiskt är här. Och inte där!

Att man vågat!!

Att man vågar!!

Nu ska en småfet svensk borsta gaddarna och möta upp en shoppinglysten Emma vid ponden!

Saknar!!!


Häägen-Dazs sjukan

Nyss hemkommen från Emmapemmaolsson. Trevlig men jag tror bestämt vi måste bryta trenden med häägen-dazs och minstrels till typ Mark & Spencers frukthylla eller något liknande.

Imorrn då smäller det. Shopping på Oxford Street ( och en sväng till Big Ben).

Ser vi framimot!!!!

Med detta avslutar jag min första riktiga arbetsvecka här i London för att mer eller mindre däcka i sängen.

So long.....

Måste bara säga hej till Emmas pappa också....

HEJ EMMAS PAPPA!!!

Säg det inte till någon...

Det här är ju riktigt riktigt pinsamt och jag borde inte dela med mig av denna skamsna hemlighet men jag är på väg att lyssna sönder Heidi Montage - Body Language

Bra Bra!!

29 Augusti

Nu e jag slappetrött. Jobbade till midnatt igår och upp igen klockan sju. Jag är helt slutttt!

Men...Nu är jag ledig i två dagar och min älskade älskade syster kommer på söndag så det ser jag framimot något fruktansvärt. Helgens planer förutom detta är Richmond Park och innerstadslondon. Shoppa! Wohoo!!

Ikväll blir det också mys. Ska köpa häägen-dazs (jag lovar jag har ätit annat sedans jag kom hit), Minstrels, salt&vineager chips till mig och sourcream&onion chips till Emma. Emma e barnvakt ikväll så vi jag ska göra henne sällskap och äta måste man.

Känns som det blir mycket jag och Emma jusst nu men det är lite så det är. Inte mig imot dock. Men vi var iallfall i parken idag och tjötade lite över en Nero fika. Då, bara sådär går utan tvekan den snyggaste jävla killen i hela Barnes förbi.
 
My God!

Emma du vet vad jag pratar om....

Grissnygg va han!

Nu ska jag lägga mig och vila lite innan jag rensar godishyllan på Londis och promenixar bort till Emma!

Tea time!

Nu är klockan 22.39 här och barnen har konstigt nog sovit sedans det att jag la dom. Hoppas bara att det förblir så. Emma gick precis föresten. Hon kom förbi med häägen-dazs och vi satt och snackade skitlänge. Känns super att ha någon som exakt förstår hur allt är jusst nu. Konstigt med för så fort något sägs så säger den andra att : Ja precis!

Kom på mig själv att vara lite kändiskåt idag. Ovanligt... Iallfall Emma bor på samma gata som Joey Tempest. Och Daniel Craig har sin dotter på en skola inte långt ifrån där jag har ett av mina barn på dagis. Hugh Grant´s favvisresturang ligger på samma gata som jag bor (rätt liten gata dåra). Och sen får det ej förglömmas att jag har ju faktiskt sett James Morrison. Det mina kära vänner kan jag leva på i typ en månad. Minst!

Idag uppstod ett litet missförstånd mellan mig och lilltjejen här i familjen. Vi skulle äta och jag saatt jag var klar med middagen och att hon kunde komma ner nu. Ingen unge! Hmm...Okej. Jag går upp för att hämta henne och säger att nu är det mat. Middagen är klar.

- Nä, säger hon. Jag ska inte ha någon middag.

Såhär höll vi på ett tag tills Mamman kom och sa att det kallas teatime här. vid den tiden vi skulle äta asså. Och jag hade tysligen sagt middag men det ahde hon ju ätit på dagis.

Jaja...

Ännu en dag i LondonLand!

Snart kommer du syster! Can´t wait!!

James, oh James

Typ tredje dagen här åkte jag och Emma in och turistade lite i centrala London.

Vem tror ni inte repar inför Visa 2012 party om inte en av mina absoluta favoriter....



Hallå! SNYGG!

Pieces don´t fit anymore
Undiscovered
This boy
If the rain must fall
You give me something
Valerie ( cover )
Call the police
Man in the mirror ( cover )
Wonderful world

meditera, det e bra det

Världens roligaste grej hände mig förrut. Gick en sväng till parken och satte mig på en bänk. Drog änna upp fötterna och satte mig typ skräddare.

Då kommer en kvinna fram till mig och kollar lite fundersamt

- Are you meditating love?
- No, no I´m not. I´m just taking a break.
- Oh. Ok. cause it really looks like you`re meditating. You should try it!
- Oh ok., maybe some other day. Thank you for the tip!

Skoj skoj!




Don´t dream it´s over

Sitter här och hör kyrklockorna ringa. Dom ringer alltid känns det som. Tolv på natten eller tolv på dagen. Visserligen för att jag bor på Churchroad men någon måtta tack...

Det är dimma här. Jag har längtat efter dimma. Konstigt men sant. Känns så brittiskt på något sätt. Och eftersom jag inte har kopplat att jag faktiskt ÄR i London så är allt sådant varmt välkommet.

Mys med dimma!!

Jag och Emma gick förbi Mahiki häromdagen och det såg så himla mysigt ut. Men jag vågar inte tänka på hur mycket det skulle kosta. Om man ens kommer in vill säga.

Drömma bör man...


I love you but I hate the place you´re in

Pratade precis med mamma i telefon. Under min hittils veckolånga vistelse i Londonlandet har jag inte "saknat" någon eller något. Men nu gjorde det ont. Det riktigt kändes i hjärtat och jag ville gråta. 

Jag saknar så hjärtat skriker!

LONDON

Äntligen! Efter snart en vecka i London har jag fixat internet på rummet. Klockar är dock rätt mycket och orkar inte skriva så mycket men lite bilder är jag skyldig syrran. Ska försöka gå förbi ditt hus imorrn me Millan o ta lite kort!



...försöker att lägga upp fler bilder men det verkar inte fungera jusst nu. En annan gång...

We all fall down

Jag slutar aldrig att förvånas och förundras av mina otroliga föräldrar. Oftast säger och gör dom helt fel saker. I min mening vill säga.

Men ibland, då händer det liksom något. Allt bara klickar och när jag verkligen tror att det här är slutet, att jag kommer att falla sönder vilken sekund som helst, då bara dom fixar allting. Jag vet inte hur men alla dom rätta sakerna sägs och inom kort får jag tillbaka all energi som tidigare vart som bortblåst.

Jag älskar er!

Nu ska jag sova, sen ska jag TA DET LUGNT innan London. Det hjälper fan inte att stressa.

...och till Emma, om du läser det här: Vi ses snart!!!

Allt eller inget!

Det  här är utan tvekan det sjukaste jag har varit med om någonsin. Alla kategorier! Vill inte säga för mycket då det inte är helt spikat än.

Men vad som än händer och fötter så måste jag tacka världens bästa syster!

skalman han e´ tlött

- Jag, Emma och Camilla (syster) kommer att bo 500 meter från varandra i London.
- Imorrn ska vi plocka svamp.
- Jag får inte glömma att boka flygbiljett hem. Känner på mig att det kan hända.
- Jag måste växla in checken på måndag.

Go Natt

Låttips?

Jag vet att detta kan framstå som ett billigt sätt att få kommentarer på, men jag har verkligen idetorka.

Ge mig något att lyssna på!

SNÄLLA!

Friends are the family we choose

Och jag har aldrig vart speciellt bra på att göra smarta val.

Varför får jag dåligt samvete för allt det här. Jag har ju velat det så länge men ändå känns det som jag lämnar dig bakom.

Gör jag det?

Kommer allt att vara likadant när jag kommer tillbaka?

Vill jag att det ska vara det?

Lane Loge and the rest

Vart på Logen en sväng. Dåligt värre av mig att jag inte vart där innan. Inte var jag direkt dansbandsklädd heller för den delen. Blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men det va skoj ändå. Nu sitter jag i systers rum och lånar hennes dator. (TACK!♥). Lyssnar på Noah and the whale tror jag bestämt att dom heter. Bra tror jag. Lite för trött och ointressrad för att igentligen bry mig.

Dagen har iallfall vart helt OK. Jag och Mamma drog till Överby för att inhandla en resväska. Med tanke på min för tillfället sjukt dåliga ekonomi så borde jag ha lånat en väska istället me icke. Och jag borde absolut inte ha köpt ett par skor heller för den delen. Speciellt inte nu när jag ska iväg och allt.

Bra jobbat va?

 

Well well...

Vad gör ni för något skoj då?

Allting har en början

Konstigt att tänka att det faktiskt bara är början. Det finns så många möjligheter och det kan ta så många vägar.

CoEoJa

Jusst nu lyssnar jag på Amy MacDonald - This is the life

Schysst!

- Man kan ju säga att du är anställd då...
- ...schysst...

Då ska man till London då!

Konstigt!

Spännande!

Skrämmande!

Wish me luck!


Ett steg i taget...

...det är lite så jag är tvungen att tänka nu.

Vad är loppfrön?

Mamma har nog hamnat i någon slags förnekelsefas tror jag, För det spelar ingen roll hur man lägger upp det eller vad man säger för så fort jag nämner att vi (jag och syrran) faktiskt SKA flytta till London så vänder hon sig om och går.

Ordagrant!!

Ta idag på Ica bara. Jag är lyrisk som en fjortisfylla över att ha blivit "utvald" av en familj och att vi ska bestämma en tid/dag som vi ska prata i telefon för att se ifall "kemin" stämmer.

- Jag är så sjukt,vidrigt sugigt tänd över att äntligen fått svar ( jag har mina uttryck, jag vet). Samtidigt står jag och skiftar mellan att hoppa som en dåre upp och ner och att göra peacetecken.
Mamma, som i sin tur står mittimot mig, blir helt apatisk. Jag svär blodet rann ur henne.

- Loppfrön. Säger hon och kollar in bland konservburkarna. Har dom loppfrön. Sen går hon. Hon bara går.

Kvar står jag (fortfarande med dagens bredaste leende och peacetecken) och ser ut som en jävla idiot. En tredjedels sekund senare går en kille på typ 5 bast förbi och kollar förskräckt. Jag tror som vanligt  att jag typ blöder näsblod eller något. Men icke för pojken vänder sig upp mot sin mamma och säger.

- Mamma hon pekade finger!

Liar, liar pants on fire...

Är det ok att dra en såkallad vit lögn i nödfall?

Vad är det föresten för skillnad på en vit lögn och en nödlögn?


Plan B

Får eller hittar jag inte någon familj inom två månader så vet jag inte vad jag gör. Kanske får ta och prostutiera mig eller något.
 
Men ingen hallick bara, dom tar ju alla stålar.

Fast jag antar att det är som skatt i prostutionsvärlden!?

Hugg och slag...

Inte konstigt att man tröttnar på skiten ibland.

Uppmuntran någon?!

Frustrationen är ett faktum!

Typ sikta mot stjärnorna eller något. Jag vill stå där och vinka, gå in genom en dörr (full med rök, självklarhet) och komma ut som Mary Poppins.

Nu tvingar jag mig själv till att ta en liten paus... Kaffet väntar!


Det är ju också ett sätt

Jag e rätt körd igentligen. Jag letar efter resväska innan jag ens har fått något jobb. Jag gör alltid såhär. Jag köpte kastruller och lakan ett halvår innan jag ens fått en lägenhet.

Omvänt!?!?!

Påminner mig om Stuart i Queer as folk:

"It's the exact opposite of childbirth. First you have the baby, THEN you get fucked."

http://www.youtube.com/watch?v=peAm0uaiyHQ

Så jävla träffsäkert.

HA!

Och har du inte sett Queer as folk får du skylla dig själv.

Jag är en sucker för punchlines asså.

Love ém

Du är rätt bra du...

Min kära syster åker över till London i slutet av denna månaden. Eftersom jag inte vet när  jag kommer över så kommer  det bli fruktansvärt tomt här. Utan henne! Jag har liksom inte levt en vardag utan henne förut.

Hur funkar det? Hur gör man?

Det blir mer och mer påtagligt för varje dag som går!

Var med henne och köpte resväska för några dagar sedan. Har inte känt sådan ångest sedans.....ja jag vet inte när.

  


Give me something to chew on

Samtidigt som jag skulle kunna mörda för att gå och lägga mig och sova nu så går det bara inte. Fem muggar kaffe gör sitt. På tom mage.

Inte att rekomendera!

Lyssnat på Denial med Sugababes i en halvtimma. Inte för att jag på något sätt älskar Sugababes speciellt mycket. Utan för att den är på repeat och jag orkar inte ändra.

Måste jag nämna att ambitionen tryter idag...

Det e jobbigt.

I-landsproblem

Musiktips någon?

Plz!


älskade lediga dag!

Efter min hittills jobbigaste arbetsdag någonsin (söndag) var jag överlycklig över att få komma hem.

Sova!

Yeah right...

Sms, telefonen ringer stup i ett och grannarna har fest (på en söndag!!!) .

Inte en blund!

Kunde inte somna förräns klockan två.

Vaknar klockan sju, av att byggjobbarna som gillar att väsnas med järnrör och borrar börjar jobba. Jag älskar dom verkligen!

Det slår aldrig fel. Prick sju!

Tänkte det kunde vara trevligt att fördriva min lediga dag med lite underhållande sällskap. Bestämde mig därför för att ta bussen till min kära Mamma. I väntan på bussen skrotade jag runt  på stan lite. Impulsshoppade en riskokare till mamma, köpte mitt första läppstift på 7 år ( är en  läppglansfanatiker annars) och träffade en kompis på stan.

Letat efter familjer en stund nu. Vill ju helst ha en svensk eller där ena parten är från sverige. Men det är svårt. Vill inte gå genom en förmedling och då blir det svårare.


Viva la...What?

Jag tänkte att det här skulle vara en ny start.

Något nytt.

Starta om från början fast med en gammal dröm.

Det är helt sjukt! Jag är 21 år och har för första gången i mitt liv bestämt mig för något. Jag ska inte bara ta ett steg. Jag ska ta ett stort jävla hopp.

AuPair! London!

Har bara några smådetaljer kvar att fixa. Värdsliga saker...

...en familj!!

RSS 2.0