MGMT



Do we like?

We like!

Don´t worry

Det blev inget Brick Lane. Inte heller våran backup plan att köra picknik i Hyde Park höll. Fan allt sket sig.

Nu ska jag dra in till Hammersmith och kränga den fetaste cheeseburgaren som existerar.

Ska sluta använda ordet kränga. Speciellt i varje blogginlägg. Prömis!

daj daj.


Brick Lane

Idag blir det jusst det, Brick Lane. Har varit i krokarna men aldrig jusst där så det ska bli kul.

Börjar tänka lite på när syrran ska hem och hälsa på i Sverige om några veckor. Jusst nu skulle jag verkligen vilja åka med. Tror och hoppas att den känslan blir lite bättre eller försvinner helt när mamma och pappa kommer. Känner att en resa till Sverige inte hade funkat. Det känns igentligen inte som ett alternativ.

Nu ska ja kränga frulle och sen möta mina små vänner.


UpDate

Ska strax ner och käka middag för sen dra mig vidare till Bracken Gardens. Där väntar barnvaktskväll. Ska bli skönt att tjäna lite extra, det har varit lite tajt den senaste veckan. Mig själv att skylla enbart såklart men ibland är det svårt.

Oj vad dagen har varit skön. Skulle som sagt möta upp Ebba förrut men det blev Camilla istället. Vi satt och tjöta i parken hur länge som helst. Systeryster! Sen ringer Ebba och sa att hon kunde ses en stund och så blev det. Vi gick och hämtade hennes tjej på skolan och pratade lite. Nice!

För alla er KENT fans där ute ( inklusive mig). Om några veckor kommer KENTs manager och bor hos oss. Som jag nämnde tidigare så känner min värdfamilj inga "vanliga" människor. Bara überviktiga personer, plus mig då. Ska bli skoj iallafall. Mars månad är för övrigt en riktig besöksmånad. Lär vara rätt trött när denna månaden är slut. På ett bra sätt hoppas jag.

Nu: Käk!


Dagens gåta

Vet ni hur långt 1.5 dl grädde räcker?

Svar: 3 hyllor i kylskåpet!

Jävligt roligt....

Jäääääääääävligt roligt!


Mars nr av brittiska ELLE

Köp det inte! Det var bland det sämsta jag har köpt!

Fan vad tråkigt!


Till alla er svenskar

Jag vaknade till solsken och klarblå himmel. Det är 15 ( 15,7 för att va precis) grader ute.

Hur går det för er i snön?


27 februari

Frädagar är bra dagar. Idag är inget undantag. Dagen kunde väl ha börjat bättre men nu så börjar det ljusna lite. Snoozar 5 gånger vilket innbär panik panik! In i duschen och på med det som ligger närmast och här kommer kruxet, min hårfön funkar inte. Håret dryper och jag börjar om typ 7 minuter. Skoj. Det visar sig sen att inget fungerar. Första och andra våningen är utan ström. Dock inte tredje våningen. Där funkar allt prima. Så jag och E syster står brevid varandra vid det ända fungerande och lediga eluttaget i huset. Jag torkar håret och hon rostar bröd.

Idag kommer det hantverkare. Igen! Det här huset ska ha ihjäl oss. Det gillar oss inte. Typ "Huset som gud glömde" eller något. ALLT går sönder. Det är ingen överdrift. Igår började det rinna vatten utanför min dörr. Genom lampan. För att E duschade på övervåningen. Känns tryggt ska ni veta. Jävligt tryggt!

Detta blir en bra dag. I can tell! Fick ledigt bara sådär. Ska möta Ebba och hunden vid Starbucks för att bege oss till ponden och glassa. Fan va nice. Ikväll är jag barnvakt=pengaaaar!

Sen får E och U fiiiin besök om några veckor. Dom känner ju inga vanliga människor, det har jag ju fått klart för mig! Jag klagar dock inte.

Föresten, min värdmamma e bäst. Fick ett M.A.C läppglans av henne förrut!

Föresten

Jag börjar 9 imorgon. Oj vad skönt ska ni veta. Dom planerar för övrigt att vi ska åka härifrån då. Med barn och allt. Klockan nio. Jag säger att vi sitter på 209 runt kvart i tio. Jag är lite stolt över mig själv. Hur lyckas jag alltid vara så realistisk?

Nu måste jag verkligen sova. Hade väldans trevliga drömmar inatt.


Roooooooster.....


Plans

Vart på Sun Inn med Ebba. Vi satt ute och det var inte speciellt kallt. Fick reda på att inte ska jobba kväll imorgon eftersom U är hemma med andra gradens magkatarr. Schöööönt för mig, kanske inte lika schönt för han.

Så imorgon åker jag och Ebba till Westfield. Det är himla bra att gå där kvällstid asså. Lite med folk. Eller snarare sagt mycket folk på sjukt stor yta. Att det sen tar 10 till 15 minuter att ta sig till varje affär är en helt annan historia. Och då har jag inte räknat med den tiden det tar att hitta dit du ska. Du lär ju gå vilse på vägen och gör du inte det är det enbart pågrund av tur som du hittar. Tro inte att du kan stället. Kanske Matilda dåra... Dom borde ha någon typ minibussar där. Gud vad smart! Tänk, små (helst blåa) bussar som stannar om du plingar typ utanför NEXT eller M&S. Det eller kartläsare med behörighet borde fan ingå när du sätter foten innanför Westfield. För tro mig, alla food courts stänger tolv. after that you´re done. Finito. Schlutt!

Oj oj oj, mycket skitsnack för ett ställe jag igentligen älskar.

Innan trippen till Westfield blir det London´s Zoo med barnen. Tro nu inte att jag har gått och blivit överambitiös och drar med mig barnen med häst och villa till norra London på egen hand. Nej nej, min kära värdmamma och hennes snälla syster ska med.

Annat trevligt som skett idag är att jag nästan spikat extrajobb på Frädag. Dom är stenrika.

Puh-leeez...

Tror ni jag jobbar för Svenssons eller.

Seriöst, finns det några i den bubblan som man för tillfället lever i som INTE har stålar?

Detta blev långt.

nato nato.


Till Mami&Papi


Om en månad

Det är om exakt en månad som Mami och Papi kommer. Det ska bli så sjukt nice. Ni har ingen aning. Eftersom jag nu har börjat få väldig hemlängtan så hoppas jag att det ska hjälpa lite.

Jag har extrem, och då menar jag extrem ångest inför hösten. Just nu är inget säkert längre och jag vet absolut ingenting. Eller jo, jag vet år vilka håll det kan gå åt. Här kommer det sjuka, jag vet inte lägre vilket som är bra och vilket som är dåligt. Vilket besked är bra, vilket vill jag höra?

25 februari

Ok, bloggtorkan börjar bli pinsam. En ber om ursäkt! Dumt att lova då jag vet att jag inte kommer att hålla det men jag ska försöka att bli lite bättre på detta. Det kan ju trots allt bara gå uppåt from here.

Jag ska försöka att spara pengar (ännu mera =S). Och sluta äta så sjukt mycket skitsaker (läs goda goda saker). Det går rätt bra så här långt. Mest för att jag glömde plånboken hemma när jag var på väg till Tesco förrut men ändå. Det gick precis förbi en kvinna i ful jacka med en grande Starbucksmugg. Jag svär, jag var så jävla nära på att slänga upp dörren slita av henne jackan (för den var så ful) och sno med mig muggen in för att sen hetsdricka vad som än befann sig inne i denna vackra cylinderformade kartongkreationen. Vi har ingen mjölk hemma så jag tvingar mig själv att dricka svart kaffe. Vet ni vad svart kaffe gör med magen. Ne tänkte väl det. Nu får jag kanske skylla mig själv lite grann då man kanke inte behöver kränga 2 muggar på 30 minuter men jag är desperat efter en kick jusst nu.

Igår kväll var jag och syrran på Westfield. Det var nice. Handlade en tröjja som jag kollat på några gånger. Kände mig nästan tvungen att köpa den igår för att jag stod kanske lite för länge och taffsa på den för att det skulle vara ok och för att någon annan förmodligen inte skulle vilja ha den efter. Missade dessutom Ossans best night of her life. Känns ju helt ok och lungt. Jag menar, våra dagar är ju inte direkt räknade eller så!

Lyssnar för övrigt på Newton Faulkner - Dream Catch Me
Tycker ni ska gå in på YouTube, Spotify eller något annat musiktjafs ni använder och lyssna på denna låten. Why? Cause I tell to!!


En bra dag

Idag har varit en bra dag. Lång men bra. Orkar inte skriva mer om den men lovar att göra det imorgon. Hoppas på att få lite bilder av Ossan med.

Kollar igenom gamla bilder på datorn. Tidsfördriv...

Jag o Millan i somras. Exakt vart kommer jag inte ihåg.


Tortyr.....tortyyyyyyyr

Jag har börjat bilda en personlighetsförändring på grund av bristen på sömn.

Jag är inte på humör. I´ll tell you that much.

19 februari

Rooster är back in L.A. Jag känner mig lite tom.

Idag var jag uppe för att väcka tuppen. Han har ett jävla morgonhumör den. Jag var inget pigg heller då min förkylning inte vill ge med sig men inatt var jag iallafall feberfri.

Dagen har mot alla odds varit bra. Spenderats med Ossan och alla barn i Barnes. Nice nice! Ebba panikskrev på msn eftersom den stackars själen är fast på ett berg i Alperna (?). Så Sun Inn på Söndag för den som känner för att kika förbi.

Nyss hemkommen från ovannämnda Ossan. Kladdkaka,kort och slapp var grejjen.

Imorgon ( Fredag tror inte ni förstår hur skönt det kommer bli) ska jag och Ossan dra en sightseeingtur med en såndär buss ni vet. Våra mammor ( au-pair) åkte den trippen idag och biljetterna gäller i 48 timmar så vi fick dessa men vi börjar dock klockan ett båda två så det blir till att (lite bittert) skippa sovmorgonen och befinna sig vid Green Park halv nio. Känns bra. Känns värt! Trött lär man vara, dock inget som en fet latte kan bota råd på.

Pics

Har man inte så roligt och heller ingen fungerande kamerna kan man sno lite bilder från närstående på Fb och lägga upp. Typ så här...





1 - På väg ut och in till City
2 - Lisa, jag och Josefin på Sun Inn
3 - No need for words


18 februari

Det känns som Tisdag.
Det känns som höst.
Det känns som jag inte gör något annat än jobbar.
Det känns som jag håller på att ta slut.

Bloody Valentine

Ja vad ska man säga. Gårkvällen blev inte mycket av något igentligen. Planerna var något svindyrt och fancy inneställe i city där vi stod på gästlistan hos någon oljeshejk. Vi skulle få VIP bord med dricka. Inget blev det av det heller eftersom vi drog för tidigt. In kom vi men jag har nog aldrig känt mig mer malplacerad i hela mitt liv. Fick skylla på att jag glömt min Marc Jacobs och mina Louboutins hemma.

Var i Barnes på helt ok tid. Halv två tror jag, skönt. Kutar från bussen och hem. Kallt, trött och kissnödig. Kommer till dörren, mekar fram nyckeln men där tog det stop. Nyckelfanskapskiten funkerar inte. Så tur som jag har går jag bort till syrran som har huset för sig själv. Somnade någon timma senare i prinsesslakan i lilla A´s säng.

Idag (nu) jobbar jag tills två sen hoppas, hoppas jag att Jossan fortfarande är på att åka till Kingston eller någon annan stans. Om du nu inte är det hjärtat älskar jag dig ändå! After all, you are my Valentine!

Bye the way så tycker jag det är skit kul att Lisa är här. :D:D


MAMMA<3

Jag saknar,älskar och tänker lite extra på Mamma idag!
Idag är det Mammsens födelsedag!

Grattis!

Tyvärr har jag ingen bild på mammsingen så vi slänger in en bild på mitt allt <3


13 februari

Jag har precis mölat i mig tre (små) påsar med chips. Gott må ja säga men onödigt. Nu sitter jag i min lilla fotölj på mitt lilla rum med en stor kaffe och kollar planen. Idag är min enda lediga dag på hela veckan. Schööööönt! Att va ledig asså, inte att det är min enda lediga dag.

Mamma Mia igår var helt sjukt. Jag älskar det. Måste göra om det. Måste måste måste!

Jag skulle ha åkt till Westfield eller Kensington idag men jag tog mig en väl värd sovmorgon till klockan elva så det blidde inge me det. Tills nu då Jossan ( åh du e så bra) messar och säger att vi kan åka till Westfield. Sen är det middag på Sun Inn med Den ovannämnda och Ebba. Och syster joinar säkert.

Fan vad livet är bra ibland!

12 februari

Kommer helt osökt in på när jag skulle gå hem från Ebba igår och börjar av någon anledning prata med ett träd som står utanför deras dörr. Why? Det är ju inte ens ett träd, mer en friserad buske i en kruka.

Well well....

Alldeles strax kommer Jossan med barn för att underhålla mig och S i ngåra timmar. Sådant är alltid välkommet. Som om om inte det vore nog...


Ikväll är det Mamma Mia för hela slanten!!!

Ja, jag förstår att ni är avendsjuka och allt det där men det får ni se till att lösa. Inge bra att gå omkring och va bitter.

C Ya

And...

...scrollern är back!

Som ni förstår händer det mycket spännande och intressanta saker i min vardag.

Nu blir mamma glad

Jag ska tydligen gifta mig, skaffa unge och volvo med a guy named Hannes...

11 februari

Nyss hemkommen från Ebba (från Linköping). Där hände allt och ingenting. Maggan låg och päste på en kudde i hallen. Jag och Ebba kollade porr (Robert Pattinson) och tog beslutet att det bor kändisar i London. Kollade SATC och Scrubs, svullade chips och halsa juice.

Synd att J inte hänka på men fullt förståeligt<3... Iallafall, tack för juicen och äggen.

Nu orkar jag inte mer. Jag är liksom lite trött.

Så.... päz päz

xoxo

Min Jossan och Jag



Visste e vi allt lite bra...

Scrolljävel

Börjar inte scrollern på min data funka snart flippar jag totalt. Man är ju helt fucked utan scroller. Typ handikappad. Det är liksom jobbigt när man tror att man kan göra något, i detta fallet scrolla, men så upptäcker man att det kan man fan inte alls det.

Fan.

Apa.

Fan.

Gary Go

Wonderful



Det har regnat inatt...

...och det regnar nu.

OMFG! Jag blev rumpad på tuben igår!

Vi myntade ett nytt uttryck igår. Eller Ebba snarare sagt. Mer än så säger jag inte. Det är barnförbjudet. Och vuxenförbjudet.

Paniken infann sig lite lagom för en stund sedan när jag insåg att U tog bilen till jobbet. Vilket i detta fallet innebär vagnen också. Kul. Bra. Fucking Fantastic! Jag är fast i huset tils jag slutar. Typ sisådär NIO timmar. Jaja, allt har väl en mening antar jag. Det riktigt, riktigt roliga blir när jag ska hämta L på dagis senare. Hur? Den som lever får se.

Trodde jag hade försovit mig imorrse så jag blev klar snabbare än jag någonsin har blivit och sprang ner för trapporna bara för att få veta att jag nu inte alls var sen utan en kvart "tidig".

Om ni ursäktar mig, nu ska jag och Sam dansa till Kelly Clarkson.

I´m SO back

Det har varit lite sisådär med bloggningen på senaste. Största aneldningarna har varit flytten och magsjuka. Men även när jag har skrivit inlägg så har internet ballat ur totalt, datorn hakar sig och....ah ni fattar.


Jag har iallafall bestämt mig för att stanna tills jul. I London that is!

Nu orkar inte hjärnan mer.

Mer uppdatering kommer.

Magsjuka

Samtidigt som snön kom magsjukan till Elm Grove Rd. Jag har inte ätit på två dagar och känner inte något större behov av att göra det heller. Jag är dock på bättringsvägen men när man hör lilla L ligga och kräkas en våning ner skär det lite i hjärtat. Men så hör man Emma komma springandes för att trösta. Och trots mina 21 år så saknar jag det lite. Att bli tröstad av mine mamma, krama pappa. Jag vet inte varför det är jobbigt jusst nu men det går över.

Jag känner mig helt isolerad. Jag har typ missat TVÅ Sun inn kvällar. Hallå!!! Men det är inget som inte går att ta igen. Eller?


U-Land??

Man skulle kunan tro att en av världens största städer skulle hantera en sånhär grej. Skolor och dagis stänger. Heathrow är typ stängt,bussar slutar gå. Vem vet om affärerna är öppna.

Snö folk, det är tio cm snö på marken. Shit folk borde verkligen tagga ner lite asså. Lokalbefolkningen i Barnes är ute och tar kort. PÅ SNÖN!

RSS 2.0