31 Maj

Asså fy fan FYYYYYYYY FAAAAAAAAAAN vad jag vill köttmörda Londons kollektivtrafik ibland. Har trots detta faktum haft en bra dag TACK vare Bellen. Vi har flanerat runt halva London på två kaffe och ett ciggpaket. Wunderful!

Vi började i Richmond. Satt på en bänk och käkade lite sen tog vi en kaffe på Starren. Tog buss till Clapham Junction där vi stötte på Ella. Vad är oddsen liksom? Sen åkte vi till Waterloo och gick till Trafalgar Square och satt hur länge som helst och bara var. Bellen ville visa någon tavla så vi tog en snabbis på The National Gallery. Promenixade till Hyde Park Corner för att ta bussen hem. Det var föresten här bussh_lvetet ställde till det rätt rejält för oss. Fick ta buss till Putney istället. Och vem stöter man inte på där om en Kingan. Trävlans! Sen vart det back to Barnes för hela slanten och efter att jag bara har sovit 1,5 timma inatt så känns det som jag borde sänka mig själv lite tidigare än vanligt idag.

Med andra ord...

GO NATT!

Disturbia

Har redan varit vaken 1,5 timma men tanken på att sömn inte kommer stå på schemat på väldigt länge rör mig inte i ryggen.

Knappt vaken, ändå har det spelats både Rihanna, Robyn och Calvin den senaste timmen. Taggen är hög. Kanske mycket också för att det är sista dagen. Gudarna ska veta att det kommer vara med lycka i stegen som jag styr kosan mot Sheen senare ikväll!

TAGGA TAGGA TAGGA!!!

Emotionell störning

Att vara extremt glad och taggad när man är ensam är nästan värre än att vara depp och ledsen och ensam.

Men jag tänker på morgondagen och klarar mig rätt bra.

Triss

 

Fin ETT

Fin TVÅ

Fin TRE


Bikt #1

Jag har inte druckit upp mitt kaffe. Så jag gav precis Saga en yougurt till. Även fast hon inte får äta mer än en.

WakeyPakey

Vaknade bitter. Ok så illa kanske det inte är. Men jag vaknade iallafall med önskan om att vara ledig vilket vi alla förstår inte är möjligt. Hur som helst så går det bra. Inga katastrofer (Vad fan håller jag på men? Nu kommer det ju hända något!!)

Det ända och allt jag önskar för idag är att det bir sol. Sol så jag kan få sola en minut eller så.
Ja, så ytlig är jag!

Wanna be loved by you

Of all the lonely people I wanna be loved by you.

Men säg mig, är inte det en fin mening?

Erik Hassle har förgyllt min kväll.

3 words

Musik.Vänner.London.

Det kan nog vara det som gör mitt liv så bra. Typ bäst!

Ensamstående var det ja...



Bellen is on her way. Robyn går minst sagt på högvarv nu när jag och S får bestämma själva vad som spelas skall. Svenskt när det är som bäst!

15.02

Sms från syrran:

"Går precis förbi ett jävligt snyggt elskåp, synd att det lutar så ;)"

Ibland blir man glad för det lilla!

Somliga...

saknar man mer än andra!



.det finaste jag någonsin varit med om.

<3

Ridin Solo



Halfway Gone



Det drar ihop sig

Snart åker G till Sverige och jag blir ensamstående enbarnsmamma för en helg. Lika roligt som det låter. Men jag antar med datorn uppkörd under näsan och S framför  Tv:n most of the time så ska jag väl klara detta med. Om inte så får någon komma hit och se till så att S inte äter upp chipsskåpet.

Jag har varit ledig hela dagen men inte gjort ett skit. Antar att det behövs ibland. Men man blir stressad asså, när man inte gör något. Man borde ju liksom.

I vilket fall är allt som vanligt. Knivar i ryggen och tom plånbok!

Är det värt det?

Oh my gosh!

Ja men asså shit maj ghad vad dagen blev bra nu ändå. Av ingen särskid anledning fasst ändå. Den du!

Kan inte säga så mycket mer i nuläget, inte mer än att det är bra bra bra!!!!

Det vart lite flörtning med Jonathans fotbollstränare med. Det var nice. Jag menar vad gör man inte när man är uttråkad. SHNÖGG!

<3



Jag älskar London. Jag verkligen älskar London!

Ibland blir jag bara helt mållös över hur jag känner för det här stället.

<3

50%

Fick precis ett mail från Discshop. Dom saknar mig tydligen. Dom saknar mig såpass mycket att dom erbjudit mig 50% på nästa beställning. Den beställningen skulle isådannafall vara min första.

Nej Discshop, desperation klär ingen!

Take it from me, jag vet vad jag talar om!

Freestyler

 

The funniest things can happen in Hyde Park. Random snubbe som börjar freestyla!

 

Hur underbart är det inte?


Hur ska det gå till?

En tredjedel av mina kläder. Aldrig har jag något att ha på mig. Hur ska jag få hem allt?

 

 


True, so true


Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can?
Big black sky over my town
I know where you at, I bet she’s around
Yeah, I know it’s stupid
I just gotta see it for myself


I’m in the corner, watching you kiss her,
oh…
I’m right over here, why can’t you see me,
oh…
I’m giving it my all but I’m not the girl you’re taking home
o-o-oh…
I keep dancing on my own

I’m just gonna dance all night,
I’m all messed up, I’m so outta line
Stilettos and broken bottles,
I’m spinnin’ around in circles


I’m in the corner, watching you kiss her,
oh…
I’m right over here, why can’t you see me,
oh…
I’m giving it my all but I’m not the girl you’re taking home
o-o-oh…
I keep dancing on my own

So far away but still so near (the lights go on, the music dies)
But you don’t see me standing here ( I just came to say goodbye)

I’m in the corner, watching you kiss her,
oh…
I’m giving it my all but I’m not the girl you’re taking home
o-o-oh…
I keep dancing on my own


I’m in the corner, watching you kiss her,
oh…
I’m right over here, why can’t you see me,
oh…
I’m giving it my all but I’m not the girl you’re taking home
o-o-oh…
I keep dancing on my own

(I keep dancing on my own…)


Dagens Sanning!

Svårast att svälja i livet är stolthet, sanningen och rivjärn.

Fairly Nuts!

Ny favorit på glassfronten måste ändå vara Ben & Jerry´s Fairly Nuts. Jag vart sugen på vanlig vaniljglass men varje gång jag köper helt vanlig vanilj blir jag uttråkad i käften efter tre skedar. Det hindrar mig dock aldrig från att svira i mig hela paketet varje gång. Men dagens val av B&J`s är nog det bästa jag gjort på länge. Kolasås med vaniljglass och almond clusters. Vad heter almond på svenska? Orka googla!

Vaffö gö du på dette viset?

Sen så har jag bränt ryggbrädan något så brutalt att det gör ont bara min sänglampa är på och jag sitter för nära. Får man sjukskriva sig för sånt? Vill också tillägga att det var värt att bränna sig då jag ju faktiskt hade en sjukt bra dag med Tildan på Hyde Park igår. Tog inga bilder dock för batterierna har tagit slut. Antar att jag tog musten ut min lilla kamera när jag filmade killen som freestylade till Girls Aloud vid Hyde Park corner för mig och Bellen i fredags. Den kanske man ska ta och lägga upp också.

Sen så kanske ni förstår att det inte blev något Whisky Mist ikväll. För jag behöver jobba imorgon. Fick därimot en tisdagkväll off. Men vem fan går ut en tisdag?? Jag ser det hela som en utamning och ska ta reda på detta!

Fortsättning följer...

Shmidigt!




älskar att denna bilden är didikerad till mig! älskart!


Jag har haft bättre dagar men gudarna ska veta att jag haft sämre.

Saga vaknar strax efter 6. Med andra ord jag med. Tre minuter senare däckar jag i soffan med Saga intill mig. Mys! Jonathan kommer nedknallandes efter en timma sådär. Vi äter frukost med solen stekandes genom takfönstret. Klär på kidsen. Jag behövdes inte tas på för jag hade däckat i jeansshorts och tisha så jag vart änna ready to go. Vi går ut och scootrar. Sagis har precis fått en egen scooter. Tjejen är mycket bra trots sin ringa ålder. Vi tog en tur runt kvarteret och det är inte förräns vi kommit halvvägs som jag inser att jag faktiskt håller i en kaffekopp. Beroende eller bara omänskligt trött?

Mina två timmar off blev det ju som sagt inget av. Lungt, jag har ju ändå inget liv och aldrig får jag ju någon tid ledig så jag kan skaffa mig ett heller. Att vi skulle bli skjutsade bort till Sheen lät lite för bra för att vara sant och det var det med. Blev erbjuden att ta taxi men där vred det sig i Svenssontarmen och jag tackade bestämt nej. ÅNGRA! Svettades mer än en ViktVäktarKärring på ett Friskis och Svettis pass och Jonathan höll inte igen en sekund. Väl på kalaset tappar jag mer eller mindre Saga så hon börjar blöda ur munnen. Smidigt Madde!! Sen när stackarns återhämtat sig en aning klämmer jag hennes finger. Löneförhöjning?

Slutade en halvtimma senare än vad jag skulle gjort. Orka! Stannade kvar hos Millan en stund sen knatade jag tillbaka till Barnes. Också osvettigt! Mötte upp Bellen och Kingis, tog en pommes på Sun Inn sen hängdes det vid ponden en stund.

Så, där har ni min dag!

För att klaga L I T E mer...

Jag jobbar verkligen 7 dagar i veckan. Varje vecka!


NOT FAIR!

2bad

Planen var att jobba till elva sen skulle jag få två timmar off innan det vankades kalajs. Men no no! Dom vuxna vill froda sig lite på Riverside så min tvåtimmars brejk är lika borta som min väska förra fredagen. Det kanske inte verkar som världens grej men när solen skiner och jag hade "big" plans på att springa bort till ponden med ipod,vatten och solisar och glassa på egen hand så suger det rätt hårt.

Ja ja, vad vore en bal på slottet?

Nu håller vi tummarna för att vi är lite lediga imorgon förmiddag så jag kan svira runt på Whisky Mist en liten, liten stund iallafall.

Saker i min väska

gul plastmugg.dosa till bankomatkort.ansiktskräm.vodkakork.6 läppglans.324656 bronsmynt.vindruvor.solglasögon.3 armband.3 tändare.

Varför har jag dosan i väskan när kortet är borta? Plasmuggen kan mycket väl ha något att göra med korken. Vindruvorna är fesljumna efter dagens extrema hetta. Ansiktskrämen är inte min. Någon som saknar??

God Morning!

Idag kommer blir en bra dag. Mest för att jag bestämt att det ska bli det. Det är redan otroligt varmt ute. Jag vaknade tröttare än jag somnade men på rätt humör. Vaknade också brunare än jag somande vilket jag inte förstår för jag var mer eller mindre likblek när jag krashade i säng runt ett. När jag sätter mig och letar jobb och boende så är det himla svårt att sluta. Man sitter bara där och nöter.

Hur som helst. Jag hoppas att ni får en überbra dag ni med. Man förtjänar det ibland. Lite oftare faktiskt!

Angus & Julia Stone ~ Paper Aeroplane
Angus & Julia Stone ~ Babylon
LifeHouse ~ Halfway gone
Jamie T ~ If you got the money
Biffy Clyro ~ Bubbles
Lykke Li ~ Possibility

Paul Kalkbrenner ~Sky and Sand


Rusa!

Hoppsan Kerstin!

Det togs visst i från tårna igår ändå. Men va fän. You only live once! Det var det värt. Det var bra! Jag får min vilja framåt ibland vilket är otroligt tillfredsställande. Jag är nöjd. Den meningen har blivit lite av min fras den senaste tiden.

Jag är snuskigt trött. EllenBellen tyckte det var passande att ringa nio imorse för att dra med mig ut och sola. Hon låg pyrt till en stund. Tror hon glömde av att vi kom hem halv fem och inte sovit NÅGONTING!

Imorgon blir det slappehäng i Hyde Park med Tildan. Den bästa Tildan. Shopping med kanske. Jag bryr mig inte om att gör detta varje helg. För det är så jävla underbart!

Whisky Mist på söndag. Who´s with me?

Sadder then you

Den som skramlar den har. Jag har allt som allt lyckats skramla ihop 18.45 om jag inte räknat fel. Det räcker till både det ena och det andra. Hufvudsaken är att det räcker till ikväll.

Imorgon är det fredag. Imorgon är det lön.


Smoke & Mirrors

Lyssnar på Lifehouse och nostalgin är ett faktum. Ett bra eller dåligt vet jag inte.

Ikväll ska jag sköta mig. Det har jag lovat mig själv och M & P. Jag ska inte ta i från tårna utan ikväll är det sofistikerad all the way som gäller.

Skratta inte!

Nu ska jag skutta iväg och hämta lillfisen på Strada.

Såhär...

på morgonkvisten tänker jag på människor med perfekt hy. Vistas inte dom alltid i grupp. Jag menar du stöter ju sällan på en ensam brutta på en club med flawless hy. Det står ju minst tre stycken lika snygga brevid. Vart fan hittar dom varandra OCH hur gör dom??

Amazeballs!



When/Where/Why

Vi har gått och gått och gått och gått idag. Skönt ändå. Även fasst jag totalt säckade ihop så fort vi satte oss ner. Aupair slitet tar på´n!

Imorgon har jag fullt upp. Börjar inte förräns två men måste vara i Sheen by nio så det är väl bara till att gå upp typ tidigt. Sen blir det lunchdate/SOLA med EllenBellen vid kyrkogården. Där vi förövrigt låg och slappade precis. Rätt mysigt får jag ändå lov att säga. Sen blir det jobb som sagt och på kvällen blir det Maddox. Det ända vi har råd med. Jag vet det rimmar inte. Men det rimmar aldrig när man är modern slav.

Har gått och blivit lite brun (läs röd) idag med. Lönade att lägga S lite tidigare. Men om någon frågar var det för att hon var grinig. Aight!

...


Sweet Dreams



Ja det ska väl inte vara så svårt nu...?

Hittar btw inte min tandborste. Så tandborstningen uteblir ikväll. Bra att jag är singel. Kanske är därför jag är singel föresten...Moahaha!

Update: Kom på vart jag la tandborsten. Men jag har ju liksom lagt mig nu.
DÖM MIG INTE!

Omph!!

Ohhhh Dust It och en grå kavaj! Jävla lönjävel!!!! Vart tog du vägen?

Sky and Sand

Jag ligger på golvet. Teet som jag gjorde för en halvtimma sedan har kallnat. För sent för det nu. Jag dricker inte ens te. Eller jo, när jag är Starbuckssugen och inte har råd med en latte. Men detta vaniljteet var det värsta jag någonsin ansträngt mig till att göra. Man bli djup av te dock. Lite fundilursam sådär. Vilket verkligen inte är vad jag behöver jusst nu. Men jag gillar känslan, att hålla i en varm kopp. Varför skriver jag det här för??

Drar en dusch nu istället. Skulle vilja ta ett bad men det är typ tokstopp i mitt badkar vilket bara skulle resultera i att luftfuktigheten på mitt rum skulle klassas som regnskog. Och jag vet att ni undrar. Kan man "dra" en dusch? Och svaret är ja. Man kan dra det mesta ska ni se. Ni skulle bli förvånade!

So long!

Ni vill, tro mig, lyssna på Paul Kalkbrenner-Sky and Sand

Ohh så bra...

ASSÅ!!!

HATET MOT LONDONSVENSKARS NYA HEMSIDA ÄR SÅ STORT SÅ JAG KAN INTE BESKRIVA DET MED ORD. OM JAG SKULLE FÖRSÖKA SKULLE JAG BARA BLI SJUKT ARG SÅ JAG LÅTER BLI. MEN HATET MINA VÄNNER, H A T E T !!

Don´t fall!!

Cause no one will be there to pick you up



Det här med att lita på folk har under något år nu visat sig vara helt åt helvete (Ja, jag svär lika mycket IRL). Jag trodde att ju äldre jag blev, ju fler vänner skulle jag ha som betydde allt för mig. Som jag kunde lite på mer än mig själv. Men under åren har istället den lilla skaran som för fanns tunnats ut. Finns det någon kvar? Det är märkligt, nästan läskigt, hur bra man klarar sig ändå. Är det kul? Är det så här jag vill ha det? Nej! Men det är bara till att finna sig!

LONDON ♥

Ever so shy

S  sover. Jag har skurat golv och tak, tvättat och tvättar. Men nu fick det faktiskt vara nog en stund. Jag har storslagna planer. Iallafall ur Maddemått sett. Om dom blir av eller ej vet jag inte. Hänger på mig själv och pengar. Jefvla pengar säger jag bara. HATA!!!

Kaffet kallar!

Och för dom själarna där ute som undrar hur det går utan mitt läppstift. Det går gå. Saknaden är enorm. På fredag blir det shopping!

???

Varför sover jag inte???

Orkar inte!!!

MEN HERREGUD!

KINGAN!!!!!! KINGAN!!!!!!!!!KINGAN!!!!!!!!!!!

JAG KLARAR INTE AV SÅNT HÄR!!!

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!

in case you wondered

 

Now you know...


JA JA JA JA JA!

Inget Torekov. MEN MEN MEN ett hus i London i Juli!

Återkommer!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Och så Melissa


Det är tomma ord som fastnar.
För att jag låter dom vara kvar.
Men jag har lovat den här gången.
Att jag ska ge allt jag säger att jag har.

oh oh oh oh

Åh, kan inte sluta lyssna på Angus & Julia Stone,The tallest man on earth, Diane Birch!

SPRING till spotify peeps.
Run for your life!

One of those days



Sitter kvar hos samma person fast efter tre koppar kaffe senare är jag inte L I K A seg i pärat. Full med pollen är jag också. har inte märkt av pollen ett skit i år förräns jag sov här. Vaknade och trodde jag hade ett sugrör nedkört i halsen.
Trots detta faktum är jag glad idag. Man blir glad när man vaknar hos Camilla. Har snokat efter lägenheter dom senaste två timmarna. Allt som ligger ute nu är dock för dom närmaste två månaderna vilket är alldeles för tidigt för mig. Men det skadar ju inte att beblanda sig i smeten/skiten. Om ni förstår vad jag menar.


unfortunately, when you try hard, you don´t try hard enough

Sitter hemma hos Camilla. Sov här inatt. Skönt med ett brejk ibland. Tyvärr tar inte huvudet semester bara för att kroppen gört. Förjävla synd annars hade jag kanske varit, typ, utvilad nu.

Dricker näskaffe (ja det heter så) utan mjölk, vilket kommer resultera i extremt magont inom sisådär 5-10 minuter. Men vad gör det.

Confessions

Jag missbrukar:
SMS
Tandkräm
Facebook
Vin
Spotify
VIM

Ah men fy fan

Jag har en helt ny förståelse för den där Maria Montazami. Jag vet inte ritkigt vad jag ska göra utan mitt läppstift. Jaja, jag vet. Nedrans tjat om detta läppstift. Men som Kingan sa, vi fick ju en fin tid tillsammans iallafall.

Men fortfarande...

..."utan mitt läppstift känner jag mig naken, rädd, exposed"

Härmapa



JAAAAAAAAA!



Trodde dagen skulle rinna ut i sanden. Men naj då naj då! Slappehäng hos Tamilla i Sheen sen efterlängtat stros i Camden på kvällskvisten!

Tack Tamilla!

LGJ

Grått är det nya svarta. Måste ha en grå kavaj snarast.
Hur det ska gå ihop vet jag dock inte!

...

Dom senaste inläggen är helt onödiga. Dom har ingen innebörd, bilderna är snodda och filmerna har ingen betydelse. Men så är jag ju också barnvakt!

Go Natt!

.igen


om jag får be


tankar

är inte flöde ett väldigt fult ord?

tildailondon.blogg.se

Den sista bilden säger mer än ni tror.

Det gick utför av bara helvete sen!

BITTER.COM

 


Note to self


LYSSNA INTE PÅ KEANE NÄR DU TYCKER SYND OM DIG SJÄLV!!!

Status:Not so fucking great

När kotten på Jalouse äntligen bestämde sig för att svara fick jag reda på att min väska inte finns kvar på cluben. Att hela min lön och mitt bankomatkort befann sig i den väskan gör det hela ännu värre. Och vi ska inte tala på mitt smink, min rosa kärlek är borta för alltid! Eller ah, när lönen kommer nästa gång så löper jag till Boot´s!

Vad mer, vad mer...?

Jag är barnvakt, det är Lördag och jag är helt ensam. Tänker way 2 much när jag är ensam. Vilket inte är bra när jag redan hatar mig själv för tillfället.

OCH
så har jag urinvägsinfektion. Det är jävligt mysigt!

MYYYYYYYS!!!

Ska ta kidsen från det att dom vaknar imorgon. Cirkus 06.00.

Life´s great jusst nu. Jävlar vad det flyter!!

Fan!

Fan! Fyllelås på mobilen säger jag bara. Och så ska jag leta upp kvittot till vodkaflaskan jag investerade i. Eller nej vänta, det ligger nog i väskan jag tappade bort igår.

Sa jag fan?!

Oh la la

Har suttit i två timmar och letat efter jobb. Jävla skit att man inte har någon lust att göra någontin när man måste göra allt. Men jag blir ändå lite taggad när man hittar det perfekta jobbet med jämna mellanrum. Sjukt bra lön, bra location.

Planen idag var att kidnappa S till Westfield för ett par mycket nödvändiga inköp. Men eftersom storebror har gått och blivit sjuk är det vård av sjukt barn som gäller och det gör man endast på hemmaplan. Måste dock handla all skit iallafall så det blir till att stressa till Westfield och stressa hem för att kunna stressa mig bort i tid till Sheen. Hm... Looking forward to that one!

Jaja, wish me luck!

sometimes

Allt för ofta tänker jag på saker jag inte borde. Jag analyserar sönder saker vilket alltid resulterar på samma sätt. Man får börja om från början.

Men den här gången börjar jag aldrig om. Nu står det still. Jag sitter mitt i skiten och kan inte sluta analysera. Jag kommer ingen vart. Inte ens till början. Allt gör ont. Jag skyller på mig själv. Det är ju mitt fel. Även fast jag inte jag styra över det så kan jag inte heller skylla på någon annan.

Känns som jag börjar den här fredagen med bra humör...?

CrusH.

Kan man bli kär i ett läppstift? Får man bli kär i ett läppstift! Skit samma. Jag är störtförälskad i mitt "shocking pink". Jag vill göra barnförbjudna saker med det!

Sitter och kollar igenom Nikolinas Londonalbum på FB. Fina! Kanske ska ta och investera i nya batterier till kameran. Såhär när det är en månad kvar. Smart Madde!

Annars är allt som vanligt. Partysugen som fan. Jalouse på fredag någon?? Uhm...snälla! Jag kan stå för fördrickan. jag tänkte slå till på en vodkaflaska så ni två (om jag nu har turen att få med mig så många ens) som är först har drickan kirrad. KOM FÖR FAN!

Details in the fabric


Fullt medveten om att det aldrig är någon som faktiskt läser ett inlägg där någon har lagt upp världens längsta lyrics.


Calm down, deep breaths

And get yourself dressed
Instead of running around
And pulling on your threads
And breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm, then brace it
If it's a broken heart, then face it

And hold your own, know your name
And go your own way.
Hold your own, know your name
And go your own way.
And everything, will be fine.

Hang on, help is on the way
And stay strong, I'm doing everything

Hold your own, know your name
And go your own way.
Hold your own, know your name
And go your own way.
And everything,
Everything will be fine
Everything...

All the details in the fabric
All the things that make you panic
All your thoughts, results of static cling
All the things that make you blow
Ain't no reason, go on and scream
If you're shocked,
It's just the fault of faulty manufacturing
Everything, will be fine
Everything, in time
Everything...

Hold your own, know your name
And go your own way.
Hold your own,
(all the details in the fabric)
Know your name
(all the things that make you panic)
And go your own way
(all your thoughts, results of static cling)

Hold your own,
(all the details in the fabric)
Know your name
(all the things that make you panic)
And go your own way
(is it mother nature's sewing machine?)

Hold your own,
(all the things that make you blow)
Know your name
(ain't no reason, go on and scream)
And go your own way.
(if you're shocked, it's just the fault of faulty manufacturing)

Everything, will be fine
Everything, in no time at all
Hearts will hold...

Ok då

När jag tänker på John Terry med medaljen dinglandes runt halsen blir jag lite gladare. Men bara lite... MUCKA inte med mig idag!

don´t correct me cause i know i´m wrong

Det är nästan bättre att vara helt fallfärdig eller high on life än att vara så här. Apatisk. Inget rör mig jusst nu. Jag är noll intresserad av allt, kunde inte bry mig mindre. Jag skyller på den där svarta förbannade katten som envisas med att följa efter mig så fort jag sticker näsan utanför porten.

Åhh, fan! Orkar inte blogga!

In case...

... att ni inte hajjade så är jag lite nöjd. LITE!

(Absolut) Vodka in my tummy

Jag dör. Jag dog. Viprummet på Whisky Mist med hela jävla Chelsealaget. Lampard stötte till mig i toalettkön och tar tag i min axel ( M I N  A X EL) och säger " Sorry Darling". Ja men va fan, det är helt OK liksom. Gör det igen vet jag. Helvete! Jag dog lite. Jag DOG! Eller det är klart jag inte gjorde. Men jag dog! Åh fy fan!

Sen kan vi ju diskutera Londons alla jävla elefanter hela natten. Men det tänker jag inte göra nu. Sen kanske! Trött nu serni.

Men får jag lov att somna med ett leende på läpparna?

JAAAA!

Tack!



Mer eller mindre pinsamt: Men det var inte Lampard. Det var John Terry. HAHAHAHA! MaddeMos!

So we did it again

Det är söndag. Det är Whisky Mist.

Öööö..... Ne men det var nog allt!

TJING!

Summer Skin



 

Squeaky swings and tall grass
The longest shadows ever cast
The water's warm and children swim
And we frolicked about in our summer skin

I don't recall a single care
Just greenery and humid air
Then Labor day came and went
And we shed what was left of our summer skin

On the night you left I came over
And we peeled the freckles from our shoulders
Our brand new coats so flushed and pink
And I knew your heart I couldn't win
Cause the seasons change was a conduit
And we left our love in our summer skin


MOVIDA//MADDOX


Ja men vart ska jag börja? Maddox är ju helt underbart!! En cigg mot en jack and coke låter helt rimligt. Jag förstår inte vart alla drinkar kommer ifrån på det stället men man går typ runt med två glas hela kvällen. Inte heller förstår jag vem som drack upp dom 50 Cristalflaskorna som susade förbi vårat bord i slutet av kvällen.

Ja asså jag får ju inte ur mig något konkret överhuvudtaget så jag återkommer senare eller något!

MADDOOOOOOX!


Skinny Genes

Det är konstigt hur mycket man kan älskar London. Eller det kanske inte är så konstigt. Jag vet inte. Nu svamlar jag.

Felåt!

Ska ta mitt nyfeta anlete och dra mig bortåt syster. Sen blir det pubhäng med E!

Älskart!

Still.



Jennie Sked

Jag vill inte vara ensam nu. Ush! Kan ingen komma och sova hos mig. Snälla! Jennie, kom och skeda med mig! Så fort det blir mörkt säger jag bara. Hemska saker som vi skulle sagt i Uddevalla. Uddevalla som för övrigt känns så jävla långa härifrån men det är inte långt kvar nu. Men jag kommer inte kalla det för avslut och jag kommer inte säga hej då. Det är en nystart med ett brejk imellan. Ok?

Vill bara sluta tänka för en liten, liten, liten stund!

KISS KISS BANG BANG




And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive


jag ska sluta med den här blödiga skiten nu jag lovar. jag orkar inte ens med den själv längre.



Vanilla Twilight

Pick me up and throw me away. Thanx a lot!

Börjar två. Ska ragga tag på EllenBellen för här behöver det fanimej pratas. Brustna hjärtan, konstgiga sms mitt natten och lite annat stuff står på listan.

Orkar inte prata men jag spricker snart. MÅSTE! Mycket jag inte orakr jusst nu men en får liksom bara ta tag i det.

OCH jag vill inte hem till sverige. At all. Ever!


Game Over?

Jag vet inte vad som hände. Jag vet fortfarande inte vad som händer. Sluta mindfucka mig men snälla låt mig inte vara. Jag vill men kan inte. Jag borde inte. Hatar när det ända man har är tiden och det inte går att påverka någonting.

Jag spelar korkad i det här så slipper jag verka screwed!

Smart? Kanske inte speciellt.

stereo love

förvirradjävlasvensktjej.co.uk

ja ni kan ju alltid försöka och se vart ni hamnar. ingenstans skulle jag gissa på. precis som jag. hela jävla tiden.

men skjut mig då!

med vattenpistol vill säga...


i´m not a robot


don´t mix business with pleasure


det slutar a l d r i g bra.
det slutar aldrig.


U got me

No Names.

Putney.Jalouse.Taxi.Abbey Road.Buss.Buss.Buss.Hammersmith.Vodkabooooottle.Afterparty.Wembley.Middag.Shopping.

Bästa är att helgen inte ens är slut ännu.

Ikväll: Whisky Mist

Älska!

RSS 2.0