30 november

Dagen har varit bra. Sådär väldigt bra. Flytit på utan stress men inte gått för segt heller.


Vaknade av mig själv ( det vill säga inga barn, inga kyrkklockor och inga sirener). Gick upp och dushade, läste och kollade runt på internet lite. Gick bort till Starbucks för att träffa Josefin och en ny tjej vid namn Sara över en fika. Trevligt. Sen skulle Josefin iväg och simma så jag hängde på. Inte för att simma dock utan jag stannade i kafeterian och läste. Trevligt det med.

Nu ska jag passa barnen en snabbis innan det blir lite myspys på The Sun Inn.

Blivande bokmal?

Har i stort sett läst sedans klockan sex. Med mindre avbrott för mat och toa ( och lite tjöt över msn). Jag vill inte sluta läsa för gud vad det är bra. Är resten av serien så här bra så blir jag lite lagom glad. Men ögonen orkar inte mer nu så jag säger natti natti...

Helvetet har frusit till is...

...och jag har köpt böcker.


Tre stycken för att vara exakt.


The Twilight series....


And they´re good!

Mamma...

...möt din svärson

så.bra.att.jag.gör.i.byxan


Little by little

Varför känns det inte mer än så här? Jag trodde jag skulle ligga apatisk i sängen flera dagar efter att mamma och pappa hade åkt. Det var jobbigt i en timma efter jag lämnat dom på hotellet men that´s it. What´s going on?

Tankar som istället fyller min blonda skalle är vad jag ska göra när jag kommer till Sverige igen. Blir det Göteborg? Hur länge ska jag stanna här i London? Kommer allt bli som vanligt igen? Vill jag det?

25 november

Den senaste veckan har det hänt såpass mycket att jag varken vill eller orkar sammanfatta.

Idag har det varit jag och Sam. Jag har baljat kaffe, kollat O.C och tvättat och Sam har lekt katt. Nu vet jag ju inte riktigt om man kan påstå att han har lekt katt igentligen då han inte vet hur en katt ser ut ännu mindre beter sig. Men han har iallafall gått på alla fyra och sagt "mao". Inte mjao utan "mao" med världens pipröst. Sött något så in i helvete.

Slutade en timma senare än beräknat men det var helt lungt. Drog in till Kensington och gick till Kensington Gardens och flanerade runt. Så jäkla fint att det gör faktiskt lite ont i hjärtat. Klarblå himmel, krispigt kallt i luften och lagom mycket folk ute. Satte mig vid en parkbänk vid The Round Pond ( det måste ha varit extrem idetorka dagen då den pölen skulle namnges säger jag bara). Bara satt där och kollade utan ( för en gång skull) ipoden i öronen. Och det var så himla tyst. För att vara mitt i London så var allt bara tyst. Inga flygplan, ingen trafik, inget skrik och inga sirener. Det enda jag hörde var några barn som sparkade boll en bit bort.

När det började bli lite för kallt för att sitta still gick jag ner mot Kensington High Street och in på H&M. Skulle igentligen bara ha ett armband som jag kollade på i helgen men det hade dom inte kvar så jag började prova ltie kjolar istället. EN fick följa lika så Take That´s nya singel och The Notebook som jag ska lägga mig och se nu.

Rävjävel

Med alla barn och vuxna inräknade så var det 30 personer här idag. På Sam´s ettårskalas. Han e så söt så jag får ont i hjärtat! Gullbarn!

Foten börjar bli bättre. Fortfarande svullen men gör inte lika ont. Tackar vi för!

Efter kalaset och många om och men blev det Thaikäk med Josefin. Var länge sedan mat var så gott. Var hungrig antar jag... Sen drog vi vidare till Sun Inn för efterrätt, varm choklad och eftersom jag inte har någon karaktär what so ever även ett glas vin. Har alltid sjukt roligt med Josefin!

Natti.


Orka

Nu är jag arg. Så sjukt fucking jävla k*k arg.

Så kan det va ser ni.

Bara för att

Det är så roligt när man skriver ett blogginlägg ( som visserligen inte inehåller ett skit) och internet känner för att starta om sig. Bara sådär. Bkorv!

Varsegod liksom!

Idag har jag:

* Ätit en påse minstrells
* Kissat 6 gånger
* Ovanstående är resultat av dom tre flaskorna med vatten jag bulkat i mig för att jag hostat
* Rättat till madrassen två gånger
* Startat om datorn tre gånger
* Lyssnat på denna här låten för många gånger



Nu har jag seriösa tankar på att slita mig från datorn och måla naglarna. Tänkte svart. Blir väl fint till barnkalaset imorrn?

15 november

Har legat på samma spot sedans jag kom hem från Hammersmith igår kväll. Nice?!?! Foten i en ganska konstig position men den ligger högt iallfall. Datorn i knät, halva garderoben på mig och skulle elementet vara närmare skulle det ligga i sängen (fryser något fruktansvärt). Har hostat i en evighet vilket har resulterade i att jag hostade blod förrut. Ingen fara skedd hoppas jag.

Har skypat med (världens i särklass bästa) pappa två gånger idag redan. Känns lite bättre varje gång vi pratat.

Köpte nya skor på Primark (whohoo) igår. Rea på Primark betyder att det är billigare än...ja.....billigast. Har inte provat vänsterskon än för foten är för tjock för att jag ska kunna klämma ner den jusst nu.


Jusst nu

Vill jag flytta till Göteborg, köpa en malm byrå på Ikea,dricka kaffe i Lane, krama pappa, gå på bio med Nena, åka trådbuss, busa med Urban, gå på maxi med pappa, spatsera lite löst på stranden i Falkenberg, ha mysfika hos Hannah&Elvin, gå på torp med mamma.

Men mest av allt vill jag bara bli frisk. Det kan inte vara mänskligt att vara sjuk så länge.

But now is not the time to cry
Now´s the time to find out why

give me a penny and i´ll cry for you

jag.är.så.sjukt.besviken.

Jag orkar inte det här

Nu vill jag bara lägga mig ner och sova tills torsdag eftermiddag och vakna med en väldigt frisk fot, duscha och åka till Heathrow för att möta M&P,

Det här är inte sant.

14 november

Lär lätt bli nomenerad till årets idiot efter gårdagens lilla missöde. Har haft problem med vänsterfoten sedans jag kom hit...ont ont. Så för någon månad sedan så lulla jag och Camilla runt här i Barnes och jag trampar snett vilket resulterar i mera ont ont. Igår kväll dock tänkte jag va lite smidig och hoppa sista steget i trappan. Sagt och gjort! Landar på vänsterfoten och hör hur det knastrar till sen kan jag liksom inte andas. Jag får så sjukt ont så jag kryper upp för trappan igen och låser in mig på toaletten och sitter där och försöker fatta vad fan jag sysslar med. En stund senare försöker jag hasa mig upp från toalettgolvet för att ställa mig upp. Vilket jag snabbt märkte inte va varken lätt eller smärtfritt.

Idag, efter en lång natts sömn, kan jag stå på foten men jag kan inte gå snabbt utan haltar mer. Sexigt!?!? Och det gör ont. Ont utavbara helvete!

Vaknade av ett sms runt 11 tiden. Emma undrade om jag kunde jobba ltie extra idag vilket jag såklart kunde. Så nu är bebben matad och sussar lite småsött i sin säng efter många om och men. Och jag sitter här och gör så lite så möjligt. Så nu vet ni det.


Ali In The Jungle

Det här är en utav dom bästa låtarna någonsin!
Lyssna.....njut!



The Hours-Ali in the jungle

"It's, not, how you start, it's how you finish,
And it's, not, where you're from, it's where you're at"

Så kan det gå

Anledning till att man INTE ska leka fjortis och stressdricka en flaska vin under den lokala bron när det spöregnar och blåser kuling är att man kan bli förkyld!

Jo tjenare....

Anledningen att man INTE ska leka fjortis och stressdricka en flaska vin under den lokala bron när det spöregnar och blåser kuling för att sen gå UPP på bron istället och fortsätta med dessa bravader är att man BLIR förkyld!

Will I ever learn?

Kastrull

hemma.glömde mössan på sun inn. varit på white heart lane.rugby spelare.fyllekäkat på mcdonalds.josefin.bussen.barnes bridge.fjortisdricka.josefin k i hammersmith.


nu e jag bakis o annat på samma gång. och det är ju väldans synd att jag aldrig kan visa mitt fejs på sun inn igen.
.

Hoppsan Kerstin!

"Kommentarer Postat av: mamma

Du får bli kär i nån
som inte är så ouppernålig. "

Såhär skrev min mor angående min lilla förälskelse i Zac Efron. Ajaj...
Det känns ungefär som när jag var typ 14 satt i bak i bilen och sa att jag skulle minnsann inte bli städare eller jobba på McDonalds när jag blir stor! Svaret jag fick av mina föräldrar var att vi var vanliga Svensson och att jag var tvungen att börja någonstans även fasst det innebar städerska.

Jag skulle kunna go on and on om dessa små rader men nöjjer mig i slutändan med att mine mamma bara menar väl. För vem vill ha en dotter med hjärtesorg?


8 november

Kollade vädret igår innan jag la mig och det var risk för regn ( vilket det visserligen alltid är här ). Vaknade imorrse och molnen hängde tunga över London för att några minuter senare öppna sig och börja dugga. Så no Portobello for moi idag iallafall. Istället får det lov och bli Westfield ( shopping centret ).

Hade så himla trevligt igår. Skit kul. Tack Josefin! Men frågan står kvar, varför går två killar ensama på High School Musical?

Är på fin fint humör men mår dock inte lika bra. Foten värker och nacken är stel så tyvärr har sömn inte varit en stor del av natten. Vi får se hur det blir med fest ikväll helt enkelt.

Hoppas ni får en bra dag ;)

HSM

Jag är kär! Seriöst, jag har gått och kärat ner mig totalt i Zac Efron. Sådär fjortiskär så man blir alldeles nervös. Det var lite jobbigt i biosalongen för jag kom på mig själv att fnittra så fort han dök upp på skärmen. My God människan är het! Vet inte om jag älskar hans skådespelartalanger men killen KAN ju verkligen dansa.

Imorrn har jag INGENTING att göra och INGEN att vara med. Så det blir till att hitta på något. Med mig själv. Liiiiite sugen på Portobello Market. Samtidigt som jag behöver (?) handla lite saker och då är närmaste ställe Kensington.

Well well, vi får väl se vad som händer och fötter.

Natti.

Say what?

Det är Fredag. Det är lönedag. Det är biodag. Det är superväder.

Någon som vill tillägga något?



Men snälla bara ge mig, ge mig mer

Jag skulle kunna ge vad som helst för att få fixa håret. Klippa bort allt slitet, klippa lugg och ljusa upp det massa, massa, massa! Det gör nästan ont i mig. Får man lov att vara så ytlig.
 
Good God!

Josefin gick för en stund sedan. Vi ( jag) har käkat glass och kollat Nemo. Fy vad trevligt man kan ha det.

Imorrn e det bio på schemat. Kanske, kanske om lönen dräller in innan så kanske, kanske jag hinner åka och köpa väskan innan.

Det ni, det vore väl något!?!

Kvällens toner:

~ Bryan Adams - Here I Am
~ P.C.D - Hate This Part
~ Coldplay - Lost
~ Miley Cyrus - 7 Things
~ Katy Perry - Hot´n Cold

Schizofren någon?

MösPös

Går runt och myser med kaffe, bra musik och pysslar med tvätten. Liv vilar en stund men sen ska vi till ponden tror jag och träffa Josefin, Edward och sötaste Elise.




Ikväll är det EMA:s i Liverpool tror jag. Ska försöka kika på tv:n om jag orkar. 

Den du

Jag är inte bara snygg, jag är smart också.

Smutsiga bh:ar som bara får handtvättas är svåra att få rena tycker jag. Kom på att man kan använda vanliga skrubbhandskar som man igentligen har till kroppen. Dom plus lite tvättmedel, skrubba skrubba.

Rent.

Jag är så nöjd så!

Vad säger mamma nu, är du inte stolt så säg vad ;)

whoop whoop

Jag är grymt sugen på en hoodie från American Aparel (stavning?). Ni vet en såndär stor, lång och mjuk sak som man kan ha leggings under. Anledningen till att ett köp inte har inträffat ännu är följande

~ Inte kollat priset ännu
~ Finns en stor möjlighet att mitt ass kommer se aningen för stort ut
~ Risken finns att det är det ända plagget jag kommer ha på mig i en månad framöver

Har fundilurat på en väska från Warehouse me. Tog ett vuxet beslut när jag såg den i Söndags att inte köpa den på en gång utan att tänka på saken. Jag har nu fundilurat i en vecka och bestämt mig för att köpa den. Hoppas nu bara att den finns kvar.

Nu ska jag hänga tvätt och sen drar det iväg till Ladybird.

S to the K to the A

Imorrgon SKA jag vakna på toppenhumör. Jag SKA vara utvilad och jag SKA planera i almenackan.

Om allt detta skiter sig så ska jag åtminstone försöka tvätta.

Nu ska jag kika på lite lägenheter. För skojjs skull så gå nu inte och bli hyper.

Natti.

Kvällsunderhållning

Har vart hos Josefin och kollat på "Chuck". Så sjukt roligt. Älskar den serien!

Vad har jag annars gjort ikväll då? Lallat runt med ipoden i öronen. Som vanligt. Men man håller sig till det man gillar ( och kan). Kollade på fyrverkerier från Barnes Bridge. Shit vad många det var, överallt. Väldans fint må jag säga. Fick sällskap av en kille som kom från Afrika (?). Vi stod och pratade ett bra tag. Om allt och ingenting.

~ Han tyckte jag skulle börja plugga
~ Angående fyrverkerierna så skulle han ha sådana på sitt bröllop
~ Han trodde jag kom från USA
~ Och sen ansåg han att det bara bodde rika och "fina" människor i Barnes

Nu är det bara 14 dagar kvar tills dagen D.

5 november

Nu kom städerskan. 45 minuter för sent. Hon är en trevlig prick. Eller det tror jag iallafall. Jag har försökt få igång en konverstion oss tjänstefolk imellan ett flertal gånger men det har alltid misslyckats. No habla ingles eller något liknande får jag till svar. Men det hjälper inte mig när jag sitter ensam med en svettig ostmacka och en fesljummen latte och desperat letar efter något som kan underhålla mig.

Nu är jag på väg att hämta L på dagis. Det är lika uppmuntrande varje gång att hämta henne. Hon blir hysteriskt glad och skriker Madde från andra sidan rummet när hon ser mig. Att hon två minuter senare när vi lämnat dagis inte är lika glad eftersom mamma inte är med är inget dagispersonalen behöver veta. 

Sen ska vi ha playdate med lilla A. Den ser framimot det mest är Camilla.


C.YA.


Pippi åmste

Tänkte bara meddela i god tid att när Liv fyller 4 år så ska vi gå och lämna alla hennes nappar till Pippi så jag kommer vara upptagen den dagen. Yes! Dom ska hon få så hon kan hänga dom i sitt nappträd. Tydligen har hon ett sådant. Liv är dock liiite orolig att trädet ska hinna bli fullt innan dagen D kommer. Det löste jag snabbt med att erbjuda mig att plantera ett nytt träd.

Nemas problemas för den här nannyn.

Angående rubriken. Nej det är inget stavfel. För vidare information så kan ni ju alltid fråga den skyldige.


To do lista

Morgondagens att göra lista

~ Städa rummet ( kommer soooooo not att ske)
~ Fila på min budget
~ Pilla mig i naveln
~ Hämta Livet på dagis
~ Underhålla Livet ( tips mottages tacksamt)
~ Laga middag

Interesting shit, I know...


Dream on

När jag ändå är såpass flitig här på bloggfronten så kan jag ju passa på att bjuda på lite toner me...




HON gör mig stolt att vara svensk.

Höjden av...

Jag är så jävla snål. Jag stog och pillade på ett paket tandtråd som jag suktat efter i en månad idag. Jag är så sjukt-fucking-ap snål. Jag la tillbaka paketen, för i jusst den stunden kom jag på fyrahundratjugostusen andra saker som jag minsann behövde mer.

Därför bar det av till Starfucks.

Jag orkar inte med mig själv längre. Får jag be mig själv att sluta. Tack!

Någon som saknar mig kanske?

Hade en liten diskussion med pappa om det här med att jag ska sitta i deras knä typ hela deras vistelse här. Vi kom efter massa tjöt fram till att jag nog är för stor för det. Vad han syftade på när han sa stor vet jag inte...Hm...

Jag förhandlade dock fram att jag ska sova i deras säng när det nalkas Sverigeresa. Han tyckte inte detta var en speciellt bra ide heller...

Ne men det e lungt jag kan sova hos grannen. Dom har säkert saknat mig. Eller va fasen, ja skiter i att åka hem över jul. Svenska kyrkan har ju julfirande för den som känner fört.

Jag har så ont i min tå

Fasiken va ont det kan göra i en sådan liten kroppsdel. Halva foten är svullen och alldeles hård. Och trycker man där det gör som mest ont (jag kan ju liksom inte låta bli) så är det alldeles hårt. Hm...

Jag är lite smått nyfiken på vad det kan vara. Vid närmare eftertanke är det säkert samma sak som Ulrik har. En helt okänd och ny form av cancer. Men det e lungt säger han. Dom kommer hitta botemedlet efter att Obama har vunnit presidentvalet.

Snacka om jag sitter i skiten om den andra gubben vinner!

Nu hoppas jag att mina kära läsare tar detta inlägget med en stor nypa salt. För jag menar...förhoppningsvis så är ju ingen av oss speciellt sjuka.


Tragiskt

Jag har klarat mig rätt bra på hela den där sakna fronten sedans flytten till London. Men när jag drog borsten genom barret imorrse ville jag bara stoppa huvvet i toalettstolen och spola utav bara helvete.Jag saknar Katta, det e en fin människa. Det är min frisör. Visst jag skulle kunna vandra bort till frisören runt hörnet men jag kommer inte göra det. Man leker liksom inte med håret. Det har jag lärt mig efter en hel del misstag. Jag hade lugg när jag kom hit...





nÖff nÖff

Det funkar inte så för min del. Så jag ska sluta bete mig som en idiot och bara vara mig själv. Nu tror jag tyvärr inte att det är så mycket bättre men jag orkar inte fortsätta. Jag lägger skiten på hyllan och tar itu med den när den dimper ner i huvet på mig nästa gång.

Fattar ni nada? Tycker ni detta var rörigt så ska ni vara tacksamma att ni inte är i mitt huvud och meckar dagarna i ända.

Nu: Varm choklad, ipod och lite finpromenad såhär på eftermiddagen.

lAteR.

Föresten...

Bara för att jag inte orkar vara aktiv längre så betyder ju inte det att ni också måste dra er.

Nej, istället tycker jag att ni ska ge mig en massa låttips!

Det va väl smart?! Så jag har något lite something something att vakna upp till. Det är inte så svårt och tar inte alls särskilt lång tid...

Just do it!!

Ta Ta!

P.s Snälla inget tyskt-trans-techno-pop-hip-hop. Annars e ja rätt öppen för det mesta...

Natti

Tror bestämt att det ska bli en tidig kväll eller vad man kallar det. Är sjukt trött, huvet bankar och jag har nötat klart internet för ikväll. Imorrn väntar en ny dag med nya bestyr.

Tack för idag.

3 november

Clementiner, choklad och caramel macchiato (stavas?) har vart dagens intag av mat. Starbucks är fan farliga grejjer. Att jag aldrig lär mig!

Idag har jag gått till Hammersmith och tillbaka. Inte ensam dock, hade en liten Sam i vagnen som var på strålande humör <3...  Slutade klockan tre och mötte upp Josefin vid Washington road för en tripp till Westfield. Trodde vi ja...behöver jag nämna något mer än att jag HATAR buss systemet i detta landet. Hamnade dågon annanstans. Tror vi var i Putney för jag kände faktiskt igen mig. Alltid något...

Fick överaskningspresent av mamma och pappa idag som Emma hade med sig från Sverige idag. Ett litet gosedjur med ett par örhängen som jag älskar <3<3



Och någon fotograf det blir jag aldrig...spana järna in teckningen i bakgrunden. Från Liv enbart till mig!

Oh My God!


Hur har jag kunnat glömma att berätta att jag såg Nicholas Hoult idag. Fan jag älskar ju Skins. Satt bänkad framför tv i Sverige varje avsnitt. Han vandrade förbi med två kompisar när jag stod och väntade på bussen i Kensington.

Vad gör man inte



Camilla är mycket för det här med spontana bilder. Inget posande med andra ord. Hennes egna lilla trick är att grabba tag i en hårt, typ nypas eller som en gång då hon grabbade tag i nacken på mej. Allt för att få en bild...





För ingen har det så bra som jag

Blev en vända till Starbucks, eller Starren som Camilla kallar det. Tog med en varm choklad till Barnes Bridge. Där stod jag med musik i öronen och kollade på alla fyverkerier som är i stort sett varenda liten vrå verkar det som. Så sjukt fint och häftigt. Då var jag lycklig!


Så kan det gå

Jackan satt som en dröm om inte bättre. Den hade även en liten lapp som det stod Today på. Efter att kollat runt lite så förstod jag att det betydde att jackan var billigare. MYCKET billigare... 20% billigare. Så jag betalade 29.99 för en jacka som igentligen kostar 49.99. Happy eller vaddå!?!?! Hittade en tisha som också fick följa med hem. Tyckte när jag betalade att det lät lite för mycket och frågade om det verkligen stämde. Ja det stämmer sa tjejen i kassan och förklarade hur och varför det blev jusst den summan. Naiv som jag är dubbelkollade jag inte utan sätter mig på bussen mot Hammersmith. Kollar kvittot och ser på en gång att det är tre stycken varor inscannade vilket är lustigt eftersom jag bara köpt två. Fick psykbryt, svor lite på svenska ( mycket roligare ingen som förstår) springer ner och fyller på busskortet upp till terminalen igen och på bussen.

Väl på H&M fick jag förklarat vad som skett, dom bad tusen gånger om ursäkt och jag fick mina pengar tilbaka.

Nu ska jag dra till Barnes Bridge och njuta av utsikten lite....

...i min nya jacka såklart!!

Nu...

ska jag borsta tänderna och dra till Kensington. Förhoppningsvis kommer jag hem med världens snyggaste jacka ;)

Vad ska ni göra idag?


Köss


1 November

Shit vad bra jag har det!!

Westfield var (är) så sjukt stort. Det går inte att beskriva. Enormt! Där jobbar söta rara Matilda som vi svängde förbi och hälsade på idag. Handlade inget förutom en dubbel cheeseburgare på Burger King. Hittade en jacka som jag blev lite löjligt småförtjust i. Tänkte kolla in den imorrn och även en tröjja på Topshop som jag inte hittade på Westfield men som jag spanat in på hemsidan.

Det blev lite Kensington idag också. Med Camilla. Hon är rätt rolig den...

Nu är tanken att jag ska sova.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!


RSS 2.0