Killen har humor

Från Calvin Harris Twitter konto:

"I forget who but a comedian said if you're watching Newsnight review you've either fallen asleep or lost the remote control"

"Having my phone on silent all the time makes it really difficult to tell when people are trying to contact me"

"WHY DID NOBODY TELL ME ABOUT 3D GOOGLE STREETVIEW?!!"

"I think i'm having a little bit of a heart attack. Don't take Canadian energy pills people. Stick to red bull, please"

"I dropped a sausage on the floor at breakfast this morning. I just left it there, didn't even bother to pick it up. What's wrong with me?"

Eller så kan det vara så att jag inte har någon humor alls!

http://twitter.com/CALVINHARRIS

All night long

Kan inte sluta lyssna på Alexandra Burke´s All night long. Bra feeling!
Jag sa bra!

I-landsproblem: Jag har haft good hair day i dagarna två men var mer eller mindre tvungen att tvätta det idag. Och nu sitter jag och är nervös, på allvar, att jag ska se ut som fan i håret ikväll.

Längtar! Saknar!

Kick It

Jag är tom på ord. Jag är lycklig. Det är fredag. Jag har kört på torrschampoo i två dagar. Det har pissregnat inatt. Slutar fyra. JALOUSE ikväll.

Återkommer.

BTW

Bored. Tired. Worried.

Tror ni inte att när det äntligen börjar bli helg att sjukan hälsar på. Halsen gör ont och ögonen svider. Inte rättvist! Gud vill kanske inte att jag ska  till Jalouse. Är det så? Eller ska man dömma Jalouse efter deras reviews så vill han inte att någon ska dit. Nu hoppas jag dock att jag blir mirakelfrisk på 24 timmar och att Jalouse inte lever upp till sitt rykte utan till mina förhoppningar.

Har irrat runt på Westfield dom senaste timmarna med Kingan och EllenBellen för att hitta något att ha på mig inför helgens bravader men till förgäves. Eller det var en stackars klänning inne på Debenhams som såg lika tragisk ut som jag för tillfället. En kanske ska slå till. En vill ju inte vara taskens mot kjoltyget liksom. Vi får se. Den var ju svart så den sticker ut lite i min klänningsamling. N O T! När vi ändå pratar klänningar och innan jag tråkar ihjäl mig själv så ska jag äntligen på hämta min kärlek hos skräddaren på lördag. Åh maj ghad vad jag har längtat.! Dragkjedjan sprack (!!!) för några veckor sedan och det har tagit tio dagar att fixa den. Att laga den går på mer än vad klänningen kostade med det är det fanimej värt ska ni veta.

Kvällen har också bestått av fina mail och tankar som vägrar försvinna. Tror sömn botar det på bästa sätt.

...


ushamej!

Gah! Jag känner mig som en dålig människa. Vet ej varför. Känner mig elak. Ush ush! Får gå och sula i mig en låda pepparkakor. Gillar inte den skiten visserligen. Inte för att det skulle vara det största problemet nu isådannafall. Tror chansen att hitta en burk med pepparkakor någonstans i London i slutet av April är rätt så liten.

Hjälper det att googla på pepparkakor? Blir man snällare då?

O.K

Jag älskar fortfarande mina nya skor men efter gårkvällen ska jag fanimej skicka av dom så hårt så dom aldrig varit med om värre. Sen måste jag ringa operation för mina tår.

AJ!

Sen måste jag väl ända säga att jag är lite stolt över mig själv. Hade 8.40 innan utgång igår. Nu har jag cirkus 3 pund kvar. Hur?

Dance Wiv Me

Luxx var lika stort som min tumnagel och Calvin Harris var där.

Mitt liv dom senaste timmarna har varit helt sjukt. M Å S T E landa. Herregud!


Å herrejävlar

Jag är nog en WAG nu. Eller? Ja men lite! Haha! Va fan! Varför inser jag aldrig sånt här när jag är där? Eller när det händer?

HAHAHAHAHA!

Ursäkta mig. Jag ska gå och dö en stund sen måste ja shhhhhhhhhhhhmeta på lite klet på fransarna för Calvin väntar!


Men livet är ju bra. Kom igen nu!!

J.A.G.S.K.A

EllenBellen har inte svarat än men så som det ser ut nu blir det party ikväll. Igen. Jag vet. Min lever typ skriker efter...ja vad som helst egentligen. Vad som helst som inte är krossad druva om vi säger så då. i vilket fall som helst. Jag är inte taggad och kommer med största sannolikhet inte bli det heller. Men man får liksom ställa upp för laget. Eller Ellen i detta fallet. Besides, jag dör av tristess snart och lite gratissprit och fancysmanchy peeps borde ändra den biten. Bästa som finns att sitta och kolla (läs;glo) på tjejer som tagit 4 timmar på sig att göra sig iordning men ändå ser ut som en annan när man trasar hem på morgonkvisten. What´s the point?

Sen att Calvin Harris ska lira dit vi ska ikväll underlättar kanske lite yttepytt. Moahahaha!

Borde verkligen inte gå ut ikväll. Verkligen, verkligen I N T E! Killar kan ju för fan sniffa sig till dålig självkänsla så jag ligger nog risigt till. Allt jag tar på mig ser blaha ut och jag har glömt mina favvoheels hos Camilla. Några pengar det har jag inte heller. Men jag får kanske helt enkelt använda mig av mina nya skills!

On and On


Richmond. China White. Ellen. Dansa på borden. Rebecca. Linnea. Parsons Green. Vin. Kingan. Torekov. Shopping. Tilda. Röda läppar. Whisky Mist. Drinkar. Taxi. Bestigning av fontän. Mera vin. Jordgubbar. Hyde Park. Cricket. Sheperds Bush. Råttor. V.I.P. Klänningsbyte på bussen.

Mycket mer finns att lägga till men vi behåller resten för oss själva. Nog bäst så.


madde.ellen.rebecca

.!.

"Den som försöker bevisa något är oftast den som behöver bevisa något"

times2

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Whisky Mist Biatch!

Hörs imorgon!


Whenever

Kvart i tio. Då kom G ner. Slutar alltid elva på söndagar så jag blev lite ställd när hon sa att jag fick sluta då.

High on lifeeee gurrrl!

Så nu ska jag knarka lite skor sen vet man aldrig vad som händer.


cruise and crash


Personer du inte vill möta när du valsar hem runt 7 snåret del 1:
J´s snygga fotbollstränare. Hur gör man nu? Ska jag ljuga och säga att det inte blir någon mer fotboll?

Hoppas jag kan sno lite bilder från Tilda från igår så jag kan lägga upp lite. Vore nice!

Nu slocknar jag snart. Huvudet är inte på min sida längre men det är väl inte mer än väntat.

Natti.

???

Vågar vi hoppas på Whisky Mist imorgon?

Jag vill ju!


Let´s talk english




Helger är bra skit. Riktigt, riktigt bra skit är det! China White igår var extremt kul. Lyckat som mamma skulle säga. Bakfyllehäng i Richmond med Millan, Ellen, Rebecca och Kingan och brännan bättrades på ytligare. Räcker det nu tro? Imorgon måste jag tyvär jobba till elva men sen löper jag till bussen och möter upp resten av tjejerna i Hyde Park.

Sa jag att helger är bra skit?!

London är bra skit!

<3

Sjukt självbelåten

Nick Grimshaw är med i Never Mind The Buzzcocks på Dave jusst nu.

Antar att jag säger God Natt med detta!

MOHAHAHAHAHA!!

=

NÖJD!

here´s a question


Mitt duschdraperi har strykanvisningar. Varför skulle man vilja stryka ett duschdraperi för?

20 april

Står på Aftonbladets hemsida att det är nya regler som gäller för SAS. För att citera nu då "flygkaptenerna får flyga i askområden-på egen risk". Och vad fan ska det betyda??? Ha!?!

Precis hemkommen från en långpromenad i snigeltakt. Tyvärr hjälper det inte när det rycker i partytarmen men ekar i plånboken samtidigt. Hjälper gör det inte heller att man vet vad som försigår på Whisky Mist ikväll.

Ahhhh hatar att vara Aupair!

Vädret (om vi nu ska prata om det) är underbart. Brun om snoken på några dagar. Dock inte lika brun som Matilda ;)

I always stay too long.
Long enough for something too go wrong.

Storstadsyndrom

bättre att dela på en ny och fräsch banan är två gamla. detta uttrycket har precis fått sig en        h e l t ny innebörd.
leka med eliten.
it´s better to unbutton a Hugo Boss shirt then a primark shirt.
vi må handla på H&M men vi går inte hem med H&M.
M A D D O X

och så vill vi tacka för privatkasinot som höll öppet till 4 så vi kunde dricka champagne i kristallglas.

det kan mycket väl  hända att jag haft den bästa heglen i mitt lilla ldnLIV!

vi love it very mucho! very very mucho!

She´s wearing a hat

Ågren har försvunnit. Vart är inte relevant. Borta är iallafall huvudvärken. Bakisfryser dock så mössan sitter på huvudet. Kanske inte den ultimata klädseln en varm vårdag. Men men... Har slappat med E vid ponden. Ljuva, ljuva planer har smidits och luckorna från igår har fyllts i.

Har även idag släppt bomben för värdfamiljen att jag flyttar hem i Juli. Även fast lönen kommer höjas märkbart efter sommaren så är det inte pengarna jag är intresserad av. Jag behöver verkligen få perspektiv på allt och det kan inte köpas för pengar. Jag vet att jag kommer få panik och klättra i gardinerna i Sverige efter två veckor. Men det är bara bra. Då kommer jag veta vad jag vill ännu mer. Jag behöver bli lite sporrad.

Hur som helst. Ikväll är det barnvaktskväll som sagt. Inte mycket action för min del med andra ord.

Sugen på helg

Ja asså jag tror aldrig att jag kommer lära mig. Så jag kanske lika gärna ska sluta att försöka. Eller man kanske kan lära sig lite istället för allt. Dricka lite mindre vin istället för inget alls. Sounds good?! Idle Hour var hur mysigt som helst. Uteserveringen var sjukt mysig. Gillas!

Är grymt taggad inför helgen. Gör veckans sista timmar imorgon på morgonen. Sen blir det Maddox eller China White. Life´s good! På söndag bär det av till Heathrow (om vulkanhelvetet skärper sig) för att hämta upp världens utan tvekan finaste pappa!

Har några timmar ledigt nu tills barnvaktskvällen börjar men har inget att göra. Har inte fått lönen ännu vilket kanske är bra.

Kom på förrut att jag drog kortet en, två och tre gånger igår. Det var ju jävligt dumt Madde!


hello mystery

Trots tidigare inlägg så är jag faktiskt glad. Mår bättre och har roligare än på väldigt länge.

Don´t fool yourselves. This bitch aint going nowhere...


vill bara tillägga

att jag känner mig extremt utnyttjad också.

F.A.L.S.K

Ska youtuba någon lugnande video nu kanske. Typ meditation eller något!

TÖNT!

...

Kan inte folk hålla käften. Vaddå? Är det out of fashion att göra det nu för tiden? Att hålla en hemlighet! Förtoende dessa dagar är då ta mig fan åt helvete!

Jo jusst det ja. Jag är fortfarande jävligt förbannad. Det börjar gå över till tårkanalen nu! Dock mer frustrerad än ledsen.




...

ALDRIG! ALDRIG HAR JAG KÄNT MIG SÅ SVIKEN OCH BEDRAGEN!

FY FAN ÄR ALLT JAG KAN SÄGA!

F Y  F A N ! ! !


DRA ÅT HELVETE!

Dagens tragiska...

...är min spotifylista!

Antony & The Johnsons - Knocking on heavens door
Adam Lambert - For your entertainment
Adam Lambert - Whataya want from me
Eliza Doolittle - Skinny genes
Plan B - She Said
Paln B - Stay too long

Signal Fire



Det är fantastiskt vad som kan hända på bara några dagar. Skrämmande, fascinerande!

Nu börjar det gå bra igen. Efter att fan och hans moster vart på besök och vägrat dra. Men nu går det framåt, mot ljusare tider .... Ja ni fattar! Jag har lärt mig en hel del om mig själv dom senaste veckorna och även av mina (och andras) misstag. Jag är fortfarande världens bitter(      ) med jämna mellanrum men att ta bort det vore som att ta bort halva min personlighet.

No highs without the lows, right?!

I vilket fall som helst är jag nöjd över situationen jusst nu. Det skulle jag nog inte sagt i början av året men som sagt, things change!



Tjalalalalala

Gud vad jag verkligen inte alls gillar att ha kidsen själv över nätterna. Man blir ju helt isolerad. Igår förgyllde visserligen Matilda, Nattis och Ellen ( som för den delen sov över ) min kväll. Ellen som även satt och klappade en skalbagge i min soffa. Då vart det liksom dags att gå upp och lägga sig!

Nu är det morgonrusning här. Saga bestämde sig som vanligt att vakna okristligt tidigt och av egen erfarenhet vet jag att det händer aldrig något roligt innan elva. Men jag antar att hon måste lära sig det själv. Det ända ( och då menar jag det ända, som håller mig uppe jusst nu är mina skor som ska inhandlas på lördag ).

Nu: Påklädning av aupair och barn. Tandborstning av samma skara. Jacka, skor, vagn SPRING! Let´s face it, vi kommer vara sena!

Ta Ta!


10-11-12

Det har lapats sol i Kensington Gardens och druckits Frappucinos. Det har skrattats sjukt mycket och det har ätits way to dyr mat. Det har förfestats i Hyde Park, festats på Whisky Mist och det har åkts taxi. Efterfest på ett norskinvarderat hotell. Efterfestats i hotellbaren med fler norskar. Slappats på en helt ny nivå hos E och igår strax innan tolv stupade jag in på Limes Ave för första gången på ett tag.

Jag antar att vi ska tacka alla inblandade för en skit bra helg!


For your entertainment

Klockan är tjugo över nio men det känns som det snart är midnatt. Ramlade in hos Camilla strax efter sex imorse. Fy fan vad jag hatar bussar. På riktigt asså! Trots hatet mot Londons kollektivtraffik så har jag haft ett par riktigt bra dagar. Hoppas verkligen att morgondagen blir detsamma. Osäker på kvällen. Varför ska jag vara så jävla apklantig ibland??

Blah Blah!

Ska sova nu. Kidsen väcker mig imorgon när dom tycker att det är dags att vakna. Okristligt tidigt varje gång!

Underbart!

Puss på er!

Joshua Radin

Kvällen kanske inte började så bra. Change of plans gånger tusen typ. Men syrran och jag mötte upp Ellen inne på Lloyds och tog ett snabbt glas innan spelningen. I slutändan var den bra, även om jag och Camilla hade seriösa planer på att gå innan Joshua kom på scenen. Förbandet var bra med. Det är alltid ett plus. Ska leta låtar med dom senare. Rolig fakta med är att Zach Braff var där med.

Efter mötte vi upp Ellen igen på Walkabout (där jag och Camilla för övrigt spenderade lite quality time innan för kön var sinnesjukt lång). Tog ett glas, åkte till Belushis i Hammersmith och gjorde samma sak sen bar det hemmåt.

Bra kväll!

Nu: Jobba
Sen: Shoreditch!!!

WM/LDN<3

Nina.Vin. Ellen.Victoria Station. Nathalie. Hilton.Whiskey Mist. Cosmopolitan. Fransk Fralla. Rom&Cola. Fabio. Groggragga. Laga klocka. Syed. Absint. Trappor. Maryana (person, inte den andra skiten). Jobberbjudande (promoter). Barfota längs Regent St. Jagad i China Town. Chelsea. Vin. Buss i 7 timmar. Camden. Hampstead. Indier. Golders Green.

Jag har haft det roligaste dygnet i mitt liv. So far! Bokstavligen talat staplar ut från någon club klockan sex imorse. Kisar som jag vet inte vad för solen vart lite för stark efter lite för många timmar under jord. Jag har haft så sjukt kul dom senaste timmarna i mitt liv att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

BÄSTA BÄSTA BÄSTA!

TJobidOO




Har inte masat mig ner till köket ännu. Sitter på Facebook. Tänk att den skiten är så beroende framkallande. Hur kommer det sig egentligen?

Real to me

A dangerous time to let your head make up it´s own mind

Jag är så arg och bitter så jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över veckans tagna beslut!

Wake up you might be dreaming!

För att göra saker och ting ännu värre så vann inte Oxford, utan Cambridge istället. Egentligen kunde jag inte bry mig mindre och är inte det minsta insatt. Men Oxfords lag är hundra gånger snyggare.

Så var det med det!

Nu ska jag gå ner och städa upp vad som tros vara tredje världskriget. Sen ska jag sova. Det är ungefär sånt man gör som slav. Ja, jag är numera slav. Inte aupair. Aldrig aupair.

Sad Bunny

Inte taggad men något val det har man ju inte heller. Om tio minuter vankas det jobb. Resten av dagen med. Har jag tur (vilket säger sig själv att jag inte har jusst nu) så kan jag sluta någorlunda i tid. I tid för att pimpla vin med roligt folk. Är det för mycket begärt?

Guess so...

3OH!3-Don´t trust me

tata.

pÄsk




Att spendera en lördagskväll ensam hemma är väl egentligen aldrig det ultimata. Men jag orkar varken mer eller mindre jusst nu. Kroppen skriker efter sömn och det går inte att säga imot. Nyaste numret av InStyle och två paket jordgubbar gör mig sällskap.

Mitt hår behöver sig en omgång. En redig en, och snart. Helst igår! Ska ta tag i detta snarast. För så här går det inte att se ut. Ljust tänker jag mig. Eller ljusare dåra!

Jag ångrar inget men jag kan har spenderat några tjugor (pund) mer än jag borde gjort idag. Well,well... Jag kommer ändå aldrig att lära mig!

Vad vore väl en bal på slottet?

Eller ett bord på Maddox! Nu har jag gjort det igen! Fått äran att jobba en kväll då man skulle kunna offra sin stortå för att kunna gå. Ok, kvällen i sig kanske inte är så speciell. Det är mer det att jag verkligen jobbar extremt obekväma timmar. Ledig imorgon. Super skönt! Men vad gör det när jag är barnis ikväll?

Saknar redan lillskiten som for till sverige för snabvisit över helgen. Jag hade säkert inte ens träffat henne den här helgen ändå. Men avstånd gör saker. Man saknar lite mer av någon anledning. Kanske för att det inte är lika lättillgängligt!

Gud jag vill bara skrika. Jag är så trött på det! Jag vill åka hem. Får man lov att gå från bordet nu, typ? Ok jag ljög lite förrut. Jag är inte alls ledis imorgon. Jag skulle vart det, Min enda lediga dag. H  E L I G ! Men nu ska jag ta kidsen från det att dom vaknar. Jag känner mig utnyttjad och det är inte kul längre. Jag vill ha fria dagar utan måsten. En vår i London med massa rolig skit. Inte jobb, jobb, jobb!

London visar sig inte från sin bästa sida nu förtiden som ni kanske förstått. Inte minst vädret. Idag har det åskat, haglat, snöat och pissregnat. Fint är det. Nöjd blir man när dom där sommarkläderna man införskaffade för 1.5 månad sedan då det av någon okänd anledning faktsikt var sjukt varmt, börjar bli för små. Anyone?

Jaja, jag ska sluta vara så himla negativ. Jag har det rätt bra här trots allt. Har slafsat i mig en ben&jerrys, dränker mina ledsna öron med James Blunt (då vet man att det är allvarligt) och googlar på lite smått och gott.

Men av någon älskar man alltid London. Alltid! Det är som ens familj. Man kommer skydda det till dagen man dör. Man kan lixom ta all skit, regnet och allt det andra. Det funkar. Bara det är här!

Jag ber om ursäkt för ett långt och förmodligen rätt ointressant inlägg. Ska lämna er med detta och göra något jag längtat efter hela dagen.

SOVA!

S H I T vad jag saknar Lane! Detta kan aldrig vara hälsosamt!

RSS 2.0