M(fucking)SN

Jag vill bara klaga som fan på msn dom senaste dagarna. Loggar ut sig själv hela tiden och så fort jag klickar upp en konversation hakar det sig och ja, loggar ut. Mailen ska vi inte prata på. Inkorgen är sprängfull!

Hatart!!

SRY!

Jag lovar att jag ska fylla på telefonen imorgon. Eller dagen efter det...

Men defenitivt innan fredag!

To be lost with a map




Det här är svårt alltså. Vad ska man göra och vad ska man inte göra? Jag måste dock säga att saker och ting börjar ljusna lite nu när jag har börjat ta beslut. Svårt att säga i nuläget om det är rätt beslut. Men jusst nu begår jag hellre ett misstag än famlar en dag mer.

Post-Österrike har så här långt varit helt ok. Vart hos en ny bekantskap och kollar film. Bridget Jones för att vara exakt. Druckit te och käkat glass. Soft! Kom precis hem och fick för mig att slänga på en ansiktsmask. Så här sitter jag, grön och bedrövlig.

Saknar fortfarande Sverige. Mamma och Pappa. Lane och ja allt det där andra som hör "hemma" till. Hjälper inte att C åker hem en snabbis i veckan heller. Ska vi byta? Saknar dig med föresten!

Ska kanske försöka natta mig själv i någorlunda tid ikväll. Bara för att liksom!

P.S Alla som hatar att vara Aupair räcker upp en hand!!!


When young love dies, or just get´s old


Känner att bloggfronten har fått sig ett jäkla nedsving efter att jag spottade ut inlägg under en period. Ska ordna detta så fort saker blir mer som dom ska. Om några timmar vill säga. Har sovit ut nu. Ska käka frulle strax sen väntas det jobb. Så efter det vill säga.

Mår lite dåligt dock. Men det är mest för att jag är så äckligt sugen på sushi. Tänk vad jag skulle kunna offra för dom där små jävlarna jusst nu. Jesus!

Annars är allt som vanligt. Jag vill ha en tröjja med en uggla på, gula brogues och pärlhalsband. Det vore nice. Och sushi då.

Snow Patrol-Just say yes
Melanie Fiona-Monday morning
Rox-My baby left me
Stereophonics-Innocent
Shakira-Gypsy


Nu ska jag leta upp ett par rena strumpor. Väldigt tveksamt att jag har ett par sådana efter att inte ha tvättat på två veckor.

Way back when

Jag lever. Knappt! En vecka i Obergurgl (you can google it!) och jag kände mig mer än redo för London igen. Sagt och gjort. En frappe och x antal flaskor vin senare och Ellen och Moí åkte London runt på några timmar. Merah och Shoreditch. Do we like? We like! Men som ni kan förstå, nu när jag är en berest kvinna, så har jag inte haft tid att blogga. Mest för att jag inte haft något internet på en evighet.

Jag vill bara säga att jag återkommer när vinet har lagt sig. Ja ni vet vad jag menar.

Puss på er så länge!

God Morgon




Hoppas på en bra dag idag! En som inte är för lång. För krånglig. Och med massa sol!

Hörs senare!

16 Mars

Fick sova idag. På riktigt! Inga barn som väckte en eller byggarbetare som borrade. Underbart! Gick bort till Camilla och hängde en stund. Sen tog vi bussen till Richmond. Köpte kaffe och gick och satte oss vid vattnet. Och jag tro mig ha fått årets första bränna. Eller den är knappt synlig så bränna är väl kanske att ta i men den finns där. Man kan inte klaga på vädret nu iallafall.

Imorgon blir det med största sannolikhet vård av sjukt barn. På hemmaplan. Mest tråkiga som finns i en aupairs värld. Tristessen når oanade höjder på extremt kort tid.

Jo föresten, det är Alexa Chung som är det så kallade "snyggoffret" i förra inlägget. Fruktansvärt snygg stil och snygg som få. Men hon är väldans smal får jag säga. Hennes dagliga intag av mat kan knappast innehålla fler kalorier än en tennisboll.

Detta var mig ett tråkigt inlägg. Sa väl aldrig att det skulle bli någon höjdare heller för den delen. Har ju typ slösat eran tid nu ju.

Nu skäms jag.

Ush... Fy!

Go Nät!

BRB




Så sjukt snygg är hon. Snyggoffer! Hatart...

Ska bara duscha först. Sen ska ni få en sammanfattning av dagen.

Effortless

Fan vad trött jag är. Förlåt för alla svordommar dom senaste inläggen föresten. Men jag är så trött då jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Med andra ord. Tidig kväll ikväll. Imorgon blir det nog väldigt soft. Pank och ledig är väl sådär. Men jag kan ju sova iallafall. Det är ju gratis. En sväng till Sheen är föresten inplanerad.

God Natt.


Oh, ja jusst det. Jag har lyssnat på Justin Bieber hela dagen. Det är inte ok va? Säg inte det till någon!

Outstanding in every field

Så står det på lådan som mina fina Hunters ligger i. Ja, ni hörde rätt. Äntligen har jag fått tag i mina jävla Hunters. Nu mina kära vänner är det sluttjatat.

En fick ledig imorgon med. Så en skulle kanske dra på sig parkasen, sno en hund och ta sig en tur i skogen med mina nya kärlekar.

Nu vankas det promenix med mig själv och min ipod. Det är nog fanimej min bästa vän. Den dagen, säger jag bara, som den går sönder. Prata inte med mig då. Jag kommer sörja.

Dilemma

Som jag sa, det känns som det här är sista veckan i mitt liv. Lite ångest typ. Hur ska man ta farväl

Movida, där lyder det ungefär " Fuck me i`m famous or fuck me i want to be famous".

White City (jaaaa, jag vet men det låter ju så kuligt). Där är det mer all in lixom.

U know what im saying?

Ne tänkte väl det!

Oj, nu måste jag gå! Det ringer. Ska jag svara?

The Cave




Jag börjar få resfeber. Jag vill inte åka ifrån våren. Någon som vill byta? Jag vill dock ha extrapengarna men ni kan få behålla grundlönen. Ok?

Jag är beroende av London!

Det som får mig att gå runt jusst nu

Kings Of Leon. Miike Snow. Goldfrapp. Biffy Clyro. Mumford & Sons

Tack säger vi!

Har vi riktigt tur slutar Madde om en timam cirkus. Lite mascara på det så är det W som väntar. Älska att bron inte är avstängd.

ÄLSKA SA JAG!

Och här sitter jag och är grön



Det känns som livet tar slut på Lördag. Men jag ska ju bara åka till Österrike. Kanske är samma sak. Vad vet jag. Fan vad jag hatar att åka från London. Tänk på allt man kan missa. På allt man kommer missa. Det är som att ligga i koma en vecka. Eller för att inte vara så dramatisk dåra, dvala. Sucks anyway! Speciellt nu när våren är på väg. Eller den är ju mer eller mindre här redan. Igår vandrades det runt lite överallt. Covent Garden, Trafalgar Sq, Knightsbridge... Ibland bara i tröja och jeansskjorta.

Igår var bra. Eller inte dom första timmarna på dagen och någon timma här och där under dagen då jag seriöst hade svårt att se rakt.

LäZkigT!

Jaja, nu är det iallafall back to normal i några dagar. Skönt vet jag inte men man vet hur det funkar iallafall. Måste till Westfield sen och byta jackan jag köpte igår till en mindre storlek.

Nu behöver jag mer kaffe.


E du dum eller?

Från förra Söndagen i baren på Walkabout.

- Hi, how are you?
- Fine thanks. Håller på att beställa så stör ej liksom.
- Aaaw, you´re shy.
- Eh, no im not.
- Yes you are, you´re shy. Hur fan lärde han känna mig på en minut??
- No, im not shy. I´m just not intrested!
- You´re shy!

Jag antar att man kommer rätt långt på förnekelse. Innan det tar tvärstopp vill säga.

13?

Jag hade 13 unika besökare häromdagen. Det är ju väldigt konstigt eftersom jag bara känner sisådär 3-4 personer.

Reveal Yourself

Höjden av bitterhet

Nör vi störtar med planet påväg till Österrike på Lördag. Då hoppas jag fanimej att han tänker tillbaka på den här helgen och är jävligt J  Ä  V  L  I  G  T tacksam över att han fått sovmorgon två dagar i rad.

Beautiful A

 

 

 

 

 


Somewhere else

Jag saknar Uddevalla. Nej och åter nej. Jag kommer inte stå för det här om några dagar. Men nu hade jag offrat min förstfödda för att få stiga ur den blå bäddsoffan och dra på mig pappas gamla stickade olle. Skruva upp persiennerna, se solen skina på våran infart och Lisa som ligger och drar sig i närmaste buske. Pontus och Robin som desperat försöker åka pulka på kullen. Jag skulle gå ut i köket, ge mamma en bamsekram (pappa är ute i garaget), hälla upp världens godaste kaffe i mammas blåa kossemugg. Ger mamma en kram till. Ta på mig pappas träskor och går ut till honom. Portarna till garaget är öppna och det luktar vår från gruset som fortfarande är lite fuktigt. Sen brukar jag sitta där en stund. Och kolla på pappa. För han är så fin. Mitt kaffe det skulle bli kallt. Det blir alltid min första kopp. Jag är liksom för trött för att dricka den. Jag går in igen och häller upp en ny kopp. Sminkar mig i sängen och lyssnar på musik. Sen åker vi till stan. Med mamma. Åka bil med mamma, det är bra skit det.

Nu måste jag sluta skriva. Vi säger att det är för att S har bajsat men egentligen så är det för att jag gråter.

F_ F_n

Att vara aupair jusst nu suger på en helt, HELT ny nivå!

Det här måste ha varit varför dom tagit bort "oss" från Platsbanken. Detta är ju på gränsen till slaveri. Nästa gång jag (förhoppningsvis) är ledig är nästnästa Söndag. Efter Österrike.

Not looking forward to it!

Madde??

-Kan du ta några timma imorgon med?
-Ja.....jo visst. Eller från när då?
-Ne jag tänkte från det att dom vaknar...
-.............................................................................................................ja det går bra.

Jag som typ spyr nu för jag är så trött.

Hej Då!

Jag tar en nap



...

Now, I told you it was Ok



Kvart över två kommer J upp till mig tycker att det läskigt. Jag går och bäddar ner han igen. Fyra kommer han upp igen och får lägga sig brevid mig (90 säng här) och klockan sex tycker han det är dags att gå upp. Jag övertalar honom att ligga kvar en stund till med när S vaknar en halvtimma senare är det inte mycket att göra åt saken.

Åkte och mötte upp Camilla och Kingan för lite High St Ken. Mucho trevligt. Nödvändig och onödig shopping.

Jag är verkligen helt slut. Jag blir nästan rädd för mig själv. Ikväll är det barnvakt som gäller hos grannen. Helt lagom bra.

Chiao!

DayDreamer

 

Kaffe. Adele.


Till Personalen på Londis

Jag vill be om ursäkt för lådan med flingor. Det var inte meningen att sno den. Eller nästan sno den. Förlåt! Men det kanske känns bättre, nästan ok för er, att jag på vägen hem tappade en napp, körde i hundbajs (TWICE) och nästan körde på en hund. Om det var samma hund som hade lagt högarna förtäller inte denna historien.

Det går bra nu!


ARGH!!

Först kommer ingenting....................Ingenting..........................Ingenting



Sen kommer

A  L  L  T  !

Jävla Colgateskit!

06.32

Det finns ingen charm med att vakna innan 8. Det gör verkligen inte det. Men jag har anammat rollen som (betald) extramorsa i några dagar så det är väl bara till att bita ihop. Jag vill dock inte påstå att jag gör det med bravur. Jag glömde av att handla igår så det finns inget bröd och inga flingor. Bra frukost! Sen hann jag inte med hela strykhögen igår heller så jag kan ju glömma att sova när S sover sen.

När jag vaknade stog regnet som spön i backen och trust me, hade det inte slutat hade jag inte tvekat en sekund på att vrida på ugnen och köra in huvudet.

Nu måste jag kila. Väntar på att S ska bajsa klart. Så jag hinner kanske slänga på lite mascara.


Dog days are over

Girl Power åt Belle. Belle är Girl Power. Nu menar jag inte att jag är för prostitution. Men tjejen är fan cool. Jag gråter! Jag älskar Ben! Ben älskar Belle. Eller Hannah dåra!

Det får inte vara slut. Får inte

NOOOOOOOOOOOOOOO!!!

BajBaj


Värmer upp inför sista avsnittet med Goldfrapp och Miike Snow

And there you have it

 

Inte riktigt så tempting som jag hade hoppats!

Men ja, jag lär ju se den!


Men vad hon verkligen vill ha...

... är ett par jeansshorts!

Åh fuck! Inte tajta, visst det är apsnyggt det med. Men mitt hjärta bankar för alla lösa lite slitna jusst nu. Åhhh, men seriöst tänk. Tänk till sommaren. Man kan ju ha det till typ A L L T.

Det är för långt kvar till tomten så vem ska vi be till. Påskharen? Eve (våran landlord för alla ovetandes) Carl Bildt?

Slutar väl med att man får göra det själv. Köpa dom asså.

Bra BrA bRa

30 minutas ledighet innan C drar. Vad gör man. Inte duschar som man kanske borde. Kollar nyheterna på HM istället. Tillfredställer på ett helt annat sätt. Jag vet att det är fel och fruktansvärt fult men jag känner för att uppmuntra hookern (fint va) inom mig. Och att investera (ni kan ju kalla det något annat om ni vill) i en leopardmönstrad bh med rosa spetskanter.

Ja ja, jag vet. Pull yourself together typ!

Men något jag defenitivt ska köpa är en hatt. Beige ska den vara. Helst med svart band. Åh, fiiiiint!

Vi får väl se!

Ma Ma Ma Ma

Jag har inte sett ett ända avsnitt av Gossip Girl. Jag vet inte mycket om serien heller. Förutom hela XOXO Gossip Girl citatet.

Och att denna underbara varelsen latjar runt framför kameran. Men det känner att jag vet det jag bör veta om denna serien ändå. Någon som håller med mig?









Matilda ringde precis. Hon är i Barnes med barn. Ja asså sitt skötebarn. Aupairbebis. Playdate i parken blir prima det. Och nu när jag tänker på det så messade ju du faktiskt förrut.

Ajm zo zorri!

Head in the clouds

Camilla svara! S V A A A A A A A A A A R A ! ! !

Jag behöver prata om det här med dig. Jag mår dåligt! Hela min värld har typ krasat samman. Det här är ungefär som att få reda på att Påskharen inte finns.

Billie. P

Sista avsnittet av Call Girl ikväll. Det känns inget vidare. Hur kan det vara sista? Redan!! När börjar nästa säsong? Det finns väl en till säsong? Hallå! Seriöst, det måste det ju göra. Annars dör jag! Ja, det är ett ovanligt men fan så jobbigt tillstånd.

Hela serien är ju så himla snygg. Hannah är snygg, Duncan är snygg, Ben är snygg, Bambi är snygg, Byron är snygg! U get the point!

Billie Piper är fruktansvärt snygg. Jag skulle nog inte kunna vara i samma rum som henne utan att må dåligt. Speciellt inte efter ett sammanbrott som resulterar i frallhets.





Fat Cat

Jag har precis smällt i mig dagen tredje fralla med smör och ost. Eller förlåt, smör med fralla och ost. I kid you not! Det är fan mer smör på brödbiten än det är kvar i paketet. Det är farligt det där. Men för att väga upp det hela gnager jag på en liten(?) bit parmesan nu. Så det jämnar nog ut sig.

Han med både fika och ärenden förrut. Skit sen var jag men det gick. Klapp på axeln.

Annars är dagen som vanligt. Lillskiten sover och jag tvättar och dricker kaffe. Sprang runt och letade efter mina pyjamasbxor som jag behöver tvätta men kunde hitta dom så jag fick köra igång maskinen utan dom. "Hittade" dom för en stund sedan. Jag hade på mig dom. När fan hann jag byta om till pjyamasbyxor? För Camilla, jag hade inte på mig dom hos dig va??


Fika Deluxe



Jag och tjejen här headar off mot Sheen för att dra av en fika. Ska försöka hinna med lite ärenden på vägen.

Ikväll är det nytt avsnitt av Secret Diary och jag ser fram imot det kanske lite, lite för mycket!

Hörs sen!

Hug!

God Morgon

Morgonstund har inte guld i mun och jag har ont i halsen.

NU ska vi se ifall jag överlever detta!

See you on the other side!

Nämen, blev det lite jobbigt nu?

När denna helgen är slut ska jag unna mig den där tröjjan på H&M för 2.99. Den där som A L L A har. Randig och pösig. Enkel men väldans snygg och billig med. Tre, hela tre morsor hade den på sig när det vankades hämtning idag. Alla tre kommenterade varandras och skruvade samtidigt lite obekvämt på sig. Måste ha vart jobbigt att bli påkommen med att handla billigt när man är rikemansfruga! Eller vad tror ni? Det är ju änna en aupairskrud dom vandrar runt i. Gissa vad dom inte kommer ha på sig imorgon!

Crash Boom Bang

Startskottet går av imorgon halv sju och i mål går man om allt går som det ska någon gång på måndag eftermiddag. Och det är klart att det inte gör. Som det ska alltså. När gjorde det det senast! Täll mi pliz! Jag pratar om mitt schema dom kommande dagarna. It´s gonna be awesome! Yeah right! Upp innan tuppen masat sig hem från efterfesten för många dagar i rad.

Jag är för tillfället lika exalterad för det här som Ashley Cole är åt sitt nya välförtjänade civilstånd!


Mot sydligare breddgrader

I´m off to the shower.

Enjoy yourself at the time!

Men ush! Inte på det viset.


.

 


Dobidoo

Vad gjorde man innan Facebook och bloggar??? Jag är allvarlig! Vad gjorde man. Aftonbladet eller? Jag är ändå såpass gammal så jag "hängde" på internet innan det där. Hur många timmar i veckan spenderar jag inte genom att bli uppriktig förbannad när ingen uppdaterar sin status. För let´s face it! Det finns ju inget som piggar upp en sliten aupair än att läsa att någon är bakfull eller har köpt ny telefon. WOHO, äntligen en I-Fuck-Me-Trash-Phone! Seriöst, det är liksom ingen som bryr sig. Ändå sitter jag där. Sliter ut Senaste-knappen I F A L L någon har bestigit Herrstafjället med flipflop eller rakat sin fasters hund. Jag borde verkligen skaffa en hobby. En riktig, som typ vuxna har. Några ideer? Keramik? Meditera? Rävjakt? Det lär inte vara någon sport visserligen för dom springer ju på en här.

Q?

Är det någon eller något som vet hur man får sådana dära små spelare istället. Om man vill lägga upp musik menar jag. Så man slipper dra upp en hel jävla video varje gång man är hypad över en låt. Det känns så...igår!!!

Hjälp mig!

Don´t make me google!

Soooooo.... Do we like it?




Ny design!
Eller mer ingen design kanske. Känns som man får mer skrivspace med mindre klotter runt om.

HAN är föresten i London och spelar in någon icke vampyrrelaterad film. Asså jag är helt, heeeeeeelt seriös när jag säger att jag kommer ha stora problem med att flytta hem om jag inte sett honom innan. Det har blivit lite av en sport nu. Sen finns det garran någon slags lag också.

Jävlar säger jag bara!

Längtar tills Remember Me har premiär.

Någon.Som.Vill.Se.?

 


Wa-wa-wa-waaaaaaaaalkabout

Jag garvar så jag gör i brallan. För ja, så kul var det!


Besatt som jag är

- Hi i´m Byron. How the fuck are you?!

Alla som vill gifta sig med Byron räcker upp en hand!

In the name of

Jusst nu är det lite bittert. Jag har tjockisdag och det är inte ens Torsdag. Men och andra sidan har jag haft tjockisdagar i en månad. Kanske borde göra något åt det där. Men det är inte åt mitt oönskade kroppsfett jag är mest bitter åt. Jag saknar mina fina föräldrar. Jag saknar dem så mycket så det gör ont inombords. Så jag vill gråta men jag kan inte. Det är som kroppen inte tillåter mig att göra det. Jag är arg för att jag inte får vara med dem mer än vad jag är. Det känns som någon eller något har tagit dem ifrån mig men så kommer jag ju på att det är ju jag. Jag har ju själv tagit besluten som resulterat i detta. Men det hjälper inte, det spelar ingen roll vems fel det är. Man saknar lika mycket för det. Om inte mer! Vad jag inte skulle göra för att ändra resan till Österrike till en Sverigeresa istället.

I´ll give you a penny if you tell me the truth

Fredagen, fredagan, fredagen... Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur mycket man bör berätta så det kanske ska hållas tyst. Hur många ställen var vi på?

Gaybar
Fransman
Kundvagn
Nick
Danskar
Elskåp
Svullet knä


Jag hade en av dom roligaste kvällarna jag någonsin haft i London och det hjälper när man är pank en Måndag.

Jag är nöjd med situationen jusst nu. Eller iallafall med möjligheterna som ligger i den. Och nej, jag vet inte vad jag menar.
Anyway, jobbar gnu den här veckan. Kväll Torsdag och Fredag. Morgon på Lördag och heldag på Söndag. Kan man klämma in utgång där någonstans? Ne, visst kan man inte. Nej men det var ju jävligt roligt. Skit!

Mycket, mycket bra inlägg. Not!

Ska fortsätta kolla säsong 2 av The Secret Diary Of A Call Girl. Känns föresten som jag borde slänga in ett litet tack till Linnea som Miike Snowat mig. Jag är numera Miike Snowierad. Och länken som typ kommer rädda min vecka.


Jason y Belle

Jag är more or less besatt av Jason Derulo och The Secret Diary Of A Call Girl. Ok, kanske inte ihop men gah! Älska Jason Derulo och VARFÖR är varje avsnitt av TSDOACG bara en halvtimma för!


WHYYYYYYYYYY???

Kafferast

Saga ligger däckad i sängen. Jag gör detsamma men med kaffe i handen och datorn på magen. Det lyssnas på Snow Patrol och Daniel Merriweather. Det är lagom för nu.

Jag har lovat mig själv en lugn helg. Jag och min plånbok behöver det. Och om vädret fortsätter så här så är det nästan att föredra att parkhänga än bakishänga. Nu är det ju dock känt sedans innan att jag inte är speciellt svår att övertala till det motsatta.

Om en timma drar det igång igen. Göra middag (satte igång brandlarmet förrut så jag fick sluta), hämta J, leka i parken, åka till W och jag har säkert glömt något.

Men tills dess ligger jag kvar här, med fönstrena öppna och med fåglar och plan som flyger över mig och Spotifyar!

Not so good

Jag mår uppenbarligen inte så bra nu. Inget år roligt. Finns ingen lust till något alls och jag är mest trött hela jävla tiden. Igår sov jag från två till fyra. Gick ner och tog en smörgås och somnade om från fem till åtta. Kollade tv en stund och däckade från tio till tre. Satte klockan på 8 för hur mycket kan man sova?! Drog mig själv upp ur sängen. Äcklig och sleten. Fy fan!

Ja men hej föresten!!

Big Machine

Liten update här eftersom jag är absolut sämst på att skriva. Fick mycket väntat magsjuka i torsdags natt. Tack Jossan för att du förutspådde detta. Det kändes lite,lite liiiiiiiiiiiiiiiite bättre att kräkas när jag ändå vetat om det ett tag. Mwah på dig för det!!

Denna akuta magskiten tog tyvärr ut sin rätt och jag orkade inte följa med ut på fredag. Är dock väldigt glad för att jag åkte till Sloane Sq och käkade middag med tjejerna. För jag seriöst, jag typ dog lite. Takterass med utsikt över London Eye!!! Duh!

Lördagen spenderades till största delen av att sova. Typ! Kom inte ut ur huset för än två. Vilket jag kände var extremt välbehövligt. Lugn och ro! Fick på eftermiddagen reda på att jag inte behövde jobba kvällen ELLER morgonen så jag och Ellen åkte in till stan och tog en och två flaskor vin. Efter ett misslyckat försök inne på Movida gick vi aningen bittra till McDonalds. Efter en BigMac kom både jag och Ellen in i någon jävla andra andning och började råsåga varenda kotte som halkade in. Så som folk klär sig i det här landet (inte alltid, men lite för ofta) är INTE ok! Jag menar, har dom ingen mamma?? Good night även fasst det inte blev som det skulle.

Idag sovdes det precis lika länge som igår. Frågan är om jag inte sover för mycket nu? Iallafall, det har varit den flängigaste (är det ett ord??) dagen någonsin. Först Westfield för att jag skulle köpa Hunters men jag ångrade mig i sista sekunden och kom på att jag nog behöver spara en vecka till. Sprang in i Katrin ( tjej som vi träffade på Punk för några månader sedan som kommer från Trollhättan. London=litet). Bestämde att vi måste bestämma något. Ähm, ja jusst det...! Efter Westfield åkte vi till Putney för att se på bio. Visade sig att det bara gick en film så vi åkte vidare till Kensington och för att fördriva tiden innan filmen började delade vi på en flaska vin. Typ dagens bästa!!

Älska citat!!!

RSS 2.0