Hm...


Packa kanske?

Det kändes rätt bra


 


Men chillidill dårra


Oj  Oj  Oj  Oj!!!

OOOOOOOOOOOJJJJ OOOOOOOOOOOJJJJ OOOOOOOJJJJJJJJ!!!!

Kan vi fatta det eller? Asså där uppe, jag menar här uppe, i mitt huvud är det kortslutning nu!

Change of plans...


Som min kära skådespelare en gång sa.

Ellen+Madde=Sambos

Sambos i Chelsea!

Kan man fira nu ÄLLÄR?

High and Low




Jag har redan dragit både en och två (fönster)shoppingvändor på Oasis, Warehouse, Topshop osv. På Lördag blir det shopping. Sen blir det fest. Sen blir det London. Inte så illa.

Mitt lilla hjärta och jag hade avskedsmiddag på vårat sätt idag. Två cheeseburgare och en påse äppleklyftor. Fint ska det va serrni!

Jag försöker faktiskt att inte tänka på hur mycket jag kommer sakna er! Det är lättast så. Förnekelse må vara det första stadiet enligt Kubler-Ross (nej vadå jag har inte googlat) men för mig är det sista.

Nu ska jag natta mig själv stenhårt för Ellen ringer tidigt imorgon. Nervösa tjejer.com. Jag och hon vill säga!

<3

Underbara Helvete


Snart så...

Andra hälften åker imorgon. Det känns. Lite överallt men mest i hjärtat.

Underbara, underbara London!

Näste man, Lördag!

Snaaaaaart!!!

You´re the closest to heaven that I´ll ever be



...



.


"Have you ever realized that when people say you’ve changed,
it’s just because you’ve stopped living your life their way! "

.


när ge upp inte är ett alternativ.

men det skulle vara fan så mycket enklare.

Me Amigos




Goooooooooooooood Morning!

Fantastisk tid att dra till jobbet på.

Ja men NOT!

Fika med Nena och förmodligen säga hej då till den samma efter jobbet.

Ses om 4.

Nu börjar det!

...

There is no such thing


Ville väl egentligen bara säga god natt. Har kollat på "En sommar med Göran" med familjen. Tröttare än tröttast nu så det är väl bara till att borsta gaddarna och sänka sin själv.



alexa.

But we´re not bitter


Fick en inbjudan till en efterfest imorgon. Hiltons takvåning. Men jag är hellre hemma här och gör absolut INGENTING! Eller jo, jag blir om möjligen ännu tjockare efter sommarens extrema frosserier.

FAN!

Också ful

 

matt dallas


1 på 100 står det


Jag har föresten fått varenda biverkning du kan få av penicillinet... Illamående, huvudvärk, dåsighet och yrsel är bara några av dom saker som dessa jävla tabletter kan ställa till med.

12 Augusti


Åkte ner till stan med mamma för att köpa en tröjja. Kommer i sann Maddeanda hem med en väska och en sjal istället. Men why not liksom. Har tusen anledningar (läs ursäkter) till varför jag behöver ytterligare en väska men orka. Räcker det inte att den är snygg?!

Vi drivade förbi Kvantum och köpte med grillad kyckling, potatissallad och massa oliver med fetaost. Mums!

Vad ska man göra resten av kvällen då? Går det nåe bra på Tv???






Men hallåååååååå

Jag har under morgonens surfingrunda sett två artiklar (eller vad du nu vill kalla det) om hur man på allra bästa sätt tar hand om en bränna. Om man bränt sig. I solen.

Jag vill liksom motargumentera detta på något sätt och fråga hur fan man överhuvudtaget får en bränna i detta landet i år. Och, om man nu råkat bränt sig en aning, vad fan gör det? Ni blir ju bruna senare, sluta deppa jävla kollon. Var nöjd! En annan får gå med restbränna från Juni (= med ingen bränna alls, alltså likblek mitt i Augusti).

Jag har stora planer på att besöka stadens solarium innan jag drar tillbaka. Så här får det inte gå till.

Om ni ursäktar mig en liten stund så ska jag bara ut och tömma några skåp på alvedon och den första paketen med allergitabletter jag kan raffa åt mig.

Ta.Ta!


How quick are you gonna get up?

Goooooooood Morning!

Är inne på min andra kaffe, lyssnar på The Hours och ska strax boka biljetten.

Planer idag: NADA!

???

Hur ska man reagera när ens mamma har en sms-signal som säger:


"Imorse var jag nykter men nu börjar det ordna upp sig"

Brilliantly Beautiful


all that she wants

.

Don´t let me stop you


Penicillinet ( orka googla rätt stavning ) slog ut mig rätt hårt. Somnade halv sju och vaknade 3 timmar senare. Fortfarande lika trött men kan inte somna. Försöker YouTuba mig trött men det går inge vidare. What to do, what to do?

Ska boka biljett imorgon! Längtar <3

Meducin


En penicillinkur och två nagellack senare ( som jag egentligen inte alls har råd med trots klirr på kontot idag) så har jag och mamma "gjort" stan. Sett alla jag någonsin haft en konversaton med. Nästan som att se sitt liv flasha förbi en, fast på Kungsgatan.

Fundilurar på om jag ska köpa kamera och telefon innan London eller om jag ska slå till på det i Sverige. Pengar pengar... Är väldas sugen på en kofta jag sett på stan med. Men flygbiljett först!

YaYaYaYa

Sitter och dricker kaffe ur muggen jag stal av en personal på jobbet. Dom säger ju att en del av dom som stjäl gör det av tristess och ja alla människobarn, till och med mamma utbrast för en stund sedan att det är så tråkigt att klockorna stannar. I second that!!

Har en tid klockan två hos läkaren. Det borde liva upp saker och ting. Den där järpen har blivit större, gör ont som sjutton och så har mitt öra svullnat upp. Shexigt, Mucho Shexigt!


Böff!!!!


Min vänstra halsmandel kan nu liknas vid en järp. Ni vet dom där köttfärsbiffarna. Så jävla oskönt!

Jag upprepar:

SÅ JÄVLA OSKÖNT!


Är det här ens lagligt?

 


Jared Leto


Såg precis på Alan Carr´s intervju med Jared Leto. Det vart ju inte direkt jobbigt att titta på om man säger så då. Under mitt nyss 10-minuters långa Googlemaraton så dök det dess värre upp både en och två bilder där han hånglar med Paris Hilton (kräks). Men jag väljer att se det goda här i livet så att säga, så det har aldrig hänt. Han har aldrig rört henne. Ok!?!


8 augusti


Starkt medicinerad! Så skulle jag vilja beskriva mig själv jusst nu. Smärtstillande, inflammationshämmande och
allergitabletter. Frukost var överflödigt om man säger så då.

Jag tror på allvar att mitt öra ska sprängas och jag undrar nästan inte om det vore skönare så.

Nu längtar jag om möjligen ännu mer!



självutlösare is the shit.

Home Sweet Home!




Cause baby tonight...


 

 


TjohoO!


Bra morgon! MYCKET bra morgon. Det funkade uppenbarligen med happy thoughts. Tror jag iallafall, det är på rätt väg iallafall. Ledig idag med vilket behövs. Konstigt att jag inte känner det förräns jag faktiskt är ledig att jag behöver vara det. Har sugit damm, spelat spel med mamma och lagat lunch.

Ska slänga in lite tvätt med. Ett par trosor eller två sådär. Mycket intressant va?

Nena <3

Eftersom jag envisades med att somna på Nils Ericson Terminalen idag så har jag bränt snoken. Nej inte den snoken, jag har inte en sådan!

Har verkligen haft det sjukt bra hos Nena. Det kan bara bli så jävla bra när vi ses. Varje gång. Alldeles för sällan, men ändå. Balkong,vin och kortspel. Och massa nya citat! Men kissekaninen lös dock med sin frånvaro.

Hur går det med era Happy Thoughts folks???

Damn you if you don´t!

"Jag ska kidnappa den jävlen så hårt att den aldrig hittar hem igen"

Happy thoughts....

happy thoughts happy thoughts happy thoughts happy thoughts happy thoughts happy thoughts happy thoughts

u get the point?

HAPPY THOUGHTS!

Or else, i don´t know. I´m probably gonna have to kill you. Or hurt you really,really bad!

HAAAAAAAAAPPYYYYYYY THOUGHTS!

The Wanted


Haft världens bästa dag. Moahahah! Mer om det imorgon. Eller dagen efter det för jag kilar till Göteborg och Nena imorgon.

Men trots detta måste jag ändå tjuta lite. Gny ut ett litet va fan. Mitt nya objekt var på Whisky igår. Och inte jag. På en söndag. Det är ju för fän tradition. Som julafton. Det ska det bli ändring på. 1 September börjar det nog igen. Tror jag! Men jag är lyckligt ändå!

PUSS

???


Hon ska äta först. Och jag ska kanske ta på mig något mer anständigt. Så vi far om en halvtimma eller så. Jag vaknade fyra imorse av mig själv. Är det normalt? Har druckit fyra koppar kaffe sedans dess med. Är det normalt? Camilla började gråta över det faktum att vi ska bila till Borås. Är det normalt? Jag YouTubar Westlife. Det är inte normalt!


Två Gosjävlar






Eftersom inget blev som det skulle idag så åker jag och GJ1 till Borås!

Kensington Gardens

 


Morgonstund

Jag är kär! In löv!!!

ALAN CARR!!!

Why won´t you love me!


Where we are

Hemkommen från Falkenberg för några timmar sedan. Skönt att vara hemma även om jag verkligen uppskattade att komma bort. Sen att SJ borde dö en plågsam död är en helt annan sak.

Var och hälsade på min kusin som jag inte träffat på flera år också. I Småland. Mycket trevligt. Ska försöka hinna en sväng till när dom åkt från deras sommarstuga och tillbaka till Göteborg.

Älskar Robyn för tillfället. Allt med Robyn!! Och så är hon snygg också. Inspiration!


Impuls var det ja


Kall säng. Kallt kaffe. Kallt rum. Kall Madde.


Tjugo över sju i fredags när familjen minus Millan satt sig ner för att äta får mamam och jag ryck. Ska vi åka till Falkenberg? Tåget gick fem över åtta. Packa, om man nu kan kalla det för packa, borsta håret och ringa taxi. Där fem minuter innan anvång men det gick ju bra. I Falkenberg runt elva och ett relativt chockat värdpar stod i dörren.

Är snuskigt trött nu dock. Blir inte mycket sova nu för tiden. Ska boka SJ nu föresten. Fan, bra att jag kom på det. Illa annars!


RSS 2.0