The Killers - I vått och torrt


Svensson no more

Jag kan inte rå för det men jag blir så glad i hjärtat. Jag ler med hela insidan när jag vaknar. Svenssonlivet har jag vinkat glatt ajöss till för annat.

Vaknade för inte allt för länge sedan. Vände mig lite ograciöst om om körde in ena knät i väggen varpå syster kikar in huvudet och säger frågandes

- Hallå?................Hallåååååååååååååååå?

Jag orkar inte svara så jag ligger där för mig själv och undra varför i helvete hon valde hallå som sina första ord till mig denna morgon!?

Nyår idag. Känns inte alls. Inte för jag vet hur det ska kännas. Mamma och pappa har varit gifta i 20 år idag. Så stort grattis världens bästa!

Up all night

Har gått världshistoriens längsta skogspromenad med far idag. Oh My God! Jag gillar att gå ut och gå och så men jisses, den här tog ju aldrig slut. Inte för att jag blev trött eller så men fan det är ju så sjukt tråkigt.

Andra halvan av gårdagen spenderades sovandes. Eller jag försökte iallafall. Började få känningar av skithuvudvärken hos Zanna runt halv tre tiden. Kom hem runt fyra tror jag, rakt in i sängen och sov till halv elva. Gick upp käkade middag (?) och gick sen in och la mig igen. Jag hatar att ha sådan huvudvärk. Jag vill bara spy. Fan säger jag bara. Grr... Men så länge jag inte får migrän anfall a´la London igen så ska jag överleva. Händer det igen kan ni vara säkra på att jag hoppar från fönstret. Fasst nu när vi ska flytta så blir det ju bara från andra våningen. Hm...

Nyårslöften mina vänner. Har ni kommit på några? Jag har iallafall bestämt mig för att inte göra några! Yes! Inga nyårslöften för mig. Har tänkt en del på detta faktiskt. Sluta äta godis. Sluta svära. Börja springa igen. Spara pengar. Men inget av detta makes sense. Godis är för gott, slutar jag svära kan jag lika järna sluta prata helt, springa är tråkigt, pengarna jag tjänar tjänar jag för att leva och ha roligt NU!

Men imorgon är det iallafall nyårsafton. Jag mamma,pappa och en flaska bubblande. Jag kan väl inte direkt påstå att jag är heltänd på tanken men det är precis så mycket som jag känner att jag mäktar med. Men jag är så jävla glad att jag har London. Jag vet att vi kommer få en av våra bästa vårar där. Vi kommer festa (som fan), vi kommer shoppa, skaffa fler nya vänner kanske men framför allt kommer vi ha kul.

Nothing more, nothing less...

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuse


28 december

Dagen har varit brutalt seg. Går runt i cirklar i ett hus i Lane. Typ. ok så illa kanske det är. Har spenderat stor del av dagen med skor. Louboutin och Lanvin mest. På datorn såklart. Drömma går jue!?!

Vad har jag mer gjort? Kastat kottar på isen. Käkat brieost. Sovit (man blir väldigt trött av att inte göra något). Funderat över min obefintliga ekonomi. Låtsas handlat på Net-A-Porter. Kollat Mord i Sinnet. Druckit för mycket kaffe.

Har säkert missat hälften av allt skojjigt jag har haft för mig men man ska ju bevara lite för sig själv säger dom.

R.Pattinson



ibland värker det lite i hjärtat

Words

...life isn´t about finding yourself, it´s about creating yourself...

Never Think

Saker är inte alls som jag hade hoppats. Inte ett dugg. Nej! Dom är precis så som jag visste att dom skulle vara. Jag är inte överaskad. Tvärtom. Jag är van. Jag har känt och sagt allt detta förrut. Så varför gör det så ont? Varför gör det så förbannat jävla skitont? Varför är det ett stort hål som bara gnager inombords? Varför? Jag blir så arg på mig själv. För att jag är så naiv. Jag borde veta bättre. Jag vet bättre. Det har jag gjort länge. Men någonstans inombords vill jag inte veta för fakta är bevis. Jag vill inte veta. Jag vill vara.

Veckan i Sverige har bara konstaterat allt jag redan visste. Nu vill jag hem. Jusst nu är Church Road hem för mig. Det är där jag har börjat leva. Det är där jag mår bra. Jag vill aldrig lämna. Jag vill aldrig sluta vara.

Jag saknar ...

Jag saknar Londonlunken. Tempot (som ibland visserligen inte existerar överhuvudtaget), lukterna, människorna, huset,gatorna,bussarna,caffeérna, parkerna, söndagschillen, barnvaktskvällarna, ekorrarna, pubarna, themsen, M&S.

Jag är kluven. Oj vad jag är kluven. Jag vill gråta och skratta. Jag vill springa runt huset samtidgt som jag kämpat med att ens kunna skriva. Jag vill prata och berätta. Men jag vet inte om vad eller hur. Jag vill åka och aldrig komma tillbaka. Varför? Hur ska det här gå? Är det såhär efter fyra månader hur fan är det efter sex månader? Kommer det vara lättare? Svårare? Kommer jag stanna längre?

jag är för trött för att trilskas med sådana här tankar nu. Jag tar det imorgon. Eller nästa vecka.

I was broken

Jag är så himla besviken. På allt här hemma. Allt är som vanligt. Fasst inte jag. Så det är ju visserligen mig det är fel på. Så jag antar att det är mig själv jag är besviken på. Men jag kan inte hjälpa det. Vart jag än går känner jag mig malplacerad och uttittad.

Jag saknar London och allt som hör till. ALLT! Fan va vi ska röjja till våren.

Sedans jag kom till Sverige har jag inte kunnat sova något större. Klockan har blivit både ett och två innan jag släckt lampan.

När allt kommer omkring antar jag att det kanske tar lite längre tid att ställa om sig till allt man igentligen är van vid än vad jag först trodde.

femtiotvåtimmar

Nu är det såhär mina kära vänner. Jag är sjuk. Men det tänker jag inte vara länge till för när jag sätter min fot på planet på fredag så ska inte näsan rinna, halsen ska inte värka och jag ska defenetivt inte ha feber. Så när jag slutar om några timmar ska jag skutta bort till närmsta pharmacy och länsa stället på all skit jag kan tänkas komma över. Det är väl dit pengarna som jag tjänade extra i söndags går, till medecin. Förbannat skit kul är vad det är. Så försök att inte vara för avundsjuka nu.

Then Don´t

Ojojojoj....Jag trodde det skulle bli varm choklad och tjöt. Men ojojojojoj vad fel jag hade. Det blev så mycket mer, plus en flaska vin (plus minus ett glas).

Jag hade sjukt kul och jag är väldigt glad att jag har träffat Josefin. Vi hade inte träffats sedan Fredag så abstinsen var påtagbar.

Men nu ska jag sova, och jag hoppas att jag sover lääänge imorgon. Snart är det Sverige som gäller och för att citera min bästa syster så kommer Barnes att få klara sig utan sina blonda svenska tjejer.

Don´t worry, we´ll be back!


Shit vilken dag

Hela familjen är insjuknade i influensa. Förutom jag, så för att vara lite pessimistisk (realistisk) så kommer väl jag med att ligga sjuk om ett par dagar. Vilket är helt ok sålänge jag hinner till Sverige innan. Påtal om influensa så det helt absurt. Verkar inte finnas en enda familj i Barnes som inte är sjuka. Jag har aldrig varit med om något liknande.

Jag har lätt världens bästa Au-pair familj. Jag kan inte säga något mer just nu men idag var en väldigt bra dag!!

Nu ska jag fortsätta läsa New Moon men ska försöka lägga mig någorlunda tidigt för jag ska hjälpa Emma till Heathrow tidigt imorgon.

Tre dagar till Sverige

Whoop whoop...

Jag har sett Twilight!

Jag är helt lyrisk. En tidig julklapp typ....

Äh kalla det va du vill......


FÖR JAG HAR SETT TWILIGHT

Nu asså...

Jag har internet! För första gången på 36 timmar. Fucking amazing säger jag bara. Suttit och snackat med min kusin över skype i typ 2 timmar. Han har varit supersnäll och hjälpt mig. Tack!

Nu är jag iallafall sjukt trött. Var uppe tiiiiiiidigt imorrse för det skulle lussas på dagis. Jag är 21 och lider fortfarande något fruktansvärt när jag ska stå framför en grupp människor. Nu var det ju visserligen väldigt små människor, treåringar för att var exakt. Men ändå, I don´t like it. Men det gick bra ändå.

Ska lägga mig och läsa lite sen är det sova som gäller. Fy fasiken vad skönt. Stänga av mobilen så den inte väcker mig imorgon som vanligt. Alltid är det någon som ringer.

Natti.


Julstök, sort of...

Det har bakats pepparkakor och byggts pepparkakshus här idag. Skitkul att Josefins barn var här med. Mycket (mycket) roligare! Självklart var det också roligare att självaste Josefin var här med, inte bara barnen.

Idag är första dagen jag verkligen har haft hemlängtan. Alltså riktig hemlängtan, jag har inte haft det innan och tur är väl det för fy vad detta är jobbigt. Men nio dagar till ska jag väl klara. Fasst det ska nog inte vara några problem för jag har säkert kul under tiden.

Skulle börjat halv ett imorgon men schemaändringar sker den bäste så därför börjar jag åtta istället. Bu eller Bä? Who gives a fuck?

Nu ska jag städa för städerskan kommer imorgon. Sug på den ni!!

C you later. I wouldn´t hold my breath though...

today today today

Nu är det pepp fram tills nästa Fredag. Och nu låter jag som syrran men det får väl gå. Hon är inte så pjåkig. Då bär det av till Heathrow. Yesss....

Under tiden här i London så ska jag förhoppningsvis ha ett par underbara dagar fyllda med kuliga saker ;) . Avskedsmiddag på The Reel Greek (blir hungrig på blotta tanken), jobba extra i en annan familj (måste ju börja någonstans) och en massa andra saker som jag har planerat. Det är nästan så jag får ltie panik och känner mig stressad för alla saker jag MÅSTE hinna med innan jag åker till Sverige igen. Men London ligger ju kvar om några veckor med så jag får försöka sluta med detta. Inte bra!

Nu ska jag plita ner för alla trappor och göra lite frukost/lunch för hör och häpna, jag är hungrig.

Puss

Well well...

Jag vet att om jag skjuter på det så kommer det inte bli några bilder alls.




1. Väggmålning i en passage
2. Ett av alla flygplan som passerar våra små huvuden varje dag. Ett var 30:e sekund
3. Istället för bofinkar
4. ABBA rules. The new dancing queen
5. För att du e så jävla söt

Har precis haft världens sötaste konversation med min FINA Zanna. Saknar! Snart ses vi ♥

8 december

Kom hem från Josefin för en stund sedan. Soffslappning på hög nivå. I byns skönaste soffa dessutom. Är vansinnigt trött så bilder som jag hade tänkt lägga in tar jag imorgon istället.

Dagen har varit bra. Varken mer eller mindre. Sam har dansat till ABBA, vi har varit hos Camilla, Axina och Alfred och ätit lite lunch efter ett litet besök på lekplatsen.

Sovmorgon imorgon vilket är så skönt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Natti.


7 december

Har mölat i mig en den största påsen med Dooritos jag hittade och tillräckligt med cola för att jag ska behöva springa på toa hela natten. But I´m fine!

Varit i Richmond och på Hannah´s begäran så har kameran följt med för första gången på läääänge. Det blev inte många kort. Men ska försöka lägga upp några imorgon. Handlat lite julklappar. Inget större men känns skönt att ha börjat med det iallafall.

Nu ser jag framimot att lägga mig för att börja en ny vecka.

Sov så gott <3


Du e en jävel på att stryka fula skjortor iallafall


När en sång igentligen inte kan göra så mycket mer än att fylla tystnaden i dina öron.








<3

Jag bah å du bah

Det kom kanske inte helt otippat men för fem minuter sedan insåg jag att dom flesta av mina vänner lever loppan idag men inte jag. Jag ska jobba. Jag vill inte jobba. Jag vill parta, åka buss, beställa fina drinkar, ha kort kjol och komma hem klockan fyra. Istället ska jag tvätta, kolla BBC och lägga mig så tidigt jag bara kan. För man kan inte vara bitter när man sover.

Men ni som ska ut iallafall. Ha så kul...inte för kul bara!

Pictures

Mina fisapor





Josefin <3


Nu ska jag springa bort till White Hart Lane för att träffa Camilla och Emma. Det blir puben där som ehter så mycket som White Hart. Jag kommer bli sen så jag ber om ursäkt i förväg till C och E.

laTeR.

3 december

Ja då är det inte långt kvar innan man drar till Svearike igen då. Det känns varken bu eller bä. Men måste jag välja något så lutar det nog mer åt bu. Jag vet ju att jag kommer komma tillbaka hit rätt fort men jag kan ändå inte låta bli att få en liten klump i magen när jag tänker på Uddevalla och allt det hör till.
 
Samtidigt blir jag varm i hjärtat när jag tänker på allt detta jag har här, det jag återvänder till efter nyår. Min lilla familj, Josefin, 2-0-9 to Mortlake, Portobello Market, Kensington på Söndag, Ponden en solig eftermiddag, dubbeldäckare med musik i öronen, bästa pubkvällarna, gå hem genom Barnes. Jag skulle kunna fortsätta i alla evighet för jag älskar det mesta här. Och det känns bra.

5-öringen har trillat ner

Det har liksom äntligen klickat. Jag har finally förstått.


I HAVE ABSOLUTELY NO FASHION SENSE, WHAT SO EVER!


Ok tänker ni, är hon inte lite hård mot sig själv.

Nää säger jag då. För när mitt för tillfället ända shoppingbehov består av att köpa fler svarta tröjjor ( som att dom 400 stycken jag redan har inte räcker) så får jag lov att påstå det!

Men men, svart går ju och tvätta med svart så då slipper jag tänka på det.

C ya.


RSS 2.0