konstaterat och citerat

imorgon är det torsdag och efter torsdag kommer fredag. det var väl egentligen det jag ville säga.

ja och så frankrike. det är ju ganska varmt och så är det ju inte sverige!

så sant så.

god natt mina vänner

Spinner vidare

Det är lite tragiskt när man kan säga förr i tiden, då måste man vara bra gammal va? Första bilden är dock från i höstas! Och andra bilden kan vara det fulaste jag någonsin har sett, jag mår nästan lite illa men jävlar i min lilla låda vad kul det var!

 

 


Best Night Ever!

Helena är fan bäst! Hon skickade en bild från första gången vi var i London. Jag älskar denna bilden och älskar att tänka på den kvällen. Hur jävla kul var det inte?!

I Camden, utanför Underworld!


Men Bää!

Om ett barn spyr på dig, hur stor är sannolikheten att du själv blir magsjuk ( innan fredag )??

Snälla jag behöver verkligen veta. Jag har googlar och sökt på Wikipedia men inte hittat något!!

HJÄLP!!!

In Between

Tjejen sover och jag stryker, lyssnar på Leona Lewis och dricker kaffe. Bra nivå jusst nu känner jag.
Ska försöka hinna köpta batterier till min kamera så den kan få följa med på Frädag med. Så jag slipper sno alla andras bilder hela tiden!



Man vet att man fallit för barnen när...

Saga och jag sitter och äter lunch. Eftersom kräkfia inte får äta vad som helst då hennes mage inte ritktigt är i form mummsar hon på toast. Jag dricker kaffe. Så ok, lunch var väl att ta i. Saga slickar dom små toastbitarna som jag så vackert skurit upp, på alla håll och kanter för att få i sig maximalt med smör. Sen sticker hon upp ett finger i näsan och börjar fnissa.

- Du är söt som en docka, säger jag.

Då kör hon upp ett till finger i näsan och nyser!


Woop Woop

Lyckades skramla fram hela 5.74 ur mina små väskor. Har dock glömt var jag la dom...

Hm...?

Back to bed

Slutar med största sannolikhet inom en timma och kroppen skriker efter mer sömn. Hjärnan funkar inte överhuvudtaget jusst nu. Jag har misslyckats med allt hela morgonen. Tvätten, maten, jag har slarvat bort saker och ah, you name it! Men frågan är om det verkligen är en sådan bra ide att lägga sig nu för då lär jag nog inte somna i tid i kväll och jag måste verkligen ändra min dygnsrytm! Första månaden efter jul sov jag hur bra som helst och man mår så mycket bättre då.

Åter till dilemmat nurå, ska jag sova eller inte sova. Hm?! Eftersom jag spanat in ett par skinnbrallor på Zara borde jag väl kanske ut och springa men skavsåren (som inte läkt på en månad, vafän) säger nej. Men en promenad skadar nog inte!

Nu ska vi käka bulle, jag och J. Skinnbrallor ja...pff!

Barnmagar

För att spinna vidare lite på förra inlägget så finns det en till sak du aldrig ska lita på. Barnmagar! Gå inte runt och tro att du har allt under kontroll och tänk att ja men det har ju redan bajstats tillräckligt idag för då har du fel. Helt plötsligt är det som om någon släpper en bomb och helvetet bryter loss. Lägg till lite kräks på det så är morgonen gjord!

Jag har iallafall överlevt i 1,5 år så jag antar att denna morgonen inte ska ta allt för hårt på nerverna. Det värsta måste ändå vara att jag är så sjukt rastlös. Jag vill ut pch träffa folk. Jag vill dansa och ha kul. Inte sitta här och slagga.

Tråk!

Ska fortsätta sörpla mitt kaffe och kolla in Net-A-Porter!

Morsning!

En annan dag

LITA ALDRIG PÅ NÅGON OCH ALDRIG, ALDRIG PÅ TFL!

Jag får fan spel! Vet att 485:an till Putney inte går på söndagar. That´s fine lixom. Mindre fine är det att Tfl ljuger skiten ur sig. Det stod att tågen skulle gå som vanligt så jag traskar upp på perongen och tänker att det är visst bara jag som ska åka tuff tuff idag för det var inte en kotte så långt ögat kunde nå. Det kommer inget tåg, jag väntar lite till. Det kommer fortfarande inget tåg. Kollar på tavlan där tiderna står och gick inte ett tågfan förrns om 5 timmar. Underbart! Men snälla rara Tfl, säg  detta till mig då när jag söker på sätt att ta mig någonstans. Skithög till sida! Replacementbussarna är en annan historia jag inte orkar dra. Dom som aldrig kommer. Så det blev till att gå till Putney. Skulle möta Kingan och hon var snäll nog att gå mot mig för att möta mig. Inte förrns jag är vid High street i Putney inser vi att vi gått helt olika vägar. Jag ställer mig utanför T K Maxx och börjar nästan gråta för detta är ingen bra dag lixom.

Anyway... Dagen blev bra trots allt. Lite strosande och en kaffe så löser sig det mesta. Vandrade hem till Kingans nya boende med. Det där har du gjort bra!!

Drog vidare till Camilla och sen mötte vi upp Linnea i Putney och käkade middag.

Vet inte vad det är för fel på mig för jag kan knappt få ihop en mening längre men men...

20 februari

BRAAAAAAAAAAAA DAAAAAAAAAAAG!

Jävlans bra väder idag! Endast skinnjacka (och vantar dåra men ni fattar) och en frös inte ens! Matilda och jag satt och fula oss vid vattnet . Mycket prat och ännu mer skratt! Som sagt mycket, mycket bra dag!

Ikväll har det käkats jordgubbar, haft skånskt besök i form av Kingan och det har kollats på The Hangover!

Nu därimot ska jag soooooooova!

Ja, jag vet. Detta kan vara i särklass det sämsta inlägget som någonsin har printats!


Adressändring

Some serious shit goes down at Movida!

Jag har fortfarande känselbortfall i tårna efter torsdagens bravader. Men det var så värt det. Jag ska flytta till Movida. Jag ska slå upp ett tält i vipbåset och aldrig sluta dricka vodka. ÄLSKAR DET!

Vi skildes åt men fann varandra igen, jag och C. Runt femtiden (tror jag, har jag fel här) stod jag utanför Camillas port med en påse från tesco (hur mycket älskar vi inte 24/7 öppet?!) och tro mig. Jag har aldrig hört någon bli så glad över en nedsatt pastasallad i hela mitt liv.

Igår var jag mestadels död, och lite mer död. Idag är det dock liv i jäntan igen och ska strax knata bort till Matilda. Strosa i Richmond är det tänkt och ta en fika på terassen i vårsolen. Klarblå himmel kan få vem som helst på gott humör!

Ikväll ska det vaktas barn. Inte så taggad men vad gör man!

Chiao!

If holding hands is to discreet

let´s make out in the middle of the street

Förfesten har börjat! Regnet öser ner men jag är glad för det!


Movida

Slutade halv ett idag. Börjar inte förräns två imorgon. Det är väldigt många lediga timmar för en aupair. Ska ta mig en powernap, duscha och sen gå bort till Camilla där Kingan även kommer infinna sig.
Där kan det roliga börja! Jag är farligt taggad och det ser bra ut.

Ikväll ska jag slicka Londons gator!

C Ya!

17 februari

Förra inlägget hade med JLS att göra och en viss nattclub och ett visst bord. Nu i efterhand är jag glad att vi inte åkte dit iallafall.

Sedans dess har jag lyckats slarva bort min telefon två gånger. En gång i en kiosk och nu senast på mitt rum. Den är dock hittad igen och ett senilsnöre ska införskaffas!

Igår var en trevlig afton må jag säga. Pamela joinade mig för att se The BRIT´s som jag så vackert har väntat på en mindre evighet.

Annars är allt som vanligt. Imorgon vankas det Movida och humöret är redan på topp!


HerreJ-vlar

Jag fick precis tidernas sms av Camilla. Jag har ingen puls! Jag kan inte andas! Jag har ingen känsel i fötterna!

All This Time


Good Life

Nu kör!

Eller nej...

Jag ska sova först!

Vi kör sen!

Är ni på?


Bra, mycket bra

Överlevde fotbollen och kidsen har precis slängt i sig ( lite för mycket ) pizza. Snart kommer päronen hem och jag ska slänga mig i sängen. Skiter i Westfield eftersom det förmodligen blir shopping imorgon. Det har gått bra den här gången med. Det är ändå en rätt stor grej att ha hand om någon annans barn en natt. Men jag måste säga att det är kul. När det går bra vill säga. Men som sagt, det har det ju.

Hörs sen

Isn´t it obvious

Jag älskar dig är so last year. Vill du vara först med det senaste? Gör som Jonathan! Förklara din kärlek för dina närmaste med dessa ord:

Ditt bajs luktar tuggummi!



Jordgubbe

Jag vill ta tillbaka lite av den där bittra känslan ni kan ha fått av det förra inlägget ( men för guds skull inte allt. Vad skulle jag då vara )

Jag hittade ett paket med jordgubbar längst in i kylen. Om jag kisar lite så ser jag inte utgångsdatumet och sitter jag på golvet får jag dom helt för mig själv. Gäller att äta snabbt bara!

Huh!

It´s gonna be a good day

Nu sitter jag här igen. På bänken i köket och tittar på barnen när dom äter. Morgonstund har guld i mun säger dom. Jag har aldrig riktigt föstått det där. Jag tycker mest att det är jobbigt och vill mest av allt krypa ner i sängen igen. Jonathan började grymta runt halv sju, då hade jag sovit i fyra timmar. A vil ha fingol=Jag vill ha flingor. Jag frågar: Men är du ens hungrig? Han svarar: Varför? Det brukar ligga på d en här nivån när vi pratar med varandra. I 45 minuter till lyckades jag övertala han i min stilla sömnkoma att han faktiskt inte var hungrig. Någonstans där imellan vaknade Saga med. Tjugo över sju gick det inte att rädda det längre. Roligt är det också att bli upptvingd denna tiden på dygnet och inse att man blöder näsblod. Jag är skitsnygg, verkligen drop dead gorgeous med mina illröda ögon efter no sleep what so ever och en bomullstuss uppkörd så långt i näsan att jag nästan är lite orolig att jag inte ska få ut skiten igen. Jag hatar att vara förkyld nu. Jag har ingen ork i kroppen längre. Inget smakar något och hela jag ser sönder ut.

Aj, nu sågade precis 4 åriga Jonathan mig vid fotsulorna för att jag inte kan spela Wii.
"Du klarar aldrig pyramiderna ( Super Mario ), varför klarar du aldrig Pyrmamiderna?"

Varför klarar jag aldrig Pyramiderna?

God Morgon!


Miss U Much!

Älskade Finaste Mamma Som Jag Saknar Så Mycket Fyller År Idag!

Jätte Grattis Mamma!


Can´t sleep, won´t sleep

Det här går ju bra. Kollar Chatty Man med Alan Carr. Han måste ju ändå vara en av Englands roligaste män.

Köpte föresten biljetter till Joshua Radin i April. Känns bra att ha något att se fram imot.



Ni borde...

Spotifya Lynzie Kent!

hit me in the head

Kidsen sover. Jag därimot kan inte sova. Har inte försökt men med alla tankar i mitt huvud jusst nu är det nog inte lönt heller. Tack gode gud att Emma släpade sig hit med lilla barnskaran förrut för annars vet jag nog inte hur jag hade klarat det. Hon kom ju visserligen samtidigt som Köpenhamns ena arkitektklass hade kafferast i mitt kök men det är en helt annan historia.

Imorgon kommer jag vara en glad människa. Jag har bestämt det. Förhoppningsvis hinner jag till Westfield, det vill säga om jag inte slutar allt för sent. Sen, senare på dagen beger jag mig mot C och Sheen för fixning av sliten aupair ( det vill säga Moí ) för sen blir det fest. Lugnt festande dock för skiten i kroppen vägrar att försvinna.

Gud, borde verkligen sova!!!

cause i came here to dance



let´s get it straight

1 timma och 55 minuter. Så länge har jag jobbat. Lika länge har jag velat gå och lägga mig igen. Hur länge jag jobbar är dock oklart. Jag får olika tider hela tiden. Antigen är det runt två imorgon eller så är det efter fotbollen som är runt tolv.

Vad gör jag då? Jag sitter på min sedvanliga plats i köket. På bänken, med datorn och en kall kaffe. Det är så jag dricker dem nuförtiden. Lite ofrivilligt men vad ska en göra.

Alla hjärtans dag...

...en aupairs värsta mardröm. Sannolikheten att du som aupair får jobba denna hög ( LÅG ) tid är rätt stor. Samtdigt är man väl innerst inne rätt tacksam över detta då man slipper alla äckliga rosa hjärtan med fluff och kaloristuffade chockladboxar.

Eller?

Jag har i vilket fall som helst fått (o)turen att få jobba natt igen. Det hade väl i och för sig varit rätt ok om inte varenda jävel ska ut och festa idag men uppenbarligen INTE imorgon. As usual! Och om den här fruktansvärda förkylningen kunde gå över. Jag kan ju knappt andas genom näsan längre och eftersom S är sjukis också måste jag bära runt på henne och jag är inte i form för denna typen av aktivitet. Förkylningen ja, min förkylning som jag är säker på är påväg att utvecklas till magis efter att jag pratade med E igår på telefon som har magis hemma hos sig. Kan magis smitta via telefon? Det här varken vågar eller kan jag berätta för min kära värdmamma som inte har en susning om att dom ska sova borta. Romantisk överaskning ni vet ( host....kräks )!

Anyway peeps, ni märker ju min obotliga optimism inför denna underbara 24 timmars period.

Puss

humpf.

Fick både en och två lediga timmar idag som spenderades med C på Nero. Min fråga är till dig, C. Varför måste jag försvara storleken på mina latteköp? Den du!

Snart kickar dock dagens andra arbetspass in. Ljuvligt, eller något...? Har sköljt ner ett par huvudvärkstabletter med en kall kopp kaffe ( ja, är man dum i huvudet och glömmer skiten när man går in och tar en långdusch får man leva med konsekvenserna ) och hoppas att mitt huvud kommer lätta en sådär 5-6 kilo under resten av dagen.


Jag vill inte prata om det

Hej!
jag heter Madde och är beroende av kolhydrater! Gärna i brödform med ett smörpaket på!

Kan någon hjälpa mig?

J. Eriksson

Lyssnar på




Och saknar



Ain´t that the reason

Vi kickar igång helgen med ett 24-timamrs pass. Underbart! Det knackade på min dörr strax innan halv fem imorse (kan man kalla det imorse? Det är ju fortfarande natta). Då åkte mina värdföräldrar till flygplatsen och det roliga kunde börja. Låg brevid J så han inte skulle bli rädd när han vaknade. Mysigt kan man tänka sig men killen har sparkat mig gul och blå. Det gör ont men smälter väl in bland blåmärkena jag fick häromdagen. Fast det var väl under roligare omständigheter. Movida var sjukt kul! SJUKT!

Nu, 4 koppar Nescafe (för att jag inte kan klura ut hur den där #¤=+%"¤(1#¤ kaffeapparaten fungerar) senare är väl allt mest frid och fröjd. Jag återkommer när det inte är det. Det vill säga om 2 timmar då vi kommer hem från fotbollen och jag ska tvinga i J lunch så han inte ska hamna i sockerkoma på kalaset senare idag. Inte för att han vill på kalaset. Vilket barn vill inte gå på kalas? Är det normalt?


"Vård" av "sjukt" barn

J är hemma idag med. Sjuk! Sjuk? Han sitter med en liten speldosa som han säkert fått från någon transfettad happy meal en gång i tiden och sjunger med till melodin. Melodin råkar vara The heart never lies av Mcfly. Detta vet jag för att jag har googlat. Inte för att jag på något sätt lyssnar på Mcfly. Jag kan ha Spotifyat dom någon gång. Men det var säkert av ren tristess. Anyway... Det känns konstigt och lite, lite fel när en 4 årig kille sitter och nynnar på ....then just look into my eyes, cause the heart never lies. Finn fem fel lixom!

Nu är resan till Österrike bokad och klar. Datumet ändrades ju ungefär 23450546903 gånger men det slutgiltiga är nu 13-20 mars. Det SKA bli kul men jag är lite orolig över typ kläder och grejjer. Jag har ju knappt en tjock tröjja. Men jag har inte direkt några planer på att erövra backarna iallafall, utan tänker hålla mig lite i skymundan på hotellet (som BTW är helt j_vla otroligt).

Dagen kommer vara outhärdligt seg. Ikväll blir det dock Movida och det är jag mycket tacksam för.

Campa?

Jag har tänkt på Lidköping hela dagen.
Fan vad kul vi har haft där ändå.
I olika campingformat men med samma sällskap.


Spot on, spot on...


RSS 2.0