SÄMÄSTER!

Skön kväll i Richmond. Fyra tjejer under en filt. Urmysigt! Sen drack vi världens snabbaste glas vin med. Världens bästa sömnmeducin! Jisses!

Sen har jag kommit på att jag har kanske lite kriterier eller krav if you like. På killar nu asså. Lockigt hår. Herregud, hur jävla fint är det inte?!? Och hes röst! MWAH!

Imorgon är absolut sista kvällen på WM på vääääldigt länge!

Sakna?

NIGHTY!

Everything´s Rosy

Varför ställer folk frågan: har du varit olyckligt kär någon gång? Borde man inte vinkla på skiten och fråga: Har du varit lyckligt kär någon gång?

Vi halsade en Pimm´s på White Heart sen blev det pinsamt för England inte hittar sitt Tysklands nät så vi gick hem istället. Joligt som S skulle sagt. JOOOOOLIGT!

Ska städa undan här, invänta Kingan och sen bär det av till Hydan för att säga adios till världens finaste Groda.

Annars har det varit en bra dag. Varmt och (o)skönt. Drömmer och att få vara i Earls Court och rocka loss på The Clothes Show. Visserligen har jag mitt egna krig där uppe att ta hand om. Snacka om att det kommer slängas kläder dom närmsta dagarna.

Lyssnar gör jag allra helst på:

The Wanted - All Time Low
Edward Sharpe and The Magnetic Zeros - Home
Kylie Minogue - All The Lovers



Chasing Rainbows

Mitt sinnestillstånd jusst nu kan jämföras med ett tandläkarbesök. Man vill inte gå ingeom det, man är bitter när man väl är där men man vet att det är ett måste. Nödvändigt!

Hade jag inte stängt av nu hade jag nog rasat mer än jag gjort idag. 5 månader av lycka har satt sina spår.

Hoppas att jag är back on track imorgon igen. Annars kommer jag bli mer stressad än jag är nu.

Not good!

Forever in the past


Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll


Jag Älskar London!


HURRA!

Jag har svårt att förstå det! Det är för bra för att vara sant.

JAG ÄR INTE AUPAIR LÄNGRE!!!


07.27 stängde jag dörren efter att familjen åkte. Två, jag menar verkligen två, sekunder senare började jag gråta.

Sen att jag under natten fått mig en smäll av förkylning och mer eller mindre ligger unför döden är en helt annan sak.

Men jag är fri!

FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRI

WhaEva!


Åh FYFAN vad jag vill ha sushi! Jag har sådana extrema cravings så jag tror inte ni kan förstå!

Och och och.... Om jag får en son ska han heta Nathan!

Walk It Off

Jag har verkligen försökt och knåpa ihop ett någorlunda inlägg som beskriver förra veckan. Men jag har inte lyckats. Jag ger inte upp men jag skiter i det kan vi säga. Det ända konkreta jag får fram är att jag är jävligt glad att det är slut.

Imorgon är min sista dag. Bortsett från någon timma på fredagsmorgonen så är allt finito nu.

A l d r i g  m e r  A u p a i r ! ! !

Jag var full igår föresten. Lite för full för att det skulle vara ok. På Elk btw. Vars apsöta bartender mer eller mindre fick gissa vad jag beställde för jag fick inte fram ett pip. Shhhmidigt Madde!

Jä jä...

Har rast nu. Så kaffekoppen kallar och Youtube ska nötas.


2 pieces

Nu är jag sådär ensam igen. Så jag tänker alldeles för mycket. Alltså jag tror inte ni förstår hur mycket jag saknar mina föräldrar. Jag vet inte om jag kommer palla att träffa dom efter så här lång tid. 6 månader. Ett halvår. Här snackar vi om tjejen som inte kunde betala en hyra utan att mammsen satt brevid. Åh mamma, jag saknar dig! Och pappa med!! Hur fan har jag klarat mig? För jag menar det måste man ju nästan påstå att jag har. Klarat mig!

Men är det inte konstigt? Efter allt jag har varit med om, gått igenom den här våren  så är allt jag kan tänka på det lilla röda huset, den blåa kossemuggen och verandan. Eller det kanske inte är så konstigt ändå. Jag vet inte.

Om ni ursäktar mig. Nu ska jag gråta mig själv till sömns!


Between Us

Dagen har varit skit och bra på en och samma gång. Antar att bristen på sömn är en bidragande faktor till det första. Har sedans igår sovit i 3,5 timma. Kroppen fattar ingenting. Hela jag är skakis. Har sovit i några timmar nu men kommer inte ha några problem att somna igen om en stund.

Åkte till High St Ken med Kingan och Lillan. Mötte upp Malin och Sara på Giraffe och käkade mig lite för mätt. Åkte vidare till Park Lane och Marc by Marc Jacobs där jag äntligen fick mig mitt armband. Kändes bra. Nästan lite fint sådär.

Asså fy fan vad jag saknar min familj. Det gör faktiskt ont i hela mig!

Falling down

Har varken haft tid eller ork att sammanfatta denna veckan. Och det har jag inte nu heller. Men det kommer.

Jag tänker suga det mesta ur denna helgen men jag borde inte. Jag borde verkligen inte. Var tvungen att sätta mig inne i provhytten på HM för jag trodde benen skulle vika sig under mig. Rasade ihop totalt i några minuter.

Powernapade på bussen hem men är inte direkt piggare.

Saknar mamma och pappa idag. Sjukt mycket!

Zip It

Jag svalde precis ner två koffeintabletter med en klunk kaffe! It´s friday peeps och jag orkar inte hålla ögonen öppna. Antalet timmar jag sovit den här veckan skulle kunna sammafattas på tio fingrar och ett par tår. Jag förstår inte hur föräldrar gör det.

Men en sak är säker. Ska det vara såhär är jag hellre ensamstående! Dude, WTF?!?!

Countdown

Jag har överlevt veckan. KNAPPT! Nu ska vi kanske inte ropa hej än för G landar om några timmar. Men shit säger jag bara!

Jag ska aldrig gifta mig!!


Mer update senare!

Say my name

Can we pretend that airplanes
in the night sky
are like shooting stars


Vem visste att en (två, tre...vem fan räknar/bryr sig) flaskor vin med Ella kunde vara så bra. JO JAG!!

HA!

Imorgon är det dag två av "mamma,pappa,barn". Och jag måste erkänna att det är lite kul.

Go natt!

tjing tjing

Känslan när dom säger att det är mig dom vill ha. Att dom är jätte glada för att jag vill jobba hos dem. Det är svårt att förklara. Men det sitter bra i kistan asså!

Nu har päronen i min nuvarande familia dragit till Svealand i en vecka. G´s brursa kommer om några timmar och då ska vi leka mamma, pappa, barn. Ja, jag vet.

För första gången ever gjorde vi Fez igår. Eller det kanske mer var Fez som gjorde oss. Jag vet inte. Jag gillar verkligen kontrasterna i mitt liv jusst nu. Jag vet att jag sagt det förrut men det är verkligen underbart. Ena dagen är det Môet och andra Corona. Älskar vi det inte?

Hoppigt inlägg...

Måste jobba nu!

Here´s for another year


Bra födelsedag! MYCKET! Man kan inte annat än att känna sig älskad när hela jävla MADDOX stannar upp och sjunger. Bara för mig! Nu fattade väl inte hälften av människorna vem det var som fyllde år. Men det gör inget. Jag visste!


Can We Pretend

 


Fall In




Från Whisky för några dagar sedan. Vi hade lika roligt som det ser ut som. Om inte mer. Ironi people! Fan dassWhisky. Fast jag dras dit. Ni vet typ som flugorna till skiten. Fy fan!

Meh, massa saker går fel idag. Ändå är jag glad. Kan det vara åldern. Ja det måste det vara. Fylla 20 muntrar upp dom flesta sura miner.

Nu ska jag hurta bort och hämta den J den store från dagis. Tufft!


10 Juni

Dagen so far har varit bra. Vaknade dock med sådant halsont så jag nästan grät. Shit! Gick bort med Saga till Sheen för att ha playdate och träffa nya aupairen. Lagom chockad blev jag när S hade köpt både tårta, kakor, mousserande och blommor till mig. Kändes lite som att komma hem. Kändes bra!

Fick ett skitfint armband av min familj med. Min värdfamilj alltså.

Ikväll är det Maddox.

Hoppas!

Utan dina andetag

Jag hade en fin dröm inatt. Jag drömde att jag vaknade av att jag hörde mamma. Och pappa. Och min moster och morbror. Så öppnade jag min dörr och där stod dom. Allihopa! Camilla, du stod inte där. Vart var du?

Är det inte konstigt hur jag låter personer som jag inte ens känner och bara träffat cirkus två gånger påverka mig så. Borde inte låta det förstöra. Inte alls!

Sen så har Mr. H flyttat sitt flyttdatum I G E N så han tyckte att gnocchi och Entoruage skulle passa bra en kväll som denna. Bör en ana ugglor i mossen? Ett flyttdatum borde väl inte ändras tre gånger på en vecka?

Well, well... Nu är jag barnis i vilket fall som helst så det spelte ingen röll som ho sa!

Rätt sida

Jag är riktigt arg på mig själv. Jag har knappt sovit alls inatt. SKIT! SKIT! SKIT! Den där halvliterskaffen jag insisterade på att balja i mig runt nio igår satte sina spår. Men det vart ju ingen brainscience direkt. Sen att den här jävla människan ringer HALV TVÅ! Är du dum i huvudet?! Att jag varken accepterat hans vännerförfrågan på Fejset eller svarat på hans mail verkar inte vara ett tillräckligt starkt budskap. DUMFAN!

Hatar att vara arg på mig själv. Borde straffa mig själv. Gah! Typ gå och se The Human Centipede efter att jag ätit ett stort paket med smör eller något! Skit!

ARGH! TRÖTT TRÖTT TRÖTT!

Going for gold

Nu fick jag ångest igen. Shit! Asså nog för att man kan önska fyllelås på min egen mobil men andras vore rätt najs att ha på också. Eller så skyller vi på Whisky Mist för att jag på senare tid dör av tristess där inne. Ändå måste jag dit. Rehab anyone?

Sen har jag, hör och häpna, sagt något smart. Detta i St. James park någon gång för några dagar sedan. Och eftersom jag är smart så sällan, faktiskt såpass sällan så det nog anses som en slump, så är det kanske lika bra att skriva ner det.

Privatskolor! Jag hatar konceptet men älskar produkten!

Smällen tycker tvärtom och såhär i efterhand måste jag kanske ändra på mitt uttalande lite. Produkten är ju trots allt extremt kontrolerande med oftast way to ugly kristallglas och för mycket pengar. Eller ah, pappas pengar.

För ni vet ju vad dom säger....

Mummy´s boy, daddy pays!

TRUEEEEEE!

Sen har vi även listat både Whisky´s och Maddox´s största slampor. Och dom är män. Eller män och män...HAHA! No names peeps!

Go natt!

Where the wild roses grow

Nog för att jag vet att dom stänger Kensington Gardens någon gång under kvällen. Men är det för mycket att be om att dom åtminstone tar sig en sväng runt i parken och kollar om någon kanske är kvar? Eller?

Hur som helst hittade vi ut. Eller ut hittar man väl alltid men vi hittade en öppen utgång. Nice!

Nu har är jag trött. Har tagit på mig två playdates på icke arbetstid dom kommande två dagarna. Smart! Ja, faktiskt!

I´ll see YOU tomorrow!


Slight change of plans


Madde: Hyde Park?
Ellen: Nej, häng med .....!
Madde: Nej jag vill hänga med dig.
Ellen: Nej men häng med ..... han är söt och skådis.
Madde: Men mos, ge dig!
Madde: Hyde Park?
Ellen: Jajajajaja, Hyde park ja.

Time 2 say goodbye

Jag har kommit underfund med att jag oftast uppskattar denna stad som mest när jag är hungrig. Eller sulten som vi brukar säga hemma. När man är bakis, inte kommer ihåg sist man åt och det enda man får i sig är en cigg eller två för det är det man har kvar efter gårdagen. Eller nu ska vi inte lura oss själva här. Man köper ett pack för sina sista kraffsmynt längst ner i väskan.

Nu kommer jag säkert inte hålla med mig själv om ett par månader då jag säker vill sula iväg veckans 2459569 nudelpaket så långt det bara går ut genom fönster! Men jag har varit jävligt noga med att inte äta varken nudlar eller pasta på ett tag för jag vill ju inte fresta på tarmen mer än nödvändigt ifall det nu skulle bli så!

Idag åkte som sagt mitt hjärta hel till Sverige. Fina syster! Det vart faktiskt lite jobbigt att ta farväl vid 33:an igår. Nog för att vi ses om en månad men det kändes. Nu har det börjat! Exakt vad vet jag inte!

En helg

Taman Gang var inte rockigt. Inte för att vi gav det en chans men ey, vem har den tiden anyway. Bestämmer oss för att gå till Whisky istället. Herregud, hur mycket mer ska en orka undrar jag. I samma veva som vi kliver utanför Taman Gang öppnar sig himlen. Underbart! STÖRTREGN!!!! Springer som yra höner bort till Hilton med jacka och sjalar, nästan lite självmordskrampigt, virade runt huvud och hals. Det var ju inte så att man kunde kosta på sig att ta taxi dit för några ynka pund och faktiskt entra stället med lite stil. Nej nej...

Inne på Whisky och jag inser att, ja jag är på Whisky. IGEN! Peppen typ DOG! Peppen återfann sig dock då någon vänligen köpte ett glas vin var till oss fattiga auapirer. Och en red bull vodka. Och ett till glas vin. Och...ja ni hajjar!

Hur som helst. Efterfesten blev kirrad och efter att jag så här i efterhand inser att jag kan ha gjort det mest pinsamma samtal ever så är jag glad att vi hamnade där vi hamnade och inte där jag ville jusst då.

" Hey, Tim! It´s Maddie. You probably don´t remember me but I´m friends with Ellen, Darren and Irfan and I slept next to you a couple a weeks ago. Uhm... What are you doing?"

Desperat.com

Knatar ut från lägenheten (som måste haft rekord i antal dörrar!! Vad fan döljde sig bakom alla??) runt ett efter att ha blivit övertalad att kolla på x antal avsnitt av Entourage. Är hemma runt halv 6, målar naglarna men glömmer borsta tänderna, möter upp Smällen och går bort till Millans Sheen för att säga hej då. Där gick startskottet!

Uttråkade som vi var och någonstans i partytarmen ryckte det nog till lite för vad är en Söndag utan Whisky. Hatar att älska men så är det. Vi tog bussen till Hyde Park Corner och gick till Marble Arch och sen åkte vi hem.

"We´re taking a cab and you´re paying for it".
Detta efter att jag ser, eller snarare sagt inte ser, slutet av parken vi måste korsa för att komma fram.

Nej peeps, nu är jag så trött så trött så nighty night!


Standing where you left me

I can´t get over you! But then again I don´t want to so do I have to?

Jag älskar allt med det!

Ikväll rockar vi Taman Gang och blir det inte så jävla rockigt så gör det inte så mycket.

Har kollat efter rum i någon timma nu även fast jag vet att det är lönlöst för det finns inget som ligger ute då ajg behöver det ändå...

Nu ska jag ta och chilla på egen hand. Ensam som man är. Men äh, man klarar sig alltid.

Pratade föresten med Mammsi i telefon igår och det var det bästa på hela dagen. Tack <3

Obvious

Hata H A T A rökelsen på Movida. Vad fan vill dom? Att man ska bli hög på skiten eller? Jag kan berätta för er att det blir man inte alls det utan man stinker skit dagen efter och man blir 1000 gånger mer bakis (Ja om ni inte fattat det ännu så är jag sjukt bakis).

Kan hända att jag är lite bitter också. Men det går över får jag hoppas!

FAILURE

If u dress for MADDOX and end up at MOVIDA. U have kind of failed!

Ah men fy fan! Madde, du skall icke ragga efterfest i Ellens kontaktlista. Det slutar med att du virrar runt på Oxford St all by yourself. Ingen efterfest för en mer eller mindre klok promoter hittar dig och bankar lite vett i skallen på dig. Bra vet jag inte. Eller jo det är klart att det var. Sen vill jag också fråga mig själv och alla andra varför jag aldrig kan koppla saker vid tillfället. Nu har jag sabbat allt totalt! Visserligen var det sabbat innan men jag hade chansen att sabba det på ett bättre sätt nu och det inser jag inte förräns det är för sent. Gud vad ni INTE förstår vad jag babblar om.

På grund av detta kommer nästa vecka vara sådär jobbigt tung.

Och gud vad jag hatar svenska brudar. Seriöst! Dom blir värre så fort dom sätter sin fot i London. Trust me! Jävla f*****!!!

Pilutta dig!

Man I´m good! I´ll tell you later if you´re nice!

Som sagt Swedish party att Whisky Mist ikväll. Jag ska dit. Nej jag har ingen skam i kroppen. Jag kommer skämmas över detta väldigt länge om inte för alltid men jag måste ju få fira på något sätt. Och gratis är gott!


O.B.S!

Det är Swedish Party på Whisky ikväll. I samarbete med Collage. Ångesten är påtagbar!

HAHA!!

RSS 2.0