Frädag

Why do we say things we can´t take back
Why do we miss what we never had


Fredag hela veckan lång. NOT! Då vet jag fan inte hur jag hade överlevt!

Nu blir det bio med ett gäng tjejer!

We could be lost then found

Dom två senaste dagarna har varit ett ända stort blurrigt moln. Allt går ihop tills det är en stor grå massa. Dagar och nätter. Jobb och fritid. Det känns som något ska brista i huvudet. Skulle någon ge mig en biljett till sverige skulle jag inte ens säga hej då. Bara åka. Bort. Fast det här är ju borta. Inte för att sverige är hemma. Men jag kan ju inte direkt kalla mitt rum här för hemma heller. Det är ju inte min säng och inte mina möbler.

Jag är nog lite knäckt tror jag. För att saker och ting inte är som jag vill. Det är dock inga överaskningar någonstans. Mer som ett skrivet manus. Men så brukar det ju vara. Jag borde fan sluta och blir förvänad och acceptera faktum istället. Tar mindre energi.

Nu är det iallafall helg. Ska jobba några timmar till. Hämta Jonathan och sådär sen så blir det nog efter många om och men bio. London och fredag BÖR ju och SKA ju vara lika med förfest-FEST-efterfest.... Hur kommer jag hem?! Men för andra veckan i rad blir det nog en lugn helg. Inget festande. Någonstans inombords är jag nog nöjd över detta men jag måste erkänna att det rycker lite i festtarmen...

Det ända jag vill göra är att åka bil med pappa.

Jag saknar pappa!

<3

Nice

Jag måste ge mig själv en klapp på axeln faktiskt. Inte för gårdagens extrema prestationer, eller jo det med. Men det jag vill komma fram till är mina hittills fruktansvärt lyckade inköp. Mina rosa flats med nitar som jag är helt kär i. Och min klänning från Monsoon som hade kostat 75 pund men som var på rea ( på rea-rea-rea= apbilligt ). Alla köp har lixom kännts bra, inga impulsköp. Inte ens en latte utan att tänka twice!

Och vi får absolut inte glömma min klocka. Det måste vara mitt genom tidernas bästa kap!


Kickstart

Har stått och kollat i mitt takfönster hur länge som helst nu. Vet inte hur jag ska beskriva det men jag älskar att se planen gå in för landning eller lyfta från Heathrow. Det var en av dom sakerna jag saknade mest under Sverigevistelsen.

Londonhimlen!

Man är mitt i ngot så stort, så mycket. Men ändå är man bara här.

Annars är allt som vanligt. Vanligt?
Jag har överdoserat mitt torrschampo. Det vill jag inte rekomendera.




25 januari

Jag trodde inte det var möjligt, men jag och Camilla har precis gått till Richmond och tillbaka. Tog mig två timmar från Barnes och det var superskönt! Ska äntligen köpa riktiga skor nu till helgen så jag inte får skoskav varje gång jag går mer än 20 minuter. Converse är snygga men inga gå skor direkt.

Pratade med G och C nu när jag kom hem. Dom sa att verkligen är helnöjda med mig. Har svårt att ta åt mig jusst nu eftersom jag verkligen inte känner att jag gör ett bra jobb. Men det känns ju tryggt att dom säger det iallafall.


Ny dag imorgon. Börjar 8, lämna på dagis sen blir det långprommis med Saga i vagn. Skönt!

Go Natt!

RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅBERT

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HERREGUUUUUD!!!!!!!!!

HERREGUD HERREGUD HERREGUD!!!

EN KLASSKAMRAT SÅG ROBERT PATTINSON IDAG!

I BARNES, HÄR DET ÄR JU HÄR.

HERREJÄVLAR I MIN LILLA LÅDA!!

INTE LÅNGT IFRÅN MITT HUS!

JAG DOG LITE

P.S Det här var det barntillåtna versionen!

24 januari

Bra dag idag. Hör ni det! BRA DAG! Slår inte förra Söndagen men bra var den.

Victoria & Albert, promenix till Kensington där en långfika höll rum. Sen shopping och promenad från Hammersmith och hem till Barnes.

Nu ska jag bara höffsa till mig lite sen blir det slappishäng på Sun Inn.

Sam, min Sam

Jag måste berätta om Sam idag. Jag fick träffa min Sam! Min älskade Sam. Finaste Sam! Som jag saknar dig. Varje dag!

Jag ville gråta där, mitt på Rocks Lane. Men det hade inte passat sig tror jag. Så jag höll det inne.

Men oj, min Sam!

Keep holding on

Asså fy fan säger jag bara. Storleken på spindlarna jag har dödat ( JAG NI HÖRDE RÄTT. JAG HAR DÖDAT DOM JÄVLARNA ) i det här landet är sjukt onormala. Jag tror inte ens dom är lagliga i Sverige. Äckel är vad dom är. DÖDA!

Har jag berättat om mitt skypesamtal med min käre far häromdagen. För att ni ska förstå innebörden av hans ord måste ni veta en grej. Jag har extrem åldersnojja. Extrem! Jag ljuger ofta om min ålder när vi är ute. Ok, alltid! Jag är säker på att jag börjar få rynkor på fler ställen än vad som är ok för en 22 åring.
Iallafall, tillbaka till samtalet med far. Han knåpar ihop ett nytt Cv den gamla räven och har i det printat ner åldern på sina kära döttrar. Och han har precis som jag, ljugit om min ålder. Men till skillnad från mig som drar av ett par år har han slängt på ett.
PAPPA?! VARFÖR??
Då slipper han ändra det så ofta var svaret jag fick och så var det med det.

Sen har jag en fråga. Är det fel av mig, som 22 ( INTE 23 ) årig AuPair att skratta åt Lazytown? Ni vet barnprogrammet med massa dockor och en überttränad typ i trikåer. Är det också lite fel att jag kanske uppskattar denna typen i triåker på ett lite annat sätt än ungarna?

Är föresten precis hemkommen från barnvaktskväll.
Saving instead of spending!

Nu ska jag sova.
HÅRT!

Peace Out!

Di-fucking-version

Fuck diversion. Hatart! Nu bygger dom om närmaste bro vilket inenbär att bussen stannar precis innan. Och med tanke på att dom nu har höjt priset på bussen så är det precis så det är för nära för att åka. Men samtidigt för långt för att gå.

Fick iallafall köpt mig min kalender.

Skitroligt och Skitdyrt!


När man inte kan sova

tänker man på fina saker... nej jag vet, det gör man inte alls det. man tänker på skit och får ångest men nu försöker jag vara positiv så jag tycker du ska vara tyst!

jag tänker på jennie en stund. inte på ett konstigt sätt som man kanske kan tro sig göra när man ligger i sängen, i mörkret för sig själv. nej nej! inte för att man inte skulle kunna göra det om jennie, för hon är fin. mycket fin. men jag tänker på annat. mycket annat. men annat som har med jennie att göra. för hon är fin. mycket fin.





London har förlorat en sked

Känner du Gunnar?

En grej till. Vem är Gunnar? Vem fan är Gunnar?? Jag känenr ingen Gunnar och vill därför inte blir vän med någon Gunnar på Facebook.

Var precis nära att slå mig själv på käften. Har hyperventilerat till och från i snart en timma för att min ipod inte laddas. Men om jag säger så här. Det finns en rätt logisk anledning till att sladden har TVÅ ändar.

Ja, jag kanske inte är något jävla Teknikmagasin!

Så vaddåra?!


En gång i tiden sades det Natti Natti Sam

Det blir nog inte mer spännande än såhär ikväll. Sova nu är det tänkt. Men imorgon, då smäller det. Hujedamig! Vill ni veta?? Det är klart ni vill. Håller ni i er nu då. Hårt! Imorgon is THE day.... Jag ska köpa kalender.

Sa ju det!

Big stuff asså. Ibland är London extremt händelserikt.

Ne nu måste jag verkligen sova. Jonatan väcker mig när han tycker att det är dags att vakna till morgonen. Och det är fanimej innan tuppen ens masat sig hem från efterfesten. Oh ja jusst det, när han sagt till mig att det är dags att vakna och hoppat i min säng ( med mig i bör tilläggas ) springer han ner till Saga. Och kör samma visa där. Tack och lov att tjejen fortfarande sover i spjälsäng.

Meh, go natt dåra!

Matthew G. Gubler

 

!!!


Bah!

Börjar snart... 20 minuter. Planen är playgroup eller liknande men ska jag ens orka gå ur huset får det anlända ett mirakel dom närmaste 10 minuterna. Ser dock inte så ut så jag hoppas det är Ok att vi stannar hemma. Typ hela dagen...

jag kan inte skilja på

Något har tagit över min kropp.
Infektion! Sjuk! Ont!

Ork!

My dreams got legs so i´m chasing it

21 januari

Barnet sover, jag dricker kaffe och lyssnar på musik. Det är klarblå himmel ute, känns som våren är påväg. Får man säga så i Januari?

Resten av dagens planer består av Riverside och sen ikväll säga Bajbaj till Jennie och Marion som åker hem imorgon.

Du är allt bra fin du


It´s a Spring Thing

Gårdagens dystra känslor finns fortfarande kvar men dock hos en mer utvilad tjej. Ny dag nya tag eller vad är det folk säger, sådär lagom smörigt men ganska sant.

Nydsuchad med kaffe i handen. Bra stund på dagen med andra ord. Börjar jobba om 40 minuter och då vankas långpromenad med Saga.


we´re going down

Jag är trött. Inte på grund av tiden på dygnet utan av andra anledningar. Jag är trött, sliten, nere och extremt opepp på det mesta jusst nu. Varför kan ingenting någonsin bara fungera? Så som det är tänkt att det ska vara. Vaför ska man bygga luftslott i mörker för? Varför?

Jag vill stänga in mig. Vara för mig själv. Med mig själv. Det är enklast så. Eller? Jo, det är enklast.


ECHO

Ni vet dom där mjukisbyxorna jag berättade om för några dagar sedan. Är det fel att jag har bott i dom sedans dess. Sovit, handlat mat, skolan...?! Tvätta kanske?

Igår var det väldigt mycket jätte trevlans på Sun Inn. MASSA folk! Nytt och gammalt!

Slutade tolv idag med så jag mötte upp världens finaste på Corner Café och drog en kaffe. Nu, några timmar senare ligger jag i sängen och läser massa tidningar. Huset är tomt=TYST!

Underbart!







Ikväll "dissade" jag Richmond hårt ( sorry ) för Covent Garden. Fattig värre men det är ju inte mycket att göra åt saken...


All the right moves


18 januari

Slutade för en timma sedan. Samma visa imorgon, 8-12. Hur bra som helst. Blir mer jobb senare i veckan dock. Väntar på att Camilla ska ringa så vi kan gå tillbaka till Sheen. Händer inte mycket idag annars. Sun inn ikväll. Var ett tag sedan. Massa tjejer o massa prat. Blir nog bra.


Before you know it

Idag var en såndär lite för bra dag. Jag vågar nästan säga att den är bland dom bästa jag haft i London! Jobbade tills 11 sen åkte jag och Strumpan in och mötte Linnea vid Piccadilly. Sen har dagen bara flytit på. Museeum, lunch i solen och strosande i världens bästa London.

Oh ja just det, jag har haft sjukt kul idag. Gud vad jag skrattat!

Fantastiskt!


You don´t have the right to judge me

Ja men det var helt galet kul igår!
Oj oj... Väldigt bra ställe, sjukt bra musik och massa roliga människor. Men undra om det inte var roligast på puben innan. Ett gäng uppklädda tjejer invarderar en gammal pub och röjjer loss. Hur underbart var det inte?!

Hur som helt stupade jag i säng runt 4 här på Limes Ave. Vaknade några timmar senare och mådde INTE så bra. Hm...?

Blev några timmars strosande på Westfield med Emma oh Pamela idag. Jag måste ha vart den mest osociala dom någonsin har träffat för gudars vad trött jag var. Har iallafall fått köpt mig ett par mysbrallor och årets första Starbucks!

Huvudvärken börjar lätta nu vilket underlättar för nu väntas barnsvaktskväll med mycket fint besök av syster!


åxå bra

 

Note to self: MÅSTE köpa ny lackleggings. Mina nuvarande är såpass utslitna så det ser ut som dom har rävskabb!


Look for me


14 januari

Jag lovade ju (typ) att börja blogga igen. Men det har vart lite svårt. Inget internet, sjukdom och ny familj!

Men jag kan meddela att allt går som smort. Jag är nöjd och dom är nöjda. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Mitt nya rum är större än min första lägenhet! Att den lägenheten nu inte var på många kvadrat är en annan historia.

Börjar inte förräns halv tre idag så jag tar det lungt. Fönstershoppar på Net-a-Porter, käkar clementiner och lyssnar på Taio Cruz .


Ou Revoir

Åh vad det känns bra. Så fruktansvärt bra! Jag är så jävla nöjd!!

Äntligen London igen.

Lane, Uddevalla, Sverige... Tack för mig!

Ses om 7!


Slap Me!

London till våren kommer blir bra. Jag och London fyller 2 år och vi har haft bra tillsammans. Tar det slut där? Kommer jag stanna? Åka tillbaka till Sverige är inte alternativ. Eller?

Våren 2010!


Google me hard

Jag blir fan stolt över mig själv ibland.
Jag är en sån jävel på att Googla så det finns inte!

Nu har jag gjort det igen...


Bigger/Better/Stronger

Tillbaka till verkligheten (?) på Måndag. Ser verkligen inte fram imot att säga adios till mami & papi men det är ju aldrig roligt. Man känner sig alltid så jävla skyldig när man åker tillbaka. Nästan så att dom sista orden innan jag vänder dom ryggen borde vara förlåt... Men sålänge jag vet att dom mår bra så antar jag att det är ok.

Längtar tillbaka till London. Vill dit nu, men som vanligt vill jag vara kvar här. Men det känns i hjärtat att det är dags att åka tillbaka nu. Vi kan ju inte låta Rooster vänta längre. Vore ju inte fair! Längtar efter konstiga saker, såsom bussarna, Starbucks ( kanske inte så konstigt ), Westfields ( nästa köp blir en klocka, Neptune eller Tritoni )... Och ja massa andra saker. Älskar att jag får chansen att börja på nytt i det gamla. Ny familj och nya tag.

Men innan London väntar magisk packning då jag ska få ner min tidigare övervikt plus klämma ner alla klappar. Och ett besök hos världens bästa Katta aka FRISÖREN!

 AMEN!

Damn man, you´re good!

CRUZ



RSS 2.0