I found it...

the perfect picture


Here comes Ebba

Finns inga ord som kan beskriva hur bra det här inlägget är. Jag skrattade mig själv till sömns igår.


Har man tråkigt så googlar man











Man kan om man vill

Idag har jag fått en hel del saker gjorda. Lämnat Liv på dagis. Vart på Trinity Tots med Sam. Träffade Kingan där som var snällis och hängde med mig till Hammersmith där jag äntligen (efter en månad ) fick köpt en ny mascara. Fick hänga med Kingan och Nico hem en stund och jag tro det eller ej men Sam har kanske äntligen fått en buddy! Sen hämtade jag Liv på dagis och vi åkte hem. Liv gick och la sig en stund medans jag och Sam käkade lunch. Sen däcka de Sam mer eller mindre så jag fick städat köket vilket var schönt. Nu drog precis Liv och Emma till gymnastiken så jag sitter för första gången ner på hela dagen. Med en kopp kaffe framför datorn kan det inte bli annat än bra. Får se hur länge Samseman sover denna gången.

Sjukt tråkigt inlägg men så här är det serrni!

ta.ta.


ÄLSKAR LONDON

Söndag hemma i Sverige hade inneburit sova vid tio. Hur tragisk jag var då kan vi ta någon annan gång. Här i detta underbara land och i denna underbara stad innebär det något helt annat.

Först Fulham och ElkBar. Inte fantastiskt men helt Ok! Så vart drar vi, jo Sun Inn. Måste jag förklara? Med Linnea och Ebba. Jag har skrattat och haft sjukt kul. Lite för kanske.
 
Men man är bara ung en gång!





Fan vad jag älskar det här.

Ont i magen

Har man inte ätit något på hela dagen och stått i solen i flera timmar ska man INTE hets ( och då menar jag hets ) äta en Chicken Tiriaky ( stavas? ) macke frön Subway. Speciellt då inte heller vid ingången till en strippclub. Inte för att det på något sätt påverkar mitt tarmsystem, mest för att det kanske kan uppfattas stötande för andra.

London Marathon

Ja, vi såg Gordon Ramsay ( på jävligt nära håll med ) idag...

Han sprang London Marathon och var på väg att stupa 800 meter före mållinjen.
 
Dont get me wrong, all cred i världen till folket som sprang. Vilka Kämpar!

Iallafall, jag hade hoppats på att se Ronan Keating men man kan ju inte få allt.



För övrigt så är allt underbart idag. Jag vet inte exakt varför. Kan det vara för att Jossan har internet så vi kan börja tjata igen. Kan det vara för att denna veckan har varit så sjukt rolig. Kan det vara för att vädret är helt underbart.

u tell me.


25 april



Fan vilken dag! Notting Hill är verkligen underbart. Helt fantastiskt och ibland känns det som om man är i en annan värld. Vi satt på ett sjukt najs fik där dåra. Och brevid oss sitter programledaren från "Antikrundan" (svenska). Annika, Anne eller Anita eller något tror jag hon heter.

Men det var bara uppvärmning. Efter att vi suttit där i typ 30 minuter ser jag nämligen Rhys Ifans. OMFG! Tre kändiskåta svenska flickor sitter på en uteservering och RÅGLOR! Ne men jag skämt åsido, jag tyckte vi skötte det hela rätt bra. Dom vidrigt söta cykelkillarna som satt brevid oss undrade dock vad som skedde. Det var också det enda samtalet vi hade med dom. Även fast dom verkade lite intresserade. Men som Ebba sa, dom hade cykeldräkt på sig och klockan var ju trots allt två.

Iallafall, tillbaka till Rhys Ifans. Vem är han? Mest igenkänd blir han väl för sin roll i "Notting Hill" . Men jag har ( är) varit besatt av Sienna Miller och dom dejtade något år. Men annars räcker det också att slå upp vilken skvallerblaska som helst i detta landet så är han nästan alltid på någon sida.

        

Bruden i mitten

Nu har Jossan ÄNTLIGEN fått internet. Så nu börjar det likna något.


Aj

Jag har gjort något med min handled. Vänster för dom som undrar. Det gör så fruktansvärt ont. Det var bara det jag ville berätta.


Jaha, e ni från Barnes eller?

snabb sammanfattning här dåra: skrota konsert i city för myspys vid themsen som efter en flaska vitt bli spontant och ta FÖRSTA bussen som kommer. Blir Fulham och in på Havannah. Lika snabbt ut igen och in på Elk bar. Träffar självklart en svensk som känner alla man känner. As usual. Linnea ville mest bli hiiiiigh hela tiden och Ebba fyllemessar med person med okänt utseende. vi åker till hammersmith och äter ( första varma målet på denna dagen ).

nu ska jag sova. hövvet mitt dunkar lite kanske. börjar kvart i sju imörrn.

C Ya.

22 april

Vi står på gästlistan hos ett indieband inne i city men vi "väljer" Putney. Berätta nu inte detta för någon! Men vaddå igentligen, en plastmugg med valfri dricka vid Themsen och 20 grader vid solnedgången är inte så dumt ändå.

Syrran har landat och helt plötsligt känns allt lite bättre.

Idag har jag varit med Länäa på Brick Lane. Fan vad jag kommer sakna den bruden när hon åker asså. Lite för tidigt! Har iallafall haft det oförskämt bra. Varmt har det vart. Ska sluta tjata om värmen men man har inte vant sig ännu.

Nu ska jag dra på lite mascara sen är det väl dax att dra!

The golden floor

Sova är nog bland det bästa som finns. Borde göras oftare och mera! Vaknade av Ebba som messade men det gick bra för nu blire kaffe.

Ser verkligen fram imot imorgon. Om inte för att Syrran kommer tillbaka så blir kvällen nog helt fantastisk. Kan tyvär inte berätta mer än så än sålänge för allt är inte spikat än. Men fy fan vad kul det ska bli.

Nu ska jag fixa mig lite ( läs borsta tänderna ) och träffa Ebba & Nea. Låter som ett radarpar på Bolibompa eller något.

20 april

Igår var vi på Sun Inn. Tippat! Sen var vi i Roehampton. Otippat! Spontant och det skyller jag på Ebba! Kom hem halv tre och tro mig, det var inte så jävla rockigt som det låter.

Hela dagen idag ( och nu med för den delen ) har jag mått som jag förtjänat. Det har ju inte hjälpt att i fastnade i en bilkö i en timma på väg till Windsor imorse. Då mådde jag som allra bäst. Sen har vi varit på LegoLand HELA dagen med lite för mycket folk och lite för mycket sol för att det skulle vara behagligt.

Imorgon har jag sovmorgon vilket ännu en gång är sådär obeskrivligt skönt.

P.S

Fick reda på häromdagen att huset vi bodde i på Church Rd hade en månads hyra på fjuttiga 100.000 kronor. Ähm...

Och jag vet en dröse folk som bor sjukt mycket finare än vad vi gjorde. Vad betalar dom??

Slumdog Millionaire

Såg den häromdagen. Åhhhhhhhhh vad bra.
 
SE DEN FÖR GUD SKULL!!!!

Ja
, den är så där jätte, jätte bra som alla säger!

DO IT!



Bu för att jag jobbar 8-20 idag. BUUUUUUUU....!!!

Birdie nam nam

Igår städade jag ur mina lådor ( alla tre ). Vad fann jag? Ett paket med rakhyvlar! Jag som precis har köpt nya. Skit! Sånt här händer alltid. Att jag tror att något är slut och så köper jag men sen så dyker det alltid upp hemma ändå. Jag som köpte ett 30-pack med. Var inne på Poundland och ju mer man får för lite pengar ju roligare är det. Så jag slet åt mig ett 30-pack. 30 rakhylar, plus dom 8 jag hittade nu. Det är ju för fan 38 rakhyvlar. Det är ju mer än vad jag änvänder på ett år! Det är nästan som om jag spelat BingoLottot och istället för 5 års förbrukning av Gevalia MellanRost så får jag fyratusensjuhundraelva rakhyvlar.

Men tro inte jag har något raklödder!!

No no!

Idag är jag så trött så ögonen faktiskt går i kors. Ni vet sådär när man kämpar för att hålla dom öppna och så känns det som dom slår runt inne i hövvet. Kom inte hem förräns klockan 1 igår. Satt barnvakt hela kvällen och innan det kan man verkligen säga att jag och Nea gjorde London. Vi började i Primrose och gick upp på Primrose Hill. Man ser hela, och då menar jag HELA, London.Jag kunde inte hjälpa att bli alldeles varm inombords när jag stod där uppe i den ljumma luften och är där. Så häftigt att få en såndär kick där och då! Vi åkte vidare till Hampstead Heath som jag tror är Londons högsta punkt. Man ser sjukt mycket därifrån men jag tror ändå man såg mer från Primrose. Otroligt!

Jag och Nea promenerade genom Hampstead och det är sådär äckligt vackert så man tror att man befinner sig i ett vykort eller något. Veckans roligaste inträffade här med. Linnea kör högläsning på en skylt. Please, do not feed the bird! Att jag inte vek mig dubbel av skratt. Fatta att vi skrattade. The Bird. Ja men det trodde jag alla visste. Det finns ju bara EN fågel i HELA Hampstead. Fan Nea du e skön du!

Vi satte oss och drog en kaffe i sommarvärmen och sen handlade vi lunch på M&S. Mmm....potatissallad! Sen tog vi bussen genom vackra London hela vägen till Greenwich. Linnea ville till det där tidstället vad det nu exakt innebär vet jag ej. Om ni kollar kartan så ligger det verkligen på andra sidan stan. Jag var övertygad om att vi inte befann oss i London när vi kom fram asså.Shit! Väl framme unnade vi oss en stor glass. Ben&Jerrys. Ghaaaad vad gott! Vi gick genom parken där  upp till observatoriumet. Alla destinationer igår innebar mer eller mindre bergsklättring. Även här dåra var det ett mer eller mindre ett berg som skulle bestigas. Orka. Jag stönade nog mest av alla som drog sig upp för backen. Inklusive 65-åringen bakom mig. Nea var det krut i därimot. Hon pinna på utav bara den. Tjejen gillar väl det här med tid antar jag.

Efter detta bestämde vi oss för att åka hemåt för båda började klockan 7. Tjugo i 7 var jag hemma och med en 10 minuters gångväg till min familj jag skulle sitta hos var stressad ett understatement vill jag lova. Jag kom dock i tid.

Ikväll är det Sun Inn debut! Vin och vårsol! Och lite Ebba på det så är grejjen kirrad!

Please, do not feed the bird


Par i strmpor!

Det är väl inte det att jag inte klarar mig utan Camilla. Allt är bara mycket roligare med henne.

Nothin wrong with that?!?!

Air Traffic

Jag är så obeskrivligt trött på duvan som medvetet väljer att landa i trädet i höjd med mitt fönster varje morgon. Barnen har jag lärt mig att stänga av när dom springer fram och tillbaka här ute. Men när duvan sitter och kuckelikuar här utanför så blir jag så arg att jag skakar ( anger management någon ).

Duvjävel!

Att det stör mig lite extra idag kan bero på att jag kom hem halv två inatt. Vaknar klockan 8. Jag är ledig liksom, sov kvinna.

Om 45 minuter ska jag träffa Nea utanför Starren. Vet inte exakt vad vi ska hitta på men det står mellan Brick Lane och Hampstead Heath.

Den som lever får se.

En bra dag önskar jag folket!

like a fist in the face

I think of you, i think of me
Then i think of nothing
It´s the end you see




17 april

Här vänder det snabbt så det gäller att vara vaken. Något jag har lärt mig här är att inte fästa sig vid personer. Ofta vet man om att det inte kommer att vara längre än ett par månader. Men det är ändå sorgligt när det tar slut så hastigt.

Frukost med Nea och svarat på First Aid mailet som legat och gnagt i inkorgen ett tag är vad jag har åstakommit så här långt. Mer än så lär det inte heller bli förräns ikväll. Middag i Kensington. Med eller utan fördrink?

Igår var jag populär vill jag lova. Både Jossan ( som jag har nämnt redan ) och Ebba ringde. Ebba kan prata den, det ska jag säga er. Sun inn på Söndag föresten. Kom Kom!!

När jag kom hem precis exakt jusst nu, så låg det en förpackning MAC ansiktservetter utanför min dörr. Dom passade inte Emmas ansikte sa hon. Förmodligen passar dom nog inte mitt heller men det skiter jag i. Hö hö!

Tips på vad man kan göra för att slå ihjäl 6 timmar mottages tacksamt. Det är väl ändå det mest patetiska jag har skirvit. Tips om hur man slå ihjäl min enda lediga dag den här veckan. Madde, skaffa ett liv.

Äh, får la kolla Harry Potter eller något.

16 april

Jobba arslet av sig är inte en korrekt benämning men den beskriver rätt bra hur saker och ting känns nu. Men allt blev bra igen när Jossan ringde. Första gången vi pratades vid sedans hon åkte. Blev helt paff när hon ringde. Stum. Sa typ ingenting. Men hon hade det rätt bra. Ebba message for you. Hon har försökt ringa dig men du har inte svarat. Du har väl fullt upp med att hångla antar jag.

Det bidde förövrigt inget Windsor idag. Istället lämnade jag o Sam Liv på dagis. Sen gick vi vidare till Hammersmith och fixade lite ärenden. Sen åkte vi hem igen till Barnes och fixade lite fler ärenden. Hem ock käkade lunh med Emma och sen hämtning på dagis. Hem igen och här är jag nu. Hungrig, trött och schleten.

Sen blir det förhoppningsvis Westfield med Nea och Emma.

Windsor Castle

Imorgon ska vi till familjens sommarställe. Sjysst va?



Ne okej då! Skämt åsido, vi ska dricka te hos Drottningen.

faja dåja

Länäa, SVARA dåra. Jag vill ju leka med dig.

15 april

Tunnelseende hos folk är bland det mest skrämmande man kan uppleva.

Har precis hetsat i mig den godaste jävla Frappen jag kommit över. Fy fan nu mår jag asså. Nästan så man skäms. Igår gick jag och Nea till White Heart. Delade på en flaska vin och kollade matchen. Eller jag kollade och Nea planerade våran utflykt på Lördag.

Jag och Sam skulle ju gått på Eddie Katz idag men han somnade på bussen så jag mötte upp Emma ( värdmamma ) för hon hade tränat i Putney så tog vi en lunch ihop. Jag har haft sådan himla tur med mina värdföräldrar. Det känns som man är hemma hos vänner.

Det är nästan för varmt här idag. Kan bero på att jag tog på mig lite för mycket kläder kanske... Men hur som helst är våren tillbaka.



en dag som alla andra

Nu är jag typ ensam i London. Fast nä, det är ju en lögn. Ush vad jag ljuger....







 


Set the fire to the third bar

Jag bestämmer mig för att inte låta det beröra mer än det redan gjort. Det räckte med det men nu kommer det inte gnaga mera. Det känns så jävla skönt att kunna ta ett sånt beslut och stå vid det. Lättad!

Imorgon åker Lillstrumpan till Sverige i en vecka.
På Söndag kommer Ebba hem.


14 april



i came, i saw i didn´t conquer

Ikväll har jag haft sjukt kul. Spontant Ebba! Sug på den! Efter jobbet gick jag och Millan till Putney. Plingade Nea som kom springandes ( sort of ). Vi satte oss vid Themsen och pimpla lite dryck med alla andra. Trevligt. Blev fruktansvärt kissenödiga så vi lånade Walkabouts toa lite snabbt. Lyckades dock ramla i trappan. Bra där! Ont i axeln för det. Kissat o klart. Efter ett besök på Donken och välförtjänta mängder transfetter senare gick vi hem. Men ser ni, då blir Nea och C extremt kissnödiga igen. Mer tänker jag inte berätta men det som följde var så jävla roligt.

På vägen hem tyckte Camilla att en lyktstolpe behövde sig ett gnugg så hon flyger upp på denna sak och svingar sig graciöst (?) runt. Såg ut som en bra ide så jag och Nea körde på samma sak. Mycket, mycket vackert. Sen lekte jag Jukebox, Det ska jag säga er, hade Så ska det låta varit för dödliga hade jag vunnit skiten utan probs.

Detta blev inget bra inlägg det ser jag ju. Men det får duga. Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Får se hur det går.

i came, i saw i didn´t conquer

ork.

Just nu är jag lite trött. Jag är lite trött på det mesta. Jag är lite trött på det kjedjeräkande radarparet på Starbucks uteservering. Jag är lite trött på kombinationen sena barnvaktskvällar och tidiga mornar. Jag är lite trött på att sakna Jossan och Ebba. Jag är lite trött på att Londispersonalen alltid ska dra skämt om mitt glassberoende. Jag är lite trött på 209:an. Jag är lite trött på latte´s. Jag är lite trött på Facebook. Jag är lite trött på min täta näsa. Jag är lite trött på min prestationsångest. Jag är lite trött på mig själv för att jag aldrig kan göra rätt eller tänka längre än näsan räcker.

Vad jag inte hade gett för att få åka med Camilla hem. Hem till mamma och pappa och lilla lilla Lane. Istället får jag vara kvar här. Vilket inte är så farligt men jag är så jävla kinkig nu så jag hade behövt lite ledigt. En paus. Ett break!

vit björn

Gick in på aftonbladet.se innan jag tänkte stänga av datorn. Läser att en kvinna har blivit attackerad utav några isbjörnar i deras bur ( eller vad fan det heter). Ja synd om henne kan man ju tänka men vad fan gjorde hon där till att börja med. Befinner man sig i en inhängdad med en näve isbjörnar så kan man la inte förvänta sig mycket mer än att stackarna vill naffsa lite. Dom går ju bara där inne dag in och dag ut. Hon behöver ju då inte göra narr av detta faktum och slinka dit lite smidigt och lite sådär lagom så dom bara hinner nosa på henne och sen dra. Va fan. Ge björnjävlarna lite space.

Nu så, nu ska jag sova!


jusssssssst det ja...

jag har fått påskägg. tji på er....

jaa...mmhm ( Siennastyle för dom som fattar)

Moments

Jobb,jobb,jobb! Det känns verkligen inte som jag gör något annat. Jobbade i onsdags och är inte ledig förräns fredag nästa vecka. Långa dagar kommer det vara nu med. Det hade varit ok om jag hade orkat och känt i kroppen att jag hade haft energin. Men nu bromsar bara allting så fort att jag snart går baklänges.

Ikväll blev det väldigt skön middag med syrran på Strada. Kom hem tidigt för att upptäcka att jag är ensam hemma. Förstår ni vilken lyx det är här. Det händer lixom inte.

Imorgon behöver jag ju inte berätta vad jag ska göra. Det kan ni själva lista ut.

Jossan, Saknar Dig!

impossible is nothing

Igår var det värsta branden i Hammersmith. Lågor och kolsvart rök omvartannat högst upp i en byggnad. Läskigt. Ingen som blev skadad som tur var men tunnelbannan var stängd i ngåra timmar.

Idag gjorde jag, Sam och lillstrumpa Eddie Catz. Shit vilken grej asså. Sam har the time of his life och vi sippar latte. Lattemorsa. Lattenanny. Jag kände mig faktiskt lite som en lattemorsa i min nya trenchcoat idag. Ända tills vi stöter på Tim. I Putney! Då kände jag mig som mitt sanna white trash själv igen. Ducka är min spontana reaktion till Camilla vilket vi inte hade behövt göra för han viker in i någon sketaffär efter att han sett oss. Fegis som Liv säger. Jag klagar dock inte. Där har vi ett möte jag mer än järna undviker in i det sista. Vad är det här? Ska inte London ha en befolkning på 9 miljoner personer och man ska väl aldrig behöver se samma fejjs mer than once.

Jag har gjort det omöjliga. Jag har dubbelbokat mig själv imorgonkväll. Jag ska vara hemma och hon Ingrid. Fy fan Madde. Skärpning!

Ikväll ska jag ut och äta med strumpan igen. Vi käka thai igår. Första gången det här året. Ikväll blir det dock pubkäk. Duger bra åt mig. White trash and everthing....

10 april

I´m remaining positive! Även fast största delen av dom jag umgåtts med den senaste veckan har någon gång under denna tiden legat och kräkts.

Efter Red Lion gick vi till Tesco och handlade tidningar. Och jag tyckte att det passade med en "liten" kaka också så jag köpt den största jag hittade. Yes! Den var dock gammal upptäckte jag påvägen hem. Hård och jävlig. Vattnet därimot var i världsklass. Kallt och lagom kolsyrat. Någon som vill säga mig något?

Idag hoppas jag på Westfield. Vädret är inget att hänga i granen ( än ) så lite inomhusshopping lär inte skada. Har varit sugen på en Trenchcoat ett tag nu och sedans Länäa kom in i bilden och vandrat omkring i en beige snygg liten sak så har jag bara blivit mer sugen. Så en sådan hoppas vi på. Länäa som föresten ligger och kräks nu. Ushingabushinga!

Nu måste jag nog schynda mig lite. Det är bara fint folk som kommer sent och det har vi ju konstaterat för länge sedan att det är en grupp jag inte tillhör.

Föresten, Ebba ringde förrut. Trevligt!


2 much of nothing

Igår började det igen. Det vanliga livet. Hur vanligt det nu kan bli på ett sånt här jävla ställe. Igår då som sagt, nöta jag runt i Barnes med brist på annat att göra. Satt på varenda bänk jag hittade och läste samma skit LOOK ( ja tycker egentligen att den är bra). Plingar Camilla och hoppas på sällskap. Japp, hon slutar halv två så jag reser mig från den fin fina bänken och traskar bortåt Ferry rd. Jag vet inte riktigt hur man lägger fram sånt här på ett bra och trevligt sätt men iallafall, då mer eller mindre går det förbi en blottare. Skit trevligt. Jag blev inte speciellt berörd, mest arg. Jävligt arg. Men för alla er ( m&p) så var det inte så fraligt. Oroa er ej! Vänder efter detta mötet om och tar en annan väg. Går till Ferry och in på en liten väg där jag tror att syster ska befinan sig. Visade sig att det gjorde hon inte alls det. Det var åt andra hållet hon var så det var bara till att vända. Kul. Vi gick brevid Themsen ( Tha Thems ) och spejjar ut över denna vackra älv som vi har förärats med. Helt plötsligt blir både jag och Camilla lite tysta och fundilurande sådär som abra två systrar kan bli. Båda har nämligen fått syn på samma konstiga sak som guppar i vattnet. EN HUND! Död vill tilläggas. Äcklig som fan, ush! Blä! Inte trevligt. Kommer hem och är hemma i 20 minuter innan familjen anländer. Vi käkar god mat och har supertrevligt. Liv var trött så hon ville gå upp och lägga sig. En halvtimma senare spyr barnet. Igen, och igen och igen.

Idag vandrade jag och Sam The Man bort till Putney. Närmare sagt Eddie Katz. Värsta grejjen för små troll. Iallafall, det regnade typ minimalt hela vägen och jag kände mig mest som en blekfet svensk ( säg nu inte att det är sant, jag tar åt mig). När vi nästan är framme och jag ska svänga upp på main street typ så går han där. OLLE! Asså orka. Jag borde tala om för pöjken att jag tycker det här börjar bli jobbigt. Dock kommer jag isådannafall välja ett tillfälle då regnet inte gjort mitt hår stripigt och mascaran kletig. Då jag inte har på mig kläderna jag hade igår ( dagen innan det och dagen innan det). Typ såhär tror jag att jag ska säga: One pömmes with mayo och stop följa efter me please!

Vi har nu pågrund av lite för många omständigheter (våran stolthet) fått byta pub till Red Lion.

Rolig grej som hände på Londis häromdagen. Linnea skulle köpa tändstickor och stod före mig i kön. Killen i kassan frågar henne om leg vilket Linnea inte hade med sig. Men sen kollar killen i kassan på mig och frågar Linnea om hon är med mig. Ja svarar hon och då gick det helt plötsligt bra att köpa. Vad nu då? Är jag ett vandrande leg nu eller?

Nöt.

I Loreàl reklamerna numera hymlas det inte längre med att det har fuskats lite här och där. Där står det kort och gott " our model has been styled with lash inserts" eller " our model has been styled with hair extensions".

Smart eller inte?

Varför bryr jag mig för? Gud hjälpe mig!

Ja, sen såg jag Olle i en bil idag. Det är sorligt nog det mest spännande som har inträffat idag. Och jag är inte ens säker på att det var han men som sagt, med brist på annan underhållning så kör vi på det.

Ebbe lille

Ebba har åkt. Skit!

Slutar tre idag så efter det ska jag och Linnea åka till Westfield. Har jag tur hittar jag något att ha på mig ikväll. Då vankas det uttgång igen. Frågan är bara vart. Revolution? Walkabout i Shepard´s Bush?

Jag är fortfarande bakis dock.

Meh...


var är jag?

B @ 1, Walkabout, B @ 1, taxi (primark ringde), sun inn ( where else lixom) krångliga vägar i Barnes och nu hemma.

Stängde jag kylskåpet? 

Barnes - Ebba är inte ritktigt Barnes.

Ingen osse och inte ebbis

nej jag är inte full. bara lite lagom onykter.

I don´t want to let go

nu blev det lite jobbigt. kom precis på att jag inte kommer träffa ebba på väldigt länge. jävla frankrike! nu har jag ingen jossan och nu kommer jag inte ha någon ebba heller. linnea, jag kommer terra ihjäl dig bara så du vet. snälla tröttna inte på mig!

ikväll är en sån kväll som man lever för här. FÄST! vi drar till Putney och som det ser ut nu blir det Walkabout och B@1.

för alla som bryr sig. jag kommer befinna mig i sverige från första veckan i juli tils slutet av augusti.


2 april

nästa vecka är jag ensam i huset från måndag tills onsdag. ska bli skönt och världens bästa värdfamilj ger mig fullt betalt ändå. veckan efter det ska jag jobba 47 timmar. låter lite möcke men det får la gå.

idag, eller iallafall tills 12, är jag tvungen att stanna inne. men sen vet jag inte vad ja och samseman ska hitta på. känns inte så lockande att gå ut för det är alldeles gråmulet.

nu: bädda gästsängen för lasse kuk. jaj ag skriver hans namn hela tiden för det är kul. lasse kuk. Grr.... sen ska det bli läggning av samseman och tvätt av för skitet hår.

My mind is full of all i'm not
My heart reminds me of what I forgot
I try to change my point of view

I think it's gonna be alright
I think it's gonna be ok
I can see the skies are slowly changing
I see light behind the rain





We have gone from ladies to girls

jag har skrivit åtskilliga rader om mamma,pappa och josefin. lika många har jag raderat. det är för mycket. för personligt.

fokusera på nuet känns mer lockande.

babysitting ikväll som avslutades på sun inn. allt är som vanligt igen. men ändå inte riktigt.

att sakna är jobbigt. ja, man lär sig att leva med det men med färska sår är det lite jobbigare.

tillbaka till kvällen. var hos min vanliga barnvaktsfamilj. det gick väl bra får jag väl lov att säga. inga katastrofer. lilla tjejen som har svårt att prata och stamma undrade om jag var liv´s barnfitta. ja vad svarar man.

imorgon kommer lasse kuk hit. ulriks bästa polare typ. han kommer hit enart  för att käka middag med ulrik. och för att citera min värdmamma: killen har lite för mycket stålar och lite för mycket tid.

ska man tycka synd om han eller?

RSS 2.0