Try Again

Det blir värre och värre. Jag kan nästan inte hålla ögonen öppna efter klockan nio. Vart på väg att somna dom senaste tjugo iallafall. Sen måste jag nästan be om ursäkt för världens i särklass sämsta update. Men kära församling, det händer verkligen ingenting i detta livet jusst nu. Jag har inte gjort en sak på år och dar känns det som. Jag jobbar och jobbar och jobbar. Eller vänta, jag passerade en sallad på jobbet idag. På beställning, det var en som ville ha det. Told ya, så jävfla intressant!

Men jag ska inte INTE nämna att jag fick världens finaste finbesök på jobbet idag. Helt bara sådär! Nena kom spatserandes i matsalen varpå jag bar slänger allt jag bär på. Vi har inte setts på ett halvår. Över ett halvår. Saknar henne massor. FinaNena!

Nu känns det som jag pushat min gå-och-lägga mig tid lite för långt.

Puss.

Vuxensport


Pappa kollar på höjdhopp och jag kollar på....ja...


Feeling Fruity?


What did the grape say when you stepped on it?
Nothing, it just gave out a little whine!


Men jag tror jag dör!

HAHAHAHA!


Ciao Bella!

Nu ska jag efter några timmars bostadsökande tripp trapp trulla in i duschen!


<3

Ah men fy fan! Jag saknar Tesco. Alla fula bussar och parkerna.
Och allt ( A L L T ) det andra!

Skjut mig


 

Borde sova. Är helt slut. Migränen som härjat dom senaste timmarna börjar avta. Jag saknar Ellen så det gör ont. Det är nästan hemskt.

 

Sen hade jag gjort nästan lite vad som helst för att få vara på Westfield på torsdag.


Vänersborg VIP

Fööööööööresten. Jag,Millan och pappa sitter och fikar på en uteservering i Vänersborg idag. OCh förbi går Peter Magnusson. Skitsöt var han. Och brun. Men det är väl dom flesta vid det här laget. Förutom jag då vill säga. Mitt pigment har tagit semester tillsammans med övriga Sverige. Han bar även på en Systembolaget påse och gick brevid en kompis som (efter mycket googlande) var väldigt lik Andreas Wadström.

Nu har vi käkat hamburgare här i Lane. Lagom tråkigt men mycket gott.

Men oj vad jag skanar London!!

...

Pappa frågade mig idag, hur det känns att vara hemma. Nu när jag vart här ett tag. Och utan att tänka efter svarar jag att jag aldrig varit mer stressad. Man ska vara så jävla mycket på hemmaplan. På något sätt ska man vara allt. Och överallt. Folk förväntar sig att man ska vara dom till lags för att man varit borta. Om man bortser från pengarna så är jag glad över att jobba hela sommaren för då får man lov att koppla bort. Slappna av. Sjukt va!

Är mitt uppe i en ledig helg. HELT ledig är den. Inget jobb, inga kompisar, inte ställa någon klocka. Wunderful! Har smulat i mig både det ena och det andra idag. Min ätardag. Inte för att min ämnesomsättning vet att det är lördag och jobbar extra hårt.


Brilliant.



HotStuff

!!!Swedish House Mafia!!!

Into Into Into


Tristessen tog överhand. Ska ut och springa. Tidsfördriv får en kanske kalla det...


The Greatest


Livet är sinnesjukt tråkigt. För tillfället iallafall. Jag vet att det kommer bli annorlunda om ett tag så det är nog därför det går att ta det nu.

Imorgon är sista dagen på jobbmaratonet. Sova någon? Förmodligen inte.

Alla inlägg jag har börjat skriva men inte publicerat den senaste veckan har sett ut på samma sätt. Som det här typ... Lösa trådar. Tråkiga trådar som inte fyller någon mening.

Men men.... LaneLiv

Somliga ljus brinner aldrig ut

Internet har funnit sin väg tillbaka till Lane. En vecka tog det. Lagom bra! Det känns som jag blir tvingad till paus när jag som mest behöver det. Jag var så sjukt stressad men också peppad för en vecka sedan att börja leta boende. Kanske behövde ta det lite lungt.

Jag är så aptrött på att jobba så jag spyr snart. På riktigt asså. 7 dagar på raken, 3 kvar.

Saknar dig. Saknar er!

I Made It

 


It´s a frikkin miracle!


Jalouse har hittat min väska. Tre månader senare men WTF! Who cares. Dom har min väska!


Woop Woop!!

För övrigt dör jag en smärtsam och sakta död här. Hur i helvete kan man ha sådan jävla panik på ett och samma ställe!


Suddenly I See

Ledig=Uttråkad! Men slipper jag gå upp innan 06.00 så är jag mer än gärna uttråkad.

Mr. Mister svarade igår. Här har jag gått och trott att jag är gårdagens skräp ( vilket jag visserligen är men det behöver ju inte han intyga åt mig ). But it´s all good! Killen har svirat runt på olika castings. Därför han var i London antar jag. Han har fått en roll i Steven Spielbergs senaste film. Som vad vet jag inte. Återkommer!

Pretty Awesome!

Have We Met?

Det rullar på här i Uddevalla. Jobb, sova, äta, sova. Jag sa aldrig att det var roligt. Men det funkar. Det är lite skönt. Men bara lite.

Överträffade och överaskade mig själv förrut genom att dra ut och springa. Som att det inte var varmt innan. Höll seriöst på att lägga av totalt när jag kom hem och stupade på golvet. Men efter att ha tryckt i mig 3 korintkakor och en massiv citronsak på jobbet förrut så borde jag fortfarande springa.

Ledig imorgon. Sova, tvätta och leta rum står på mitt lilla obefintliga schema.

Jag ska dra nu, innan ni dör av tristess. Förlåt!!

Tack!

Det är så skönt när någon ringer klockan fem och väcker en. En timma innan man ska gå upp! Fantastiskt!

Stort Tack!

Don´t be sad

"Sverige är Sverige"

Kloka ord av en klok Groda!

Nu ska jag och Millan äta filmjölk och kolla på Torsk på Tallin.

Sverige är spännande.

Imorgon blir det jobb 7-16.30 och sen klassträff i UA!

Chiao!

Åh, Barnes!


 

Ja ja, jag ska gå nu!


Shhhhhweden!

Perspektiv, det är fina grejjer det. För mig har det ungefär varit som att svälja en tablett på flygplatsen för några dagar sedan. En tablett som börjar verka nu. Och jag måste ändå säga att jag i mitt huvud kommit fram till en hel de saker som jag ALDRIG skulle i stora staden. Bra saker.

Dock är tristessen här så påtagbar att jag snart får nervras. På riktigt. Men det är väl bara till att bita ihop. Eller bryta ihop.

Pratade med Ellen på telefon igår och fan vad det kändes bra. Underbart bra. Hösten lär bli den bästa i mitt liv.

Måste kila nu.

Har såååå mycket att göra!

Ta ta!

Yesterday

Borde så sova nu. För länge sedan faktiskt. Även fasst det är det ända jag har gjort sedans jag touchade Svensk mark. Sovit, ätit och jobbat. Sista dagen innan helgen imorgon. Två dagar ledigt. SAMMANHÄNGANDE ledighet folk! Herremingud! ( Ja, det är ett ord och det stavas preeecis så, sluta störa ).

Saknar Ellen så det gör ont!!

Ysh ysh!!

 


Btw...

Jag och Kingan såg föresten både Robin Williams och Björn Borg på väg hem från Casanovan i fredags.

Hade man inte vart så innihelvete bakis och döende på grund av värmen kanske man hade gillat läge lite.

CougarTown IRL

Sista veckan i London var så sjuk. SJUK! Så mycket hände och det mesta var bra. Tisdagen var helt insane. Herregud!


Torsdagen var minst lika sjuk om inte värre. Träffade Mister i kön till cluben. Fatta chocken! Han har ju flyttat tillbaka till Birmingham. Vad fan gjorde han där. Sen fortsatte kvällen/natten/morgonen/eftermiddagen i ungefär samma anda.

Skriver mer senare. Inte om detta dock!

<3

RSS 2.0