Elm Grove Rd.

Då var första natten avklarad. Gick bra för dom som undrar. Huset är väldigt mysigt faktiskt. Som Ulla ( Ulriks mamma sa) här skulle jag kunna tänka mig att bo. Sen är det typiskt engelskt. Och det är svårt att förklara exakt hur jag menar på den punkten.
 



Så med detta förklarar jag mig och Matilda, GRANNAR!

Words can´t describe

Flytten är AVKLARAD! Men det finns tretusen lådor kvar att packa ur. Men inget mer bära. Åh jag njuter av tanken. Min kropp är slut pågrund av allt bärande som pågått i två dagar nu. Trevåningshus och billy bokhyllor is not the shit.

Imorgon har jag tänkt att ta det rätt lungt. Åka in till Hammran och köpa skor och fixa extranyckel till nya huset. Sen har jag lite andra ärenden som skulle vara skönt att få ur vägen så fort som möjligt.

På kvällen åker jag och Josefin till Richmond och gör Revolution. Sen åker vi till Fulham och festar vidare men då med en liten Ebba.

Jag och Ebba käkade middag hos Josefin förrut. Sjukt vad gott det var asså. Jag gillart.

Well well, jag är supertaggad inför imorgon. Har tillochmed handlat klänning. Hm, har typ aldrig hänt.

Gud vilket rörigt inlägg. Sorry


Mot alla odds

Början av veckan var trög. Lite ångestladdad sådär. Men det har vänt. Det har blivit möcke bättre. Oj vad kul jag har haft hittills! Och ännu roligare lär det bli. Fredag är det tre tjejer och en baby på schemat. Med andra ord, jag Josefin, Ebba och dockan kör mysrejs med middag hemma hos Jossan. Bäst! På lördag åker vi till Richmond och Revolution. Fy fan vad bra. Ap-bra! Man kan inte mer än älska ett ställe som har mottot " Welcome to the Wonderful World of Vodka "!!

Det blev Westfield en snabbis förrut. Dom stängde ju en timma tidigare än vad vi hade trott. Jag fick iallafall min klänning så jag är nöjd.

En liten låda

Nu har jag packat en låda. EN!! Men jag tror inte det blir så många fler. Har inte så mycket saker. Iallafall inte här. Men jag har märkt att det är rätt skönt. Att leva för veckan typ. Allt du äger ryms i en kartong typ, och du äger inte mycket mer än lönen du får varje vecka.

Nu ska jag borsta gaddarna och sen drar jag till Hammran för att möta upp lite folk och sen blir det Westfield för hela slanten. Hoppas att jag hittar något najs att ha på mig på lördag med.

By the wayyyyyyyyyy

Vem är med på utgång på Lördag??

You choose to hold on

Jag har haft en bra dag idag. Jag är helt förundrad över hur det kan gå från skit till väldigt bra.

 Jag tänker väldigt mycket. Ibland lite för mycket. Dom senaste dagarna har jag förstått att bubblan vi lever i nu inte kommer att vara för alltid. Även fasst jag vill vara här, leva detta så länge jag bara kan är det inte rätt. Att leva under "paus" för länge kan ge skev verkligehetsuppfattning. Jag känner hur det bränner när jag tänker på hösten. Kommer jag vara här? Kommer jag plugga? Jobba? Vänner? Jag?

Vem vet igentligen vad dom vill? Jag tror man kommer in på en stig i livet och vissa är bara bättre på att acceptera det. Mallar är tråkiga men lätta att följa. Man slipper bli ifrågasatt och utfrågad. Man behöver inte vara sig själv, bara den folk tror att du är.


Tänkte bara säga att...

... vi ska prova ett nytt ställe ikväll. Så därför beger sig jag, Josefin och Ebba till The Sun Inn.

LatEr.

För att...

...få folk att förstå hur litet Barnes igentligen är så måste ( ja jag måste ) berätta att jag har sett Joey Tempest tre gånger idag. Vågar man påstå att vi är lite polers nu eller?

Respekt

Jag hatar när folk inte kan respektera. Dom behöver inte förstå, acceptera eller gilla det.
 
Men respektera det!

Nu är jag med i leken igen

Förstå paniken som infann sig när min ( läs mammas) dator krashade helt utan förvarning eller anledning. Senare fick jag ju reda på att virus and worms spred sig som löss på ett barnhem. Jag grät (ja det gjorde jag faktiskt)! Inget storböl utan mer en liten tår sådär.

Iallafall, efter lite fundiluderande så frågade jag Camillas värdpappa hur bra han var på datorer. Väldigt bra var svaret.  Resten är typ, historia.

Nu: Dusch sen Sun Inn.

Scouting for girls
Elbow

I´m hooooome

Jag är tröttare än tröttast. Men det ska förhoppningsvis botas med sovmorgon. Sen får vi se om det blir Kensington imorgon. Om inte är det ju inget att hänga läpp för. Stället ligger ju kvar får vi hoppas....

Natti.

Ta ta

JagÄlskarMusik.Scouting for girls.Elbow.

Imorgon ska jag bege mig mot Hammran och inhandla hårspray och sockar. Fancy va?

Sov Gott!


Supermassive Black Hole

Kvällen har lämnat mig i chock. Det är tyvär allt jag får lov att säga. Det är nog också ungefär allt jag kan säga. Jag är i chock!

Det och att min fortunecookie jag fick av Jossan sa:

"YOU WILL RECEIVE A GIFT YOU HAVE ALWAYS WANTED"

Detta säger väldigt lite till en människa som inte vad hon vill.

Pausknapp någon??

Somewhere a clock is ticking

Dagarna på Church Road är räknade. Iallafall för min del. För våran del. Packandet började idag. Jag tycker fortfarande att det ska bli kul att flytta och jag ser fram imot det men det är så mycket runt omkring som jag inte orkar med jusst nu.

För några timmar sedan var jag hemma hos Camilla och slappade i soffan tillsammans med Lilla A och Mini rooster framför The SImpsons. Då ringer Emma och undrar om jag kunde extrajobba i några timmar för dom kände för att åka till Westfield en stund. Sagt och gjort jag gick raka vägen hem. Nattade barn,städade undan lite och käkade glass.

Nu ska jag grejja lite på rummet, kolla efter ny kamera på Argos och sen soooova.

Natti.

21 januari

Jag skulle inte vilja påstå att jag lever i förnekelse mer som att jag kämpar lite mer än förr. Att jag på ren vilja kommer lite längre. Ibland mycket.

Dagen har varit mot alla odds väldigt bra. Nu är jag sådär förkyld igen. Sådär så att ögonen är kokheta, näsan är lika tät som våra avloppsrör är här jusst nu och huvudet väger bly. Men jag "orkar" inte vara hemma. Sun Inn vågar vi oss dock inte till idag så jag och Josefin kör bio. Inte för att jag anser mig ha råd med detta svenssonnöje men slänger jag upp kortet riktigt snabbt och blundar under tiden kanske det inte känns lika mycket.

Helgens stora problem har löst sig. Tack vare Josefin <3.... (och halva Barnes). Så nu ser jag fram imot att jobba järnet (och tjäna därefter) fram tills Lördag. Jag kommer att rumla in runt 12 här på Lördagsnatten och var så sjukt lycklig.

Jag hoppas jättemycket för Syster nu<3... Det här ska gå bra!

Puss på er


J.E

Ännu en lyckad kväll. Livet i Barnes e inte så pjåkigt hörni!

Josefin e det bästa som finns. Gud vad du är bra. Du påminner visserligen om mig ibland, men du är fan så mycket smartare.

Ah jusst det ja, ja kom precis hem från Sun Inn...

Käftsmäll någon...

Fasiken vad jag har ont i vänster käke. Det känns som om någon har gett mig en käftsmäll. Shit asså!

Jaja, det blev Sun Inn nu,idag, igen! Det börjar nästan bli pinsamt att berätta att man ska dit eller att man vart där. Är ju jämt där. Men det är skitmysigt och allt annat är stängt så va fasen.

Imorgon ska jag väcka tuppen så här säger jag natti natti.


Colin Firth

Colin Firth är grymt snygg asså. Sådär brittiskt sexig, vad det nu ska betyda. Såg Mamma Mia (filmen) häromdagen och han är skit bra i den. Precis som han är i Bridget Jones filmerna. Som jag kan se om (och om och om och om) igen!

Nu vet jag att det säkert finns många som inte delar min mening när det kommer till denna man. Och ja jag vet, he´s like, old. Sort of! Men han är bra. Bra bra bra!




Spotify??

Hur länge behövde ni vänta på en inbjudan??

19 januari

Började dagen med fika och Scrabble på Sun Inn. Med två av dom bästa jag vet <3 ! Jag och en av dessa gick sen vidare till Nero där hon skulle bjuda på fika. Två fikor på raken...?!

Nyss hemkommen och sitter i min lilla säng och hör hur Sam skrattar och jollrar en våning ner. Mina hjärtan <3 På tal om det så ska jag hämta Liv sen. Trots att jag fick ledigt idag. Är så himla jobbigt att bröta in på en buss med vagnen och det går snabbare om man gör det ensam. Så slipper någon av oss göra det. Lika bra!

Så har jag äntligen fått köpt mig en skrivbok. Så nu kan jag skriva igen. Gud vad jag har saknat det. Bättre på pappaer än i huvudet.

Chiao.

18 januari

Grattis till mig. Jag har gått och blivit förkyld. Igen! Fasst det är ju klart, har ju varit här i hela, vad blir det nu, två veckor helt frisk. So I guess it´s about time!

Idag har jag haft oförskämt kul. Antar att jag tog igen lite för gårkvällen då jag jobbade men ALLA andra var ute och lirade. Dock vart jag rätt trött idag för att "bara" ha jobbat igår. Detta för att under natten så vaknade barnen om vart annat, och sen messade min värdmamma att dom skulle bli sena och därefter messade Jossan.

Vi var iallafall i Kingston och utövade lite (välförtjänt) reashopping. Och jag måste bara säga att jag har så himla roligt med Josefin och Camilla. Hejdlöst! I löv U!

Jag älskar att åka buss här. Man ser så mycket. Jag blir så varm och glad inombords när jag ser allt. Dom spruckna husfasaderna, soporna på gatan, grafittin, pubarna, tegelhusen, barn med skoluniformer, flygplanen, naturen. Allt känns så riktigt. Det känns så bra. Jag älskar verkligen det här. Det är svårt att förklara. Men kärlek kommer i många former.

Imorgon har jag sovmorgon. Vet ni hur skönt det är eller?! My göd! Jag med bok och syster även hon med tillhörande bok ska vandra bortåt East Sheen och snosa upp något lungt kafe att sätta oss att läsa på. Låter bra va?

Natti.

Are you from Sweden? Puss puss

Det blev inte riktigt som det skulle men det blev förbannat bra ändå!! Men fan säger jag bara, vad vi har gått idag. Och med vi menar jag syrran och jag. Jag hade massa saker jag skulle berätta om här men nu har allt försvunnit.

Efter många om och men blev det Strada idag igen. Samma Risotto, samma servitös och nästan samma plats som sist. Och det var lika gott idag med. Men jag måste sluta äta ute så här. Det hjälper ju knappast min avtunnade plånbok. Något att arbeta på helt enkelt.

Nu ska jag läsa svensk skvallerblaska som upphittdes här hemma för en stund sedan. Här kan man fynda ser ni...


Jag älskar det här, ja jag älskar dig med.

Favorit i repris

Imorrn ser ni. Då händer det grejjer. Syrran och jag kör Notting Hill först och sen Kensington. Sen blir det fika med Stockholmsbönan alias Josefin :D...

Jaja, det blev lsom sagt Sun Inn ikväll. ALLTID trevligt! Så det så!

Nu ska jag läsa "Eclipse" och försöka lägga mig tidigt.

Natti.

15 januari

Dagen har vart seg. Oändlig. Jag hat haft ungefär lika mycket personlighet som en badboll. Disträ. Men nu ska jag dra mig bort åt The Sun Inn ( som är Barnes bästa Pub, seriöst! ) och träffa....??....haha! Jag vet faktiskt inte vilka som kommer dyka upp. Men Ebba har jag pratat med så hon kommer och syrran. Resten är väl en överaskning!

Vi har föresten varit i det nya huset idag igen. Kollat vart möbler och sånt ska stå. Känns faktiskt bättre och bättre. Och Matilda bor verkligen mitt imot. Sköjj ;)....

Nu Sun Inn!

14 januari

Nu är jag fullt medveten om att jag i gårdagens inlägg sa att jag inte hade något att klaga på. Jag har väl igentligen inte det nu heller men jag måste bara påpeka att dagen har varit skit.

Vaknar efter ALLDELES för lite sömn och aningen bakis ( två glas vin, vart är världen påväg?). Trött som ett as får jag på ett eller annat sätt på mig lite kläder och borstat tänderna. Går ner käkar frukost med familjen och drar sen iväg till dagis. På väg hem igen blir det bestämt att det ska fikas med Josefin. Millan var med på ett hörn med medhavande grannbarn en liten stund. Innan jag träffade dessa två så hann jag låsa mig själv ute men städerskan var kvar så det löste sig, jag kom på när jag skulle betala i kassan på Londos att jag glömt mitt telefonkort och utbryter charmerande: SHIT, I forgot my card. I´ll be right back! Stackars biträde, såg lite förvirrad ut. Kommer på vägen ut från affären på att jag faktiskt inte har en aning om vart kortfanskapet befinner sig men får efter lite letande fram det. Senare under dagen kommer Millan hit för att gå med mig och Samsen för att hämta Livet på dagis. Jag tyckte det var dags att utmana ödet lite (tydligen) och ville prova en ny väg. Inte mitt smartaste drag. Blir lite sisådär borta och får panik över att jag ska bli sen till dagis. Här kostar det multum om man är liiiiiite sen. Mupp! Kommer fram precis i tid. Nice! Sen går vi till Tesco och handlar lite skit och för att fortsätta i dagens anda så tappar jag mitt bankomatkort under en hylla när jag ska betala och så går påsen sönder innan jag ens kommit ur affären. Vi traskar vidare till lekplatsen där vi faktiskt hade fruktansvärt roligt. Jag, Liv och Sam. Tills Liv börjar gråta. Stackarn har kissat på sig. Så vi får plita hemåt, och duscha av lillan. Sen fortsatte resten av arbetsdagen relativt smärtfritt.

Tio minuter innan jag slutar messar Josefin att hon sitter på Starbucks och väntar. Lycka, total lycka! Vi satt där och tjötade en stund. Sen gick vi bort till Strada och käka. Supergott. Inget vin dock... Drog vidare till The Sun Inn för brownie med glass och varm choklad. Camilla och Åsa kikade in en stund med.

Känns bra att ha fått helt bestämt att jag ska jobba den 24 nu med. Fick även bestämt att jag ska jobba 3 timmar extra. Kan inte beskriva hur skönt det känns.

Snacka om att jag kommer att sova skönt inatt. Än är det inte läggdags dock. Ska laga en tröja, läsa "Eclipse" och försöka städa lite.

Fullt medveten om att det är mycket text men jag orkar inte grejja mer nu!

Natti Natti

Gudars vad trevligt man kan ha. Två nya prickar, Åsa och Ebba! Trevliga, trevliga. Jag hade skit kul.

Nu, en fransman, några glas vin, och lite kändisletande utanför The Ivy, senare sitter jag på tredje våningen på Church Road 20 och inser att det inte kommer bli mycket till sova inatt. Upp klockan sju. Men det känns inte bättre för att man hänger läpp så det så.

Natti Natti.


Äntligen!!

Har varken haft telefon eller internet på typ en evighet. Men nu så...

Tänkte dra någon sammanfattning på vad som har hänt på senaste tiden men bortsett från att jag har kommit hit ( London) igen så kommer jag inte ihåg något mer. Att ha minne som en guldfisk e inge bra hörni.

Igår va Emma, Camilla, Josefin och Moí på White Hart först för att senare traska vidare till The Sun Inn. Trevligt värre serru. Inte lika trevligt när man skulle upp imorrse men det gick. Ikväll är det middag inne vid Leicester Sq. med den skönaste Stockholmsbänan ni kan tänkas träfffa plus två nya prickar jag aldrig träffat. Fan va trevligt! Sen är det mindre än en månad kvar tills jag och den ovannämnda bönan drar och ser Mamma Mia. Avensjuka?

Ja, jag har faktiskt väldigt få saker att klaga på i dagsläget.

Resfeber anyone...?

Nu är det snurrigt. Jag vet varken ut eller in. Vad vill jag? Magen mår mest illa och huvudet hänger inte med i svängarna. Magen försöker jag skylla på att jag hetsåt chips i bilen på vägen hem och huvudet skulle jag kunna skylla på att, ja... det är så det brukar vara där uppe.

Det är som ett plåster som jag vill dra av fort utav bara helvete. Men iställer sitter skiten kvar och jag kan inget göra utan att vänta. Jag har packat i en evighet nu. Jag har till och med packat ner kläderna jag skulle ha på mig imorgon. Passet är upphittat men försvann lika fort igen.

Klockan fyra imorgonbitti börjar det om igen!

K.O.L

Knocked Up. My Party. Hollywood Kids. I Want You. Sex On Fire. Happy Alone. Genuis. Closer. Use Somebody.

Kings Of Leon



En liten kärleksförklaring.


Lite (hem?)längtan

Nu längtar jag lite spontant efter Richmond. Terassen och Revolution. Det e fina grejjer. Toppa med en flaska vitt och snajjsiga drinkar så kan det inte bli annat än lyckat. Annat är det när man ska hem. Men det får man ta när det kommer.
En av dom absolut bästa kvällarna hade jag med Syrran i jusst Richmond. Då såg det ut såhär.


??

Läser utdrag ur Chrsiter Olssons "Vart är du på väg och vill du dit?".

"Ta det klassiska exemplet Moder Theresa som blev helgonförklarad för sitt arbete med barnen i calcutta. Blev hon lycklig för att hon hjälpte barnen i Indien? Eller hjälpte hon barnen i Indien för att bli lycklig?

Svara på det den som kan"

Spelar det verkligen någon roll? Kan det inte vara både och? Att hon blev lycklig av att göra det och fortsatte därför. Gör det henne till en mindre bra människa om hon gör det först och främst för sin egen skull?

It´s a win/win situation

RSS 2.0