All i wanna do is leave my fingerprints on you

Har haft en sjuk helg! Fantastisk sådan!

Underbara London!

Älska älska älska London!

Tidig kväll ikväll. Inte komma i säng förrns tre, två nätter i rad tar ut sin rätt på en gammal au-pair!

Imorgon kommer Ebba!


29 augusti

Nu är det sådär som det bara kan vara i Lilla London! Skitstressigt men apkul! Och så luktar det gott me, luktar hemma! Underbart!

Jag fortsätter vårens tradition med att jobba helger, då alla andra är lediga. Sen hoppas jag väldigt på utgång. Slutar fem och innan dess ska jag ah badat båda barnen, helst mig med ( inte samtidigt dock ), ringt Jennie och Camilla, och förberett middagen till människobarnen!

Åh, Ebba ( it´s like Abba but with an E ) ringde precis. Ebbelille, ebbelille kommer snart! Tisdag! Då blir det ordning på torpet igen!

Smack!


28 augusti

Mitt livs viktigaste dag börjar med att jag försover mig ( HUR är det möjligt i ett småbarnshus?? )!! Flyger ur sängen och in i duschen bara för att konstatera att gårdagens dilemma med frånvarande varmvatten fortfarande kvarstår! Vart jag inte vaken innan så...!

Morgonen fortsätter i samma anda då jag ska smörja in mig men upptäcker efter en och en halv arm att det inte är HUDlotion utan DUSCHcreme!

Behöver jag säga att jag var stressad?!

Bah, nu ska jag käka frulle och försöka varva ner!

27 augusti

Barnes, Putney, East Sheen, Hammersmith och Putney igen. All in one day!

Precis hemkommen efter lite shopping ( nödvändig sådan ) i Hammersmith. Första gången jag har haft chansen att åka dit sedans jag kom tillbaka. Och det var helt underbart att uppleva allt igen. Människorna,lukterna, tempot!

Efter att ha haft några dagar som rent utav sagt varit hemska så börjar det släppa lite. Kvällen är planerad att spenderas på Boathouse ( igen ). Och imorgon, om ryktena stämmer, ska Chelseas fotbollsclub infinna sig här i Barnes.

Faaaantastiskt!


mountains to move

Ush, ush, ush... FYYYYYYYYYY!

Sitter här med tårar i ögonen! Jag har nog aldrig varit så glad över något. Eller jo studenten kanske!? Jag är så sjukt tacksam över att få vara tillbaka.

Men samtidigt, mest hela tiden, sedans jag steg av planet så saknar jag Mamma och Pappa! Oj och Ush! Jag minns inte att jag saknade dom såhär när jag åkte för ett år sedan och inte när jag åkte tillbaka efter jul. Inte ens när dom vart här och hälsat på.

Kan man bli mer kluven?
 Vuxna människa!!

Jag älskar verkligen London!

Nu ska jag duscha och sen gå bort och jobba extra hos min "andra" familj! En mini-reuonion!

back on track

Känns oerhört skönt att vara "tillbaka". Saknar Ebbelille dock men hon kommer ju snart.

Igår var det till Boathouse i Putney som vi begav oss till.
Älskar verkligen Boathouse! Löv!

Kräftfot

Att detta är det första inlägget på se sådär en månad är väl rätt jobbigt. Eller något. Men inte lika jävla jobbigt som dom närmsta 1.57 minuterna kommer bli för er, mina kära läsare ( hur mågna är ni, typ tre eller). Men det är nödvändigt.

Kanske inte livsnödvändigt, men ändå.


RSS 2.0